Ne tik namams, bet ir viešbučiams bei salonams

Kaip teigia SLIDER prekės ženklo atstovas Petras Sabaliauskas, kolekcija „Limitless” konkuruoja ne tiek su lietuviška pasiūla, kiek visų pirma – su legendiniais italų baldų sistemų ženklais. „Džiugina faktas, jog prabangaus interjero segmente vis daugiau dėmesio susilaukiame ne tik Lietuvoje, bet ir Vakarų Europoje, taip pat ir Italijoje”,- teigia P. Sabaliauskas: „Nors vietos rinkoje prestižinis interjero segmentas vis dar ribotas, pastaraisiais metas stebime stipriai augantį susidomėjimą”.

Apibendrindama auditorijas, kurioms SLIDER sistemos yra aktualiausios, prekės ženklo atstovas išskyrė kelis segmentus. „Moderniai namus įsirenginėjantys fiziniai asmenys sudaro reikšmingą dalį paklausos, tačiau ne ką mažiau svarbūs ir verslo segmentai, pavyzdžiui, išskirtines atmosferas sukurti norintys viešbučiai, prestižiniai biurai bei prekybos salonai, kuriems mūsų sistemos atveria visiškai naujas prekių eksponavimo galimybes”,- pasakoja P. Sabaliauskas: „Ypač svarbi yra tarpinė grandis – prestižinius projektus įgyvendinantys baldininkai bei interjero dizaineriai, kurie tampa didžiausi mūsų gaminių ambasadoriai”.

Kaip rodo klientų patirtis, SLIDER sistemos tampa išsigelbėjimu architektams ir dizaineriams, kurie siekia prabangos ir minimalizmo dermės. „Tikri profesionalai nenori užsiimti vien daiktų parinkimu ir dekoravimu, jie nori kurti. Būtent kūrybinės laisvės mūsų sistemos suteikia ypač daug – tiek užsitikrinant norimus išmatavimus ar spalvinę paletę, tiek renkantis bei tarpusavyje derinant skirtingas baldų medžiagas”,- teigia P. Sabaliauskas.

Sieninių sistemų vaidmuo interjere

Naująją kolekciją sudaro sieninė sistema „Hero”, dvipusė sieninė sistema „Escape”, atidaromų durų sistema „Rimini”, pertvarinių durų sistema „Fero Air”, stumdomų durų sistemos „Montella” bei „Modena”. Šios tarpusavyje lengvai derinamos sistemos leidžia kurti visiškai unikalius interjero sprendimus, užtikrinančius ypatingą funkcionalumą bei moderniausias prabangos tendencijas.

Naująją kolekciją vienija filosofija, keičianti pačią sienos sampratą. Kaip teigia kūrėjai, suprasti sieną kaip ribojimą reiškia turėti ribotą vaizduotę. Sienos ne tik apibrėžia erdvę – jos ją įprasmina. „Limitless” sistemos tariamas ribas paverčia galimybėmis ir leidžia šiuolaikinėms asmenybėms pranokti save, o interjero dizaineriams – išpildyti vizijas, kurioms iki šiol trūko reikiamų įrankių.

Išskirtinės sistemos – beribėms asmenybėms

Skirtingos kolekcijos sistemos įgalina autentiškus dizaino sprendimus spintoms, drabužinėms, erdvės pertvaroms bei durims.

Hero


Šoninių sienelių neturinti sieninė sistema, su kuria namų, salono ar biuro siena tampa laisvės ir beribiškumo liudytoja. 3000x1200 mm išmatavimų segmentai leidžia kurti neriboto ilgio baldą.

Escape


Multifunkcinė dvipusė sieninė sistema tarytum pradingsta erdvėje ir puikiai tinka tiek pertvaroms, tiek baldams su lentynomis bei stalčiais iš abiejų pusių. Sistema neturi galinės dalies, todėl tobulai integruojasi centrinėse patalpos erdvėse.

Rimini


Ši atidaromų durų sistema – tai meilės laiškas minimalizmui. Išskirtinės sistemos savybės: iš vientiso durų profilio išfrezuota rankenėlė, paslėpto lankstai, vos 2 mm rėmelis. Sistemą taip pat galima paversti stikline permatoma spinta, kuri interjerui suteikia dar daugiau prabangos.

Fero Air


Pertvarinių durų sistema gali atskirti patalpų zonas arba tarnauti kaip charakteringas įėjimas į spintą ar drabužinę. Padeda spręsti kasdienybės artefaktų laikymo bei eksponavimo iššūkius subtiliausiu įmanomu būdu.

Montella


Stumdomų durų sistema, dažniausiai pritaikoma drabužių spintai. Montella kuria emocingą funkcionalumo, estetikos ir tikros prabangos spektaklį. Unikalios sistemos detalės: išfrezuota rankenėlė bei 2 mm svorio apvadėlis. Sistema „paklūsta” skirtingoms medžiagoms: permatomam stiklui, odai, plokštėms.

Modena


Būdama ankstesnių SLIDER kolekcijų palikimas, ši sistema Lietuvoje yra atpažįstama kaip stumdomų sistemų etalonas. Unikali 1.4m ilgio rankenėlė suteikia baldui plastiško dizaino pojūtį bei komfortiškus naudojimosi funkcionalumus.

Dirba su stipriausiais baldininkais

Naująją sieninių sistemų kolekciją SLIDER kurti užbaigė dar praėjusių metų pabaigoje. Tačiau pirkėjams ir dizaineriams naujienos pristatytos tik šiemet. Šį atidėjimą lėmė būtinybė prieš tai išsigryninti partnerius-baldininkus, kurie galėtų kokybiškai tenkinti sparčiai augančią paklausą.

„Norime dirbti tik su profesionalais, kurie yra imlūs naujovėms ir specializuojasi prabangos segmente”,- teigia P. Sabaliauskas: „Klientus, kurie nori savo interjeruose integruoti mūsų sistemas, šiandien maloniai nukreipiame pas stipriausius Lietuvos baldininkus”.

Daugiau informacijos apie „Limitless“ kolekciją: www.slider.lt