Kokia buvo jūsų ankstesnė lieknėjimo patirtis?

Anksčiau nelabai jaudinausi dėl antsvorio, atrodė, kad tai manęs neliečia ir niekada nebus jokių problemų. Tačiau laikui bėgant viskas pasikeitė. Viršsvoris susikaupė tik per pastaruosius metus. Matyt, su amžiumi medžiagų apykaita lėtėja – nebegalima valgyti visko iš eilės. Esu kategoriškai prieš visas tas „stebuklingas“ lieknėjimo tabletes ar badavimą, todėl supratau, kad noriu individualaus mitybos plano, nors iš pradžių atrodė, kad tai bus brangu.

Papasakokite, kaip nusprendėte sulieknėti?

Svarstyklės rodė bauginantį skaičių. Supratau, kad reikia greitai kažką daryti, nes riebalai savaime nedings ir bus tik blogiau. Draugai ir kolegos darbe taip pat pradėjo erzinti, kad papilnėjau. Tai buvo tikras smūgis. Nenorėjau visą likusį gyvenimą praleisti būdamas storas ir nelaimingas.

Arturai, kas pasikeitė išbandžius šią programą?

Mano kaimynas Jonas pagal tą pačią programą numetė apie 18 kilogramų. Nuo tada visi mano gimtajame mieste kalba apie „MonacoFit.com“ ir aš tiesiog norėjau išbandyti ar programa tikrai veikia visiems. Mano draugui pavyko numesti svorio greitai ir lengvai. To paties norėjau ir aš.

Kuo ši programa atrodė išskirtinė?

Užpildžiau nemokamą testą ir gavau planą, ką ir kada valgyti, kaip gaminti. Darbo dienomis gana nuosekliai laikiausi plano, o savaitgaliais kartais pasukčiaudavau, nes vakarėlių niekas neatšaukė (juokiasi). Net ir tada, kai nukrypdavau nuo plano, riebalų mažėjo ir svoris krito. Labiausiai patiko, kad nė karto nepajutau alkio ar noro valgyti kažką, ko nebuvo mano plane, nes pats pasirinkau, kokius produktus valgysiu. Kilogramai tirpo neįtikėtinai lengvai, tiesiog valgant tinkamus maisto produktus. Pats netikėjau, kad tokie rezultatai įmanomi be sporto ar badavimo.

– Kada pradėjai pastebėti pirmuosius rezultatus? Kokie jie buvo?

Kad lieknėju, pastebėjau jau antrą dieną, tačiau pirmieji 5 kilogramai nukrito maždaug iki 12 dienos. Jei būčiau visko tiksliai laikęsis, tai tikrai būtų įvykę dar greičiau (juokiasi).

– Kokie bendrai yra pokyčiai ir jausmai po „MonacoFit.com“?

Dėl antsvorio didžiąją dienos dalį jaučiausi vangus ir pavargęs. Dabar, kai numečiau 11 kilogramų, jaučiuosi kaip niekada gerai – labiau pasitikiu savimi, turiu daugiau jėgų, jau nekalbant apie tai, kaip gerai atrodau. Dabar vietoj L dydžio man tinka M ar net S.

– Ką rekomenduojate žmonėms, kurie nori numesti svorio, bet negali?

Mums duotas tik vienas gyvenimas ir patys sprendžiame, kaip atrodyti ir jaustis. Man užteko vienos savaitės su šia programa, kad pamėgčiau sveiką gyvenimo būdą ir save be pilvo (juokiasi). Ši programa patiks ir tiks visiems – bent pabandyk. Pradėk įgyvendinti savo svajonę būti lieknu dabar.

Užsiregistruok į didįjį MonacoFit.com iššūkį ir iš karto gauk:

+ specialią nuolaidą šio straipsnio skaitytojui
+ specialiai Tau pritaikytą valgiaraštį kiekvienai savaitės dienai
+ asmeninę mitybos specialisto konsultaciją NEMOKAMAI

---

Primename, kad jokia dieta negali atstoti sveikos ir subalansuotos mitybos, fiziškai aktyvaus gyvenimo būdo. Prieš imantis laikytis dietos, būtina pasitarti su savo šeimos gydytoju ir profesionaliu dietologu, dietistu.