Sveikins padėjusius laimėti

Laimingo bilieto kelyje į laimėtojo rankas yra daugybė pakeleivių – ir kiekvienas jų nepaprastai svarbus. Todėl nuo šiol daugiau dėmesio „Perlas Network“ skirs tiems, kurie padeda žaidėjams įsigyti laimingus bilietus.

„Kai įsigyji bilietą, kuris laimi tūkstančius ar milijonus – sakoma, kad ištiko sėkmė. O kai tokį bilietą kažkam parduodi? Kai padedi kažkam tapti be galo laimingu? Tai irgi labai didelė sėkmė ir ja būtina džiaugtis! Todėl nuo šiol, įvykus stambesniems laimėjimams, lankysime ir sveikinsime parduotuvių, kuriose buvo parduoti laimingieji bilietai, kolektyvus“, – sako „Perlas Network“ prekybos direktorius Tadas Malinauskas.

Pirmoji stotelė – parduotuvė, kurioje laimėtas milijonas

Pirmąja projekto metu aplankyta parduotuve tapo „Iki“, įsikūrusi Aukštadvario pl. 28A., Trakuose. Būtent ten praėjusią savaitę buvo parduotas „Teleloto“ bilietas, kuris vienam žaidėjui padėjo tapti milijonieriumi.

Susirinkęs kolektyvas sakė iš tikrųjų besijaučiantys lyg patys būtų laimėję. Ir linkėjo viso ko geriausio jau 64-ajam „Teleloto“ milijonieriui.

„Kai mus informavo, kad tokią sumą atnešęs bilietas pirktas būtent mūsų parduotuvėje – atrodė net sunku patikėti. Visų galvose pradėjo suktis klausimai, kada, kaip, gal kažkuris iš mūsų tą bilietą laimingajam netgi pasiūlėme? Ši situacija dar kartą parodė, kad kiekvienas iš mūsų galime prisidėti prie nuostabių dalykų, net ir to nežinodami“, – emocijomis dalinosi kalbinti parduotuvės darbuotojai.

Daugiau įkvėpimo dar tik laukiantiems sėkmės

Sveikindami ir dėkodami tiems, iš kurių rankų žaidėjus pasiekia laimingi bilietai, „Perlas Network“ nežada pamiršti ir visų, dar tik ieškančių savo sėkmės.

„Siekdami įkvėpti dalyvauti loterijose – daugiau dalinsimės laimėjimų istorijomis socialinėse medijose ir žiniasklaidoje. Taip pat planuojame sukurti parduotuvių, jau kažkam padovanojusių laimėjimo džiaugsmą, žemėlapį. Tikimės, jog šis projektas primins, kad laimingas bilietas gali laukti bet kur – ir tuo pačiu čia pat. Parduotuvėje, kuri yra pakeliui į darbą, į sodą, ar vos keli žingsniai nuo namų. Svarbu leisti sau žengti laimėjimo keliu – užsukti ir įsigyti bilietą“, – kalba T. Malinauskas.

Naujas „Perlas Network“ projektas startavo nuo balandžio 1 dienos. Kiekvieną mėnesį „Perlo“ prekybos atstovai vyks į parduotuves, kuriose loterijų bilietus įsigiję žaidėjai laimės didžiausias sumas. Kolektyvų lauks sveikinimai ir dovanos.