Brazilijoje gimęs prekių ženklas „Tramontina“ šįmet švenčia 111 gimtadienį, nepriekaištinga jo reputacija ir produktų kokybė yra vertinamos visame pasaulyje. Daugiau nei 10 tūkstančių darbuotojų, suburtos profesionalų komandos, pagarba įvairovei ir skirtumams – daugiau kaip 120 pasaulio valstybių visa tai ir dabar yra įkvepiančios prekių ženklo „Tramontina“ istorijos tęsinys.

Rygoje įkurtas jau tryliktasis įmonės platinimo centras, aprūpinantis vis augančią paklausą visose Baltijos šalių rinkose, garantuodamas pasaulinio lygio kokybę be jokių kompromisų.

„Mūsų prekių ženklas šįmet švenčia jau 111 gimtadienį. Tokio garbingo metų skaičiaus nebūtume sulaukę be jūsų įvertinimo, todėl norėtume visiems labai padėkoti, kad taip ilgai esate kartu su „Tramontina“! Balandį savo asortimentui siūlome nuolaidą. Dėkojame visiems už jūsų įvertinimą, pasitikėjimą ir bendradarbiavimą!“ – džiaugiasi Linda Ruodė (Rode), „Tramontina“ vadovė Baltijos šalyse.


Tramontinų šeimos istorija

Nacionalinio Brazilijos pasididžiavimo „Tramontina“ istorija prasidėjo 1911 metais, kai Brazilijos pietuose įsikūrusiame miestelyje Karlos Barbozoje apsigyveno italų imigrantų sūnus Valentinas Tramontina su žmona Eliza. Čia jaunoji pora atidarė nedideles kalvio dirbtuves, kur taisė buities rakandus, kalė arklių pasagas, gamino peilius.

1939 metais mirus Valentinui, šeimos įmonės valdymą į savo rankas perėmė Eliza, pradėjusi tikslingą veiklą gerinant tiek gamybos standartus, tiek produktų kokybę. Po 10 metų įmonę perėmė Elizos ir Valentino sūnus Ivo su kolega Ruy’umi Scomazzonu.

Nuolat keldama savo kokybės kartelę, bėgant laikui įmonė tapo prekių ženklu „Tramontina“ ir pamažu užkariavo JAV, Europos ir kitų valstybių rinkas. Iš kartos į kartą perduodama įmonė mėlynos ir baltos spalvos logotipu ir šūkiu „Kokybiškos prekės nuo 1911 metų“ visame pasaulyje tapo tradicijomis paremtos kokybės, inovacijų ir puikaus dizaino simboliu.

Iš viso daugiau kaip 22 tūkstančiai įvairių prekių vienetų: virtuvės įrankiai, indai maistui ruošti – keptuvės ir puodai, stalo įrankiai, specializuoti stalo įrankiai vaikams, serviravimo produktai ir kiti gaminiai, yra gaminami iš aukščiausios kokybės nerūdijančio plieno. Nieko nėra skaniau už namie ruoštą maistą!

Du milijonai peilių ir nepakartojama kokybė

Vienas didžiausių plataus „Tramontina“ prekių asortimento pasididžiavimų – peiliai. Juk ir įmonės istorija prasidėjo nuo jų! Šiais laikais „Tramontina“ yra vienas didžiausių peilių gamintojų pasaulyje: per dieną jų pagaminami du milijonai.

Kodėl šie peiliai tokie išskirtiniai? Per daugiau nei šimtmetį buvo ištobulintas jų gamybos metodas, garantuojantis nepriekaištingą aštrumą. „Tramontina“ peilio ašmenų pjaunamojo krašto storis tris kartus mažesnis, palyginti su standartiniais peiliais, tokia jų gamybos technologija perduodama iš kartos į kartą, todėl jos neįmanoma pamėgdžioti.

Peilių ašmenys yra pagaminti iš įvairių rūšių nerūdijančio plieno, kurį „Tramontina“ patobulino naudodama daugiapakopį terminį apdirbimą, kad jis (kaip kitų įmonių produkcija) nebūtų per minkštas ir neprarastų aštrumo.

Ypatingą dėmesį iš plataus produkcijos asortimento būtina atkreipti ir į puodus bei keptuves, pagamintus iš tų pačių unikalių žaliavų, iš kurių gaminami puikieji peiliai. Valgiui gaminti skirtų indų termoakumuliuojamasis pagrindas yra sudarytas iš trijų sluoksnių, kurie sujungiami taikant specialų spaudimo trijų tūkstančių tonų svoriu metodą, kad tarp sluoksnių neliktų plyšių ar ertmių. Tokiu būdu pavyksta pasiekti, kad temperatūra tolygiai pasiskirstytų ir laikytųsi, todėl maistas nepridega ir sutaupoma elektros energijos.

Be to, ruošiant maistą šiuose induose nebūtina naudoti tiek aliejaus ir vandens, kiek esate įpratę, todėl paruoštas maistas yra sultingesnis, vitaminingesnis, nes produktai geriau išlaiko vertingas maistines medžiagas. Ne mažiau svarbu – šie indai yra ilgalaikė investicija į jūsų namų ūkį, nes jie tarnauja gerokai ilgiau nei panašūs konkurentų gaminiai.

Išsami informacija apie „Tramontina“ prekes – tramontina.ee / tramontina.lt

Dalintis
Nuomonės