„Viskas prasidėjo iš bendrystės ir noro kurti. Mes tikime savimi, nes matome vienas kitą. Kuriančios galios paslaptis yra mūsų širdyse.“, – įkvepiančiais žodžiais renginį pradėjo Nerijus Jaskys, „DOMDOM“ strateginio partnerio UAB „Trukmė“ direktorius.

Susibūrime dalyvavo partneriai, profesionalūs Lietuvos interjero dizaineriai ir architektai; draugai ir žinomi veidai – tarpdisciplininė kūrėja, dizainerė Julija Janus, šmaikščiai save vadinanti „jazz’uojančia virėja“, interjero tendencijų apžvalgininkė Victoria Dias. Estetikos ir skonio virtuozas Alfas Ivanauskas, savo saldžiais gastronominiais eksperimentais vaišino susirinkusius svečius.

Renginio metu DJ Tomas Boo įgarsino susibūrimo erdvę, kur skambant ne tik muzikai, bet ir čirškinimo, barškinimo ir kitiems virtuviniams garsams mezgėsi pokalbiai, virtuvės kvietė išgirsti savo istorijas.

Būkite savimi savoje virtuvėje

„DOMDOM“ tvari savos virtuvės filosofija praplečia baldo sąvoką. „Virtuvė – ¬ne tik baldai. Tai gyvenimo būdas, kurį konstruojame derindami skirtingas formas, spalvas, faktūras. Kiekvienai virtuvei – savas šeimininkas. Pažvelkite atidžiai į savo poreikius ir charakterį, nes tai labai svarbu priimant sprendimus. Virtuvė pagal save tiks ir tarnaus ilgai. Ilga daiktų tarnystė ir yra tvarumo paslaptis. Kiekvienas galime prie to prisidėti ir saugoti rytojų.“ – įkvepiančiomis mintimis dalinosi „DOMDOM“ direktorius Mantas Rainys.

Dizainas visų pirma tarnauja žmogui. Unikali interjero estetikos bei funkcionalumo sprendimų draugystė atsispindi visuose šešiuose, profesionalių Lietuvos interjero dizainerių kurtuose „DOMDOM“ virtuvės stiliuose. Kiekvienas jų įkvėptas skirtingų charakterio bruožų, kviečiančių susitapatinti.

Personalizuotos virtuvės

„Explorer“ – energingiems ir vietoje nenustygstantiems nuotykių ieškotojams. Ambicingas „Visionary“ – drąsias idėjas be vargo paverčiantiems realybe, o stabilumą ir tvarką vertinantiems – modernios klasikos įkvėptas „Realist“ stilius. Amžinai smalsių, gyvenančių neišsenkančio kūrybiškumo pasaulyje laukia „Creator“ virtuvė, kur tikslios linijos susijungia su rafinuotais sprendimais. „Hero“ – charizmatiškoms ir racionalioms personoms, o vertinančius namų šurmulį „Enthusiast“ stilius pasitiks atvira širdimi. Viskas maksimaliam komfortui ir neblėstančiam įkvėpimui. Rinkitės savą virtuvę!

„DOMDOM“ virtuvės komplektus virtualiai apžiūrėti ir registruotis nuotolinei konsultacijai kviečiame čia.

Daugiau informacijos suteiks Reda Salominienė, „DOMDOM“ Rinkodaros vadovė, +37064058292 ir r.salominiene@domdomhome.com