Pasakyti, kad ECOVACS žengė į priekį – tas pats, kas nepasakyti nieko. Kompanijos pristatyti naujos kartos robotai siurbliai tapo kone revoliuciniu šuoliu į viršų. Įspūdinga 5000 Pa siurbimo galia ir mažesnės energijos sąnaudos, unikalus dirbtinis intelektas, kuris atpažįsta daugybę skirtingų objektų, itin tiksli namų žemėlapių sudarymo sistema, padedanti užtikrinti idealią švarą net sunkiausiai prieinamose vietose, nauja interaktyvi balso valdymo funkcija bei savaime išsiplaunanti ir išsidžiovinanti šluostė – tai tik keli naujos kartos ECOVACS DEEBOT X1 robotų siurblių privalumai, kuriuos tikrai įvertins kiekvienas.

Pažangiausių technologijų ir unikalaus dizaino derinys

Pamačius DEEBOT X1 robotus siurblius pirmą kartą, žvilgsnis nukrypsta į jų dizainą. Visa DEEBOT X1 serija išsiskiria minimalistiniu, bet tuo pačiu ir labai prabangiu dizainu, kurį ECOVACS sukūrė bendradarbiaujant su prestižine Danijos įmone JACOB JENSEN DESIGN.

Ypatingas dėmesys skirtas ne tik formai, bet ir medžiagų kokybei. Naujos kartos robotų dangteliai pagaminti iš nerūdijančio plieno, kuris magnetu pritraukiamas prie korpuso, užtikrinant ypač lengvą uždarymą. Dėmesys kiekvienoje detalėje – būtent tai apibūdina naują ECOVACS DEEBOT X1 seriją, kurią įvertins net ir patys išrankiausi klientai.

Galingiausi namų robotų siurblių kategorijoje

Visi DEEBOT X1 modeliai turi didžiausią namų robotų siurblių kategorijoje 5000 Pa siurbimo galią. Šis patobulinimas užtikrina kur kas didesnio ploto ir efektyvesnį skirtingų dangų valymą. Be įprasto dulkių siurbimo ir grindų plovimo, naujieji modeliai surenka didesnes šiukšles ir pašalina net įsisenėjusius nešvarumus.

Robotai siurbliai, kurie patys išsivalo

DEEBOT X1 modeliai su savaiminio išsivalymo stotele perkels namų valymo patirtį į visiškai naują lygį. Visą procesą – nuo valymo iki išsivalymo atlieka pats robotas.

Pasirinkę X1 Plus modelį galėsite būti visiškai ramūs dėl idealios švaros namuose ir iki 60 dienų nesukti sau galvos dėl roboto valymo. Dėka pažangios integruotos OZMO™ Pro plovimo funkcijos, plovimo šluostė atlieka net 600 vibracijų per minutę. Ši funkcija imituoja grindų plovimą ir šveitimą rankomis, tad naujos kartos roboto atliekamas darbas nenusileidžia rankinio valymo kokybei. Didele 5000 Pa siurbimo galia pasižymintis robotas, atlikęs savo darbą, vos per 10 sekundžių pats ištuštins susikaupusias dulkes.

Ieškantiems dar daugiau patogumo ir išmanių technologinių sprendimų, neabejotinai patiks tai, ką siūlo X1 Omni modelis. Jis ne tik efektyviai siurbia ir surenka didesnes šiukšles, bet ir turi dvi specialaus pluošto šluostes, kurios plovimo metu ir atlieka net 180 apsisukimų per minutę. Apvalios formos šluostės besisukdamos aplink savo ašį ir tuo pačiu metu stipria jėga judėdamos aukštyn žemyn, užtikrina efektyvų itin klampių, įsisenėjusių dėmių pašalinimą. O svarbiausia, purvinos šluostės nereikia keisti. Sugrįžęs į išmaniąją bazinę stotelę, robotas siurblys pats išsiplauna šluostes bei pripildo vandens rezervuarą švariu vandeniu, reikalingu preciziškam grindų plovimui. Be to, pabaigus darbą šluostės ne tik išplaunamos, bet ir išdžiovinamos karšto oro srove.


Unikali dirbtinio intelekto technologija užtikrina maksimalius rezultatus

Jau ankstesni DEEBOT modeliai rinkoje išsiskyrė pažangiu dirbtiniu intelektu ir itin tikslia žemėlapių sistema. Nepaisant to, gamintojas ir toliau investuoja į išmaniųjų technologijų tobulinimą ir su kiekviena nauja serija žengia dar vieną žingsnį į priekį. DEEBOT X1 robotai – ne išimtis. Visuose DEEBOT X1 modeliuose integruota visiškai nauja AIVI™ 3D technologija, kuri leidžia pačiam robotui priimti teisingus sprendimus ir atlikti darbą taip pat kokybiškai, kaip tai padarytų žmogus.

3D lazerinė objektų aptikimo funkcija, „Orizon GAI“ technologija, kuri pirmą kartą panaudota siurblių pramonėje, ir integruotas RGBD jutiklis padeda robotui atpažinti ir išvengti dar daugiau jo kelyje atsiradusių netikėtų objektų, o taip pat užtikrina ir sklandų jo veikimą visiškoje tamsoje. Todėl palikę ne vietoje kojines, šlepetes, žaislus ar kitus daiktus, galite būti tikri, kad jie, kaip ir baldai, užuolaidos ar laidai, nebus sugadinti, o roboto darbas nesutriks.

DEEBOT X1 robotai itin tiksliai nuskenuoja patalpos vaizdą, suplanuoja judėjimo trajektoriją bei prisitaiko prie sudėtingos aplinkos ir taip užtikrina visų, net ir sunkiau pasiekiamų zonų idealią švarą. Jūsų patogumui, robotai netgi atpažįsta, ar kambaryje yra žmogus, ir pirma valo tuos kambarius, kuriuose žmonių nėra. Be to, sistema gali pati nustatyti ir kambario tipą – svetainė, miegamasis ar vonia, ir atsižvelgdama į tai, parinkti geriausią šiai patalpai pritaikytą valymo planą. Pakeisti roboto siurblio užduotis galima nuotoliniu būdu „ECOVACS HOME“ programėlėje, kurioje atvaizduojamas detalus jūsų patalpų žemėlapis 3D formatu.

Naujos kartos robotai siurbliai valdomi balsu

ECOVACS savo naujuose DEEBOT X1 serijos modeliuose integravo unikalią, interaktyvią valdymo balsu technologiją „YIKO Voice Assistant“. Sujungęs ją su robotuose įdiegta vaizdo stebėjimo funkcija, ECOVACS vartotojams suteikia galimybę pilnai balsu valdyti roboto darbą ir formuoti labai tikslias užduotis, nurodant kurioje konkrečiai patalpų vietoje ir kokią funkciją robotas turi atlikti. Pamirškite mygtukų paspaudimus ir sudėtingus nustatymus, nes DEEBOT X1 robotams visas valymo užduotis galima deleguoti taip, kaip tai darytumėte bendraudami su žmogumi – tiesiog balsu.

Išvalo stulbinamą plotą – per metus gali išvalyti Berlyną net 5 kartus

ECOVACS – robotų siurblių rinkos lyderis, kuris formuoja naujas tendencijas ir geba išpildyti vartotojų poreikius. Tai rodo ir kasmet sparčiai auganti šio gamintojo modelių paklausa. ECOVACS produktais naudojasi jau daugiau nei vienas milijonas šeimų visame pasaulyje, kurių įsigyti robotai siurbliai kasmet išvalo beveik 5000 km2 plotą – net penkis kartus didesnį nei Vokietijos sostinė Berlynas.