Gyvenimas be vaistų. Tokia yra „Vilnius Grand Resort“ sveikatingumo centro filosofija, tvirtai įsigalėjusi tarp šių sienų ir sklandžiai perteikiama kiekvienam, kuris čia apsilanko. 2020-aisiais duris atvėręs modernus centras – vienas didžiausių ir profesionaliausių Baltijos šalyse, o visų čia teikiamų paslaugų tikslas – paspausti nematomą mygtuką, priverčiantį veikti natūralius žmogaus kūno atsinaujinimo bei jaunystės mechanizmus ir sugrąžinančius grožį bei sveikatą.

Centre teikiamos paslaugos nenuvilia nei reikliausių pasaulio keliautojų, nei išrankiausių SPA mylėtojų: jos išties subalansuotos svečiams, reikalaujantiems aukštų paslaugų standartų. Čia naudojami išskirtiniai kosmetikos produktai, gydymo metodai ir ritualai, sukurti geriausių pasaulio tradicijų ir prekių ženklų. Suteikiant išskirtinę SPA ir sveikatingumo patirtį, propaguojamas holistinis, sveikas ir tvarus gyvenimo būdas.

Visų svečių poreikiai skirtingi, tad kiekvienam asmeniškai pritaikomos holistinės programos ir terapijos. Pasirinkus bet kurią terapiją, specialistas įvertins jūsų fizinę būklę, parinks ir pritaikys tinkamiausią procedūros metodą. „Kiekvienas sveikatingumo centras turi savo unikalių savybių. Mūsų stiprioji vieta – masažai, - neabejoja „Vilnius Grand Resort“ verslo vystymo direktorė Inga Grajauskienė. – Turime dvidešimt masažo kabinetų, šių metų pabaigoje duris atvers dar dvidešimt naujų. Galime pasiūlyti visų tipų masažų – nuo ajurvedinių iki tailandietiškų, juos atlieka puikūs masažo specialistai iš viso pasaulio.“ Kai kurios procedūros atliekamos ant patogių smėlio lovų. Užsisakyti masažą savaitgaliui reikėtų gerokai iš anksto, bet svečiai labai laukiami ir darbo dienomis – tuomet jie gali mėgautis visiška ramybe ir netrikdomu minčių balansu.

Pandemijos laikmetis žmones išmokė dirbti nuotoliniu būdu: darbas iš namų kai kuriems taip ir liko įpročiu, bet jei namų sienos pabosta - galbūt vertėtų pasvarstyti apie kelių dienų darbostogas penkių žvaigždučių viešbutyje. Apsistojus „Vilnius Grand Resort“, darbą galima lengvai suderinti su kokybišku poilsiu. Paslaugų ir procedūrų tiek daug, kad iš jų tikrai išsirinksite labiausiai patinkančią. Svečiams siūloma profesionaliu aparatu atlikti kūno sudėties analizę: tai greitas ir tikslus būdas sužinoti savo raumenų ir riebalų masę, medžiagų apykaitą, kraujo sudėtį, streso lygį ir kitus svarbius parametrus, o tuomet, pasikonsultavus su specialistu, koreguoti savo gyvensenos įpročius ar motyvuoti save sportuoti. Puoselėti veido grožį padės „Hydrafacial“ aparatinės procedūros: parinkti tinkamiausias padeda prieš tai atliekamas odos testas, nustatantis veido odos sudėtį ir būklę. Inovatyvi LED lempos šviesos terapija siūloma ieškantiems būdų išgydyti aknę ir panaikinti pigmentines dėmes. Vienas sveikatingumo centro pasididžiavimų - oligoterapinės procedūros, atliekamos su profesionalia mineralais praturtinta „Gemology“ kosmetika. Savo kūnu kruopščiai besirūpinantiems svečiams siūloma keleto dienų trukmės sveikatingumo programa, kurios tikslai – organizmo atjauninimas, svorio reguliavimas ir detoksikacija. Programa apima ir specialų maitinimą, kuris sudaromas asmeniškai pasitarus su dietistu, ir sporto užsiėmimus su treneriu. Joga, jėgos treniruotės, užsiėmimai su kineziterapeutu, net kelios treniruoklių salės – visa tai laukia kiekvieno, trokštančio gyventi sveikiau.

Vandens pramogų zonos – dar viena „Vilnius Grand Resort“ stiprioji vieta, kuria šis viešbutis garsėja jau nuo seno. Baseinų zonos su lauko terasomis yra dvi: „Aqua“ baseinas ir „Vitality SPA“, pastarojoje laukiami tik suaugusieji. „Vitality SPA“ nėra vien paprastas baseinas: tai holistinė poilsio erdvė. Patogūs rytietiški gultai, įvairių rūšių pirtys, vidaus ir lauko sūkurinės vonios, nuostabi grota su šviesos terapija ir tropiniais lietumis – dar ne viskas: čia yra trys hidromasažų zonos, galima užsisakyti hamamo procedūrą su kūno šveitimu ir įvyniojimu ar magnio vonią, puikiai atpalaiduojančią raumenis, paspartinančią medžiagų apykaitą ir stiprinančią imunitetą. Vanduo nuplauna sunkias mintis: po šių procedūrų žmogus gali pasijusti lyg pradedantis savo gyvenimą iš naujo.

Pasiekti „Vilnius Grand Resort“ labai paprasta – iš sostinės centro į viešbutį ir atgal vežioja nemokami autobusai, o važiuodami savo automobiliu teužtruksite apie dvidešimt minučių. Šis sveikatingumo centras – išties puiki alternatyva Palangai ar Druskininkams, o laiką, kurį praleistumėte automobilyje vykdami į kitą Lietuvos galą, kur kas mieliau išnaudosite gulėdami sūkurinėje vonioje ar vakarieniaudami restorano terasoje. Tad – iki malonaus susitikimo!