Norint išrinkti vaikui žaislą, tėvams tenka gerokai pasukti galvą. Norime, kad žaislas vaikui būtų ne tik įdomus, bet ir naudingas, lavintų jo gebėjimus. Išskirtinę žaislų parduotuvę Lietuvoje įkūrusi Anna Anbinderienė pastebi, kad toks požiūris – ne visuomet teisingas.

„Įprastai dauguma tėvų pirmiausia dairosi į lavinamuosius žaislus, pamiršdami svarbiausią žaislo funkciją – teikti džiaugsmą vaikui. Kiekvienas žaislas, kuris vaikui yra įdomus, kartu yra ir naudingas, lavinantis vaiko fantaziją. Net jei tai paprasčiausias pliušinis meškiukas“, – sako ToyStory.lt žaislų parduotuvės įkūrėja.

Matykite pasaulį vaikų akimis

Du vaikus – sūnų Beną ir dukrą Mariją – auginanti moteris iš savo patirties žino, kaip svarbu pirmiausia įsiklausyti į vaikų poreikius, atkreipti dėmesį į jų pomėgius. Žaislų ekspertė pastebi, kad tėvai dažnai vaikams perka įvairius veiklos žaidimus – konstruktorius, dėliones, tačiau patiems vaikams kur kas įdomiau žaisti su pliušiniais žaislais, lėlėmis ar kitais herojais.

„Turėdami mylimą žaislą, vaikai patys susigalvoja įvairiausių žaidimų scenarijų. Pavyzdžiui, pliušinį žaislą migdo, maitina, jį prižiūri. Tokie žaidimai skatina emocinį vaiko vystymąsi, stiprina jo atsakomybės jausmą, rūpestingumą, švelnumą. Nesistenkite įsprausti vaiko į rėmus, stebėkite jo pomėgius ir pasistenkite pasaulį pamatyti vaiko akimis“, – pataria A. Anbinderienė.

ToyStory.lt žaislų parduotuvės vadovė siūlo nepamiršti trijų svarbiausių patarimų, padėsiančių išrinkti geriausią žaislą savo vaikui:

1. Rinkitės universalų žaislą, kuris leistų atsiskleisti vaiko fantazijai, skatintų jo kūrybiškumą. Visoje žaislų gausybėje vaikui svarbu turėti mylimą herojų, su kuriuo galima būtų susikurti savo pasaulį.

2. Nesivadovaukite amžiaus ar lyties standartais, juk kiekvienas vaikas yra individualus ir tik jis geriausiai žino, kas jam patinka.

3. Žaidimas yra labai svarbi vaiko raidos dalis, tad leiskite vaikui pačiam išsirinkti savo žaislą. Yra begalės būdų tinkamai ir tikslingai panaudoti kiekvieną žaislą, tad mums, suaugusiems, tereikia netrukdyti ir leisti vaikams patiems atrasti savo žaidimus.

Žaislą išrinkti kur kas paprasčiau, nei galvojote

Vis dar nežinote, kas patiktų jūsų mažyliui? Tuomet atkreipkite dėmesį į jo mėgstamiausius animacinius filmukus. Juk kiekvienas vaikas turi savo mylimus herojus, kuriuos nori matyti ne tik televizoriaus ekrane, bet ir savo namuose.

ToyStory.lt pasiūlė unikalų žaislų parduotuvės modelį Lietuvoje ir žaislus suskirstė pagal mėgstamiausius vaikų animacinius filmukus. Čia rasite ne tik visame pasaulyje populiarus ir vaikų mėgstamus herojus, bet ir išsamią informaciją apie kiekvieną iš jų – sužinosite, kaip jie atrodo, kokios yra jų istorijos ir charakteriai, pomėgiai ar galios. Nebereikės naršyti ieškant informacijos internete – viską rasite vienoje vietoje!

„Žinoti, kuo žavisi ir domisi vaikas, yra labai svarbu. Tačiau tikrai ne visi turime laiko kartu žiūrėti animacinius filmukus ir sekti naujausias tendencijas. Tad ToyStory.lt svetainėje rasite išsamiai aprašytus visus populiariausius filmukus. Pasirinkę jūsų vaiko mėgstamiausius, susipažinsite su jų herojais ir iš karto matysite visą žaislų asortimentą, kurį siūlome savo parduotuvėje“, – sako ToyStory.lt žaislų parduotuvės vadovė.

Na, o tiems, kurie nežino nuo ko pradėti, tačiau nori nudžiuginti savo mažylius, žaislų ekspertė rekomenduoja atkreipti dėmesį į tris populiarumo tarp vaikų niekada neprarandančius filmukus bei jų herojus.

Šunyčiai patruliai (angl. „Paw Patrol“)


Šunyčiai patruliai — tai šunyčiai gelbėtojai, kuriems vadovauja dešimtmetis berniukas Raideris. Kiekvienas šunelis atstovauja gelbėtojų profesijas – gaisrininkas, policininkas, statybininkas ir kt. Jaudinančios istorijos apie šunyčius patrulius — puikus būdas vaikams perimti šiek tiek drąsos ir didvyriškumo, mokytis mylėti gyvūnus. ToyStory.lt parduotuvėje rasite visus šio filmuko herojus ir įvairius su jais susijusius žaidimus.

Ledo šalis (angl. „Frozen“)


Anna ir Elsa yra žinomiausios herojės iš mėgstamo animacinio filmo. Jų skiriamasis bruožas, tai tobulas personažų atkartojimas. Išvaizda, iš koto verčiantys apdarai, įspūdingi plaukai, puošti kasytėmis arba šventinėmis šukuosenomis, bateliai ir netgi suknelių siuvinėjimai – viskas sukurta tiksliai atkartojant animacinį filmuką.

Kiaulytė Pepa (angl. „Peppe Pig“)


Linksma ir smalsi kiaulytė Pepa atsiduria juokingose situacijose, o įveikti sunkumus ir pažinti pasaulį jai padeda mylimiausi draugai. ToyStory.lt rasite didelę įvairovę Kiaulytės Pepos kolekcijos minkštų žaisliukų, kuriuos apsikabinę mažyliai ramiai užmiega, nepaleidžia jų iš rankučių dieną ir nepamiršta šio „pliušinio džiaugsmo“ nusinešti su savimi į darželį.

Užsakymas paprastas, pristatymas – greitas

Įsigydami šiuos žaislus niekada neapsiriksite! Užsisakyti itin paprasta, o išsirinkti žaislai jus pasieks itin greitai, nes visas ToyStory.lt puslapyje siūlomas asortimentas yra Vilniuje įsikūrusioje parduotuvėje. Vilniečiai gali pasinaudoti ir greito pristatymo paslauga – užsakyti žaislai jums bus pristatyti dar tą pačią dieną, o susimokėti galėsite jums patogiausiu būdu – elektronine bankininkyste arba atvykus kurjeriui be papildomo mokesčio.

Užsukti apsižiūrėti, pasikonsultuoti su žaislų ekspertais ar patogiai atsiimti internetu užsakytas prekes galima ToyStory.lt parduotuvėje, adresu Konstitucijos pr. 6, Vilniuje.