Praėjusiais metais sėkmingai startavęs „Samsung Galaxy“ šopingo šou grįžta! Jau vasario 22 d. 19 val. specialios transliacijos metu žiūrovai kviečiami praleisti vakarą su gerai žinomais šalies nuomonės formuotojais ir pasinaudoti išskirtinėmis nuolaidomis „Samsung“ įrenginiams bei dalyvauti konkurse, kurio prizas – naujasis išmanusis telefonas „Galaxy S22 Ultra“.

Tiesioginę transliaciją ves tikras TV žvaigždžių duetas – Mindaugas Stasiulis ir Justė Žičkutė, o „Samsung“ komanda pristatys naujausius įrenginius bei atsakys į jums rūpimus klausimus.

Per dvi specialios transliacijos valandas sužinosite apie ryškiausias technologines naujienas, galėsite įsigyti „Galaxy“ ekosistemos įrenginių, buitinės technikos prietaisų, televizorių su specialia 22 proc. nuolaida, gausite ypač palankių pasiūlymų šio sezono naujienoms ir susipažinsite su ypatingais svečiais: Nagliu Bierancu, Saugirdu Vaitulioniu, Neringa Zeleniūte, Orijumi Gasanovu, Simona ir Jonu Nainiais.

Prisijungti tikrai verta, nes išskirtinis dėmesys ir puikūs pasiūlymai – garantuoti!

„Samsung Galaxy“ šopingo šou

Ypatingas dėmesys naujiesiams „Samsung“ įrenginiams

Vasario 9 d. technologijų kompanija „Samsung“ pristatė naujausius išmaniuosius įrenginius – telefonus „Galaxy S22“, „Galaxy S22+“, galingiausią istorijoje „Galaxy S“ serijos išmanųjį „Galaxy S22 Ultra“ bei planšetinių kompiuterių trejetuką – „Galaxy Tab S8“.

Naujausi „Samsung“ išmanieji telefonai pasižymi neįtikėtina galia ir nepriekaištinga nuotraukų ir vaizdo įrašų kokybe – tiek dieną, tiek naktį. Ypatingos „Galaxy S22“, Galaxy S22+“, Galaxy S22 Ultra“ kameros su pažangiomis vaizdo apdorojimo galimybėmis kiekvieną gyvenimo momentą paverčia įspūdingu, o išskirtinis dizainas ir tvarios medžiagos daro juos ne tik stilingus, bet ir draugiškesnius aplinkai.


Naująją aukščiausios klasės planšetinių kompiuterių seriją sudaro „Galaxy Tab S8“, „Galaxy Tab S8+“ ir pirmą kartą serijos istorijoje debiutuojantis itin dideliu ekranu pasižymintis bei dar daugiau galimybių siūlantis modelis „Galaxy Tab S8 Ultra“. Modernūs įrenginių techniniai sprendimai, pažangios darbą palengvinančios funkcijos ir pastangų nereikalaujantis susiejimas su visa „Galaxy“ ekosistema leidžia šiems planšetiniams kompiuteriams tapti idealiais kasdieniais palydovais tiek dirbant, tiek pramogaujant.

Tiesioginę „Samsung Galaxy“ šopingo šou transliaciją vasario 22 d. 19 val. galėsite stebėti čia.

Daugiau informacijos apie naujuosius įrenginius galima rasti puslapyje www.samsung.lt.