Išaugo marškinėlius

Kaip pasakoja Justinas Uba, GOK verslo vystymo vadovas, Goštauto odontologijos klinika burnos sveikatos priežiūros paslaugas teikė jau daugiau nei dvidešimt metų, tad klinikos darbuotojų akyse užaugo visa vilniečių karta. Augo ne tik klientai, bet ir pati klinika.

„Dabar atrodo taip tolima, bet veiklą pradėjome vos nuo dviejų kabinetų ir kelių gydytojų. Odontologija yra be galo dinamiška sritis, kur augti galima tik nuolat domintis profesinėmis naujovėmis, diegiant ir taikant praktikoje naujus ir pažangius gydymo metodus. Džiaugiuosi, kad kliniką lydėjo klientų pasitikėjimas ir specialistai, kuriems tobulėjimo ir tobulinimosi vertybės yra artimos, ir kartu su kuriais pavyko užaugti“, – pasakoja J. Uba.

Augimą geriausiai atspindi nauja klinikos vieta ir naujas pavadinimas – ji iš Goštauto gatvės persikėlė į modernias patalpas Žalgirio g. 94., Šnipiškių mikrorajone. Čia pacientus pasitinka ryški GOK iškaba, o pastato viduje yra šiuolaikiškai įrengti, erdvūs gydytojų kabinetai, kuriuose dirba savo srities odontologijos specialistai, taip pat grožio procedūrų ekspertai, teikiantys plataus spektro visos veido atjauninimo bei lazerinės plaukelių šalinimo paslaugas.

 GOK klinika

Prisitaikė prie besikeičiančių klientų poreikių

Klinikos pasikeitimai susiję ir su besikeičiančiais klientų poreikiais. Kaip dalinasi J. Uba, galima išskirti du esminius pacientų poreikius, kurie prisidėjo ir prie klinikos persitvarkymo.

„Šiandieniniame pasaulyje skuba tapo neišvengiama gyvenimo dalimi – pacientai nori visas paslaugas gauti vienoje vietoje. Didžiuojamės, kad klinika teikia visas odontologijos paslaugas, tad galime pacientui užtikrinti, kad viso gydymo proceso metu – pradedant konsultacija, gydymo plano sudarymu ir pačiu gydymu – bus pasirūpinta vienoje vietoje. Nereikės stovėti eilėse ir gaišti laiko papildomiems tyrimais kitose klinikose ar gydymo įstaigose“, – sakė vienas iš GOK vadovų.

Klinikoje šiuo metu teikiamos plačios odontologinės paslaugos, tokios kaip burnos higiena, padidėjusio dantų jautrumo mažinimas, estetinis plombavimas, dantų karieso ir emalio gydymas be grąžto, dantų balinimo procedūros. Klinikos specialistai rūpinasi ir dantų terapiniu gydymu, kuris apima nuo viso danties iki paviršių atstatymo. Sukaupta patirtis leidžia pasirūpinti apleistas dantų kanalais, kurie ypač nemalonūs dėl nuolatinio skausmo. Klinikoje dirba patyrę burnos chirurgai, kai reikia gilesnio įsikišimo – ar tai šalinant dantis, ar įterpiant moderniausius implantus. Jie įterpiami naudojant šiuolaikiškiausią šalyje skaitmeninę dinaminės navigacijos sistemą, kuri leidžia itin tiksliai įsriegti dantų protezą. Pastaroji klinikos naujovė – bepjūvė dantų implantų įsriegimo technologija.

Antras pokytis, kurį stebi klinikos įkūrėjai, kad vis daugiau klientų – tiek moterų, tiek vyrų –didesnį dėmesį skiria sau ir savo išvaizdai. Taip išaugo kompleksinių paslaugų poreikis, apimantis ne tik odontologiją, bet ir grožio procedūras.

„Sveiki dantys ir reguliari burnos higiena yra bazinis poreikis, džiaugiamės, kad vis daugiau žmonių į tai žiūri atsakingai. Tačiau pastebime, kad vis daugiau pacientų skiria dėmesį bendrai išvaizdai – šypsena žmonės puošia, bet ją turi įrėminti prižiūrimas veidas. Pacientų patogumui pradėjome siūlyti platų spektrą grožio paslaugų, kad vienu apsilankymu būtų galima gauti ir odontologo, ir grožio specialisto paslaugas“, – pasakoja J. Uba.

Klinikos pacientai jau įvertino moderniausią korėjietišką diodų lazerį, kuris šalina plaukelius su minimaliu pojūčiu. Besirūpinantiems šukuosena, taikomos procedūros, kurios stabdo plaukų slinkimą. Klinikos specialistai didelį dėmesį skiria ir odai, taikoma ne viena procedūra – tai biorevitalizacijos procedūros, kai oda atgaivinama mikroinjekcijomis, o tai pat rūgštiniai pilingai. Viso veido atjauninimas neįsivaizduojamas be lūpų putlinimo, kuris suteikia šypsenai naujo žavesio.

Atsinaujinusioje klinikoje – nauji specialistai

Prie atsinaujinusios klinikos prisijungė visa eilė specialistų, sukaupusių ilgametę patirtį ir gilų žinių bagažą – jie ne tik savo sričių ekspertai, bet ir vykdo mokslinę veiklą, dalyvauja visuomeniniame gyvenime. Iš viso GOK klinikoje šiuo metu dirba 11 įvairių sričių gydytojų bei sveikatos specialistų.

„Sveikata yra jautrus dalykas, todėl keliame sau tikslą pritraukti gydytojus ir specialistus, kurie jau pelnė pacientų ir kolegų pagarbą ir pripažinimą. Bene didžiausias mitas, kad gydymas yra skausmingas ir nemalonus – gydymo technologijos taip toli pažengusios, kad šiam mitui praktiškai nebelieka vietos. O galutinai jį turėtų paneigti malonus bendravimas, kuriuo išsiskiria mūsų specialistai“, – šypsosi J. Uba.

 Odontologijos kabinetas GOK klinikoje

Prie GOK komandos prisijungė gydytoja odontologė Judita Karužienė, sukaupusi daugiau nei dešimties metų patirtį. J. Karužienė nuolat savo žinias atnaujina mokslinėse konferencijose, domisi nėščiųjų dantų gydymo ypatumais. Gydytoja Rasa Makšimaitė specializuojasi skaitmeninių technologijų panaudojime odontologijoje. Jas ji taiko protezavime keramikos restauracijomis ant dantų ir implantų, priekinių ir šoninių dantų plombavime. Dantų higienistės Ana Lialko Pladis patirtis odontologijoje gretai viršys dvidešimt metų. Patyrusi specialistė specializuojasi dantų balinime, dirba su ICON gydymu, kuris skirtas sustabdyti karieso plitimą ir atstatyti dantų emalio baltumą.

Klinikoje sustiprintos ir grožio procedūrų kompetencijos. Prisijungusi kosmetologė Jolanta Dičkienė dirba su itin plačiu spektru priemonių. Tai ir biorevitalizacija, haliurono užpilai, mezoterapija, rūgštinis šveitimas, injekciniai užpildai, lūpų putlinimas, lazeriniu plaukų šalinimas.

„Džiugina, kad su naujai prisijungusiais kolegomis gerokai išaugo klinikos kompetencijų lygis, išsiplėtė siūlomų paslaugų spektras, tačiau liko tai, kuo garsėjo GOK klinika – tai atsakomybe. Kiekvieno paciento atvejis vertinamas itin atsakingai ir stengiamasi parinkti geriausią paciento poreikius atitinkantį gydymo būdą. Odontologijoje, kaip ir daugelyje sričių, sprendimų gali būti ne vienas, todėl tik pokalbio ir įsiklausymo į pacientą dėka galime būti tikri, kad parinksime teisingiausią gydymo būdą“, – klinikos filosofiją dėsto J. Uba.

Atsinaujinusią GOK kliniką rasite Vilniuje, Žalgirio g. 94. Registruotis vizitams galima telefonu +370-650-69-100 arba internetu, adresu www.gok.lt/registracija.