„Tauro Grooming Academy“ – ne tik augintinių kirpykla ir SPA salonas. Ši akademija taip pat siūlo įvairius mokymus tiek profesionalams, tiek ir visiems šunų šeimininkams, norintiems išmokti patiems atlikti pagrindines priežiūros, higienos procedūras, tokias kaip nagų tvarkymas ar periodinis maudymas, kurių mokoma ABC kurso šunų šeimininkams metu.

Mokymus veda profesionalų komanda

Šiuose kursuose siekiama išmokyti šeimininkus atlikti savo augintiniams pagrindines, kasdienes procedūras, todėl norintiems dalyvauti – išankstinis pasiruošimas ar žinios nebūtinos, o visas reikalingas priemones jums suteiks kursų organizatoriai. Mokymai yra parengti pagal patikrintą metodiką, o jų programa paremta itin aukštų rezultatų kinologijoje pasiekusios akademijos įkūrėjos Janitos Januškauskaitės-Plungės daugiau nei 35 metų patirtimi.

Siekiant aukščiausių mokymų rezultatų, programą veda patyrusios meistrės, tokios kaip veterinarė, profesionali augintinių kirpėja, grūmerė ir „Tauro Grooming Academy“ lektorė – Kamilė Ausmanė. Specialistė gali pasigirti ilgamete patirtimi ne tik kerpant šunis pasaulinio pripažinimo sulaukusiame ir ne vieną tarptautinį apdovanojimą pelniusiame veislyne, bet ir dalyvaujant profesionalių kirpėjų mokymuose Lietuvoje, Rusijoje bei P. Korėjoje. Kaip sako pati lektorė, būtent augintinių grožis yra didžioji jos aistra.

Augintinių kirpėja, grūmerė ir „Tauro Grooming Academy“ lektorė Kamilė Ausmanė

Ko išmoksite kursų metu?

K. Ausmanės teigimu, ABC kursų metu šeimininkas gauna ne tik bendrines žinias, bet ir personalizuotus patarimus apie savo gyvūną. „Profesionalus meistras pagal jūsų augintinio kailiuko tipą parenka būtent jam tinkančią kosmetiką, papasakoja ir parodo, kaip ją naudoti. Taip pat paaiškina, kaip apkirpti ir sušukuoti augintinį, kaip nedarant žalos patrumpinti jam nagus, kaip taisyklingai prižiūrėti ausis ir akis bei kaip atlikti higieninį kirpimą pagal savo augintinio veislę“, – mokymų turinį pristato ji.

Taip pat kursuose kiekvienas augintinio šeimininkas su savo keturkoju draugu išbando „Tauro Grooming Academy“ siūlomas inovacijas, o su meistro priežiūra ir pagalba šeimininkas savarankiškai atlieka augintinio maudymą, naudodamas pasirinktas kosmetikos priemones.

ABC kurso dalyvė su savo augintiniu, „Tauro Grooming Academy“

Tinka ir neturintiems laiko

Norintiems išmokti tinkamai prižiūrėti savo augintinį, anot „Tauro Grooming Academy“ lektorės K. Ausmanės, laiko stoka – ne pasiteisinimas, o kursų kaina tikrai nedidelė.

„ABC kursai šunų šeimininkams , kuriuos veda profesionalios ir patyrusios lektorės, vyksta 4 kartus per mėnesį ir trunka apie 3–4 val., o jų kaina siekia vos 50 eur, į kurią įeina ne tik žinios, bet ir kokybiškas, smagus laikas su savo augintiniu ir kolegomis, o visomis priemonėmis, reikalingomis kursams, pasirūpina patys organizatoriai, todėl papildomų išlaidų nepatirsite, – pristato ji ir pabrėžia, kad tai dar ne viskas. – Pabaigus kursus, mokiniai gauna specialų pasiūlymą įsigyti kosmetikos gyvūnams su nuolaida.“

Praktinė kursų dalis, „Tauro Grooming Academy“

Saugios ir profesionalios priemonės

Ilgametė kinologė, veisėja ir KIKA GROUP, UAB įkūrėja J. Januškauskaitė-Plungė pasakoja suprantanti, kokius aukštus reikalavimus šeimininkai kelia savo augintinių priežiūrai, todėl tiek kirpykloje ir SPA, tiek kursų metu, siekiant nepriekaištingos išvaizdos renkantis įprastą ar parodinį kirpimą, „Tauro Grooming Academy“ yra dirbama su aukščiausios kokybės, natūralia kosmetika „Tauro Pro Line“, kurią atrinko ir sukūrė pati akademijos įkūrėja, o natūralūs ingredientai sudaro ne mažiau nei 97 proc. produkto sudėties.

„Mūsų SPA salone naudojamos tik profesionalios ir saugios priemonės bei technologijos, pavyzdžiui, ozono vonios. Tai – išskirtinės ir modernios gyvūnų vonios, su unikalia B.O.B. (Bubble ozone bath) technologija, kai vonioje naudojamas ozonas, atliekama „Milky SPA“ procedūra ir hidromasažas. Masažinėse voniose atliekamos procedūros yra skirtos ne tik kasdienei priežiūrai, augintinių palepinimui, bet ir įvairių kailio bei odos negalavimų prevencijai, nes jų metu išvaloma gyvūno oda bei kailis, mažinamos alerginės odos reakcijos, skatinama odos regeneracija, o taip pat tai puiki treniruotė, nes 15 minučių šioje vonioje prilygsta 1,5 valandos sporto salėje – pristato J. Januškauskaitė-Plungė ir priduria, kad naujosios „Tauro Pro Line“ vonios yra paieškų, kaip į vieną prietaisą integruoti visas kokybiškai kailio ir odos procedūrai reikalingas funkcijas, rezultatas. – Tai – vienintelės tokio dizaino šunims skirtos masažinės vonios, kuriomis didžiuojamės ir kurios tampa prieinamos vis daugiau gyvūnų šeimininkų.“

Tauro Pro Line ozono masažinė vonia, „Tauro Grooming Academy“

Augintinio priežiūros džiaugsmas ir gilesnis ryšys

J. Januškauskaitė-Plungė įsitikinusi, kad prižiūrėti augintinį gali kiekvienas, turintis jį ir norintis to išmokti, o visos priemonės yra nesunkiai prieinamos. „Per daugiau kaip 35 metų patirtį puikiai suprantu, kaip atrodo kokybiškas kirpimo įrankis ar efektyvus džiovintuvas, kokia kosmetika ir kitos priežiūros priemonės yra sveikos ir naudingos, todėl mūsų kurti „Tauro Pro Line“ produktai bei technologijos yra prieinami kiekvienam“, – pasakoja ji ir pastebi, kad naudodamas šias priemones, kiekvienas augintinio šeimininkas ar profesionalas gali paprastai kasdien prižiūrėti savo augintinį ir patirti džiaugsmą tai darydamas namuose.

Jai antrina ir K. Ausmanė, kuri įžvelgia ir dar vieną gyvūno priežiūros namuose naudą. „Gyvūnui atliekant procedūras namuose, yra kuriamas gilesnis šeimininko-augintinio ryšys, praleidžiama daugiau laiko kartu, didėja pasitikėjimas, o procedūros tampa malonios, be to, keturkojo draugo nereikia palikti salone, kas dažnam augintiniui sukelia stresą“, – apie tai, kodėl verta mokėti savo augintinį prižiūrėti namuose, pasakoja lektorė.

ABC šeimininkų kursai vyksta Kaune, „Tauro Grooming Academy“, Maironio g. 11

Tel. pasiteirauti: (8-641) 77775

Daugiau apie mus galite rasti: www.facebook.com/TauroGroomingAcademy ir www.taurogroomingacademy.lt

 „Tauro Grooming Academy“ kursų dalyvis

Užsakymo nr.: PT_89345481