Įšalusios būna ne tik sienos ar grindys, bet ir patalynė, drabužiai bei buitinė technika, kurios esant žemai temperatūrai jungti nerekomenduojama.

Esame pripratę prie komfortiško gyvenimo, tad jo norime visur, kur bebūtume. Laimei, maloniam ir šiltam savaitgaliui galime lengvai pasiruošti iš anksto vos kelių mygtukų paspaudimu jūsų išmaniajame telefone. Norvegų kompanija „Mill“ sukūrė išmaniuosius šildytuvus, kurie ne tik aprūpins jūsų namus šiluma, bet ir padės sutaupyti.

Naujos kartos šildytuvai maksimaliam komfortui

Ar atkreipėte dėmesį, kad visi elektriniai šildytuvai veikia principu „įjungta / išjungta“? Tai nors ir paprastas, bet neefektyvus šildymo sprendimas. „Mill“ išmanieji šildytuvai yra pirmieji ir vieninteliai, naudojantys specialius reguliatorius, kurie užuot išjungę šildytuvus, sumažina šildymo intensyvumą, taip užtikrindami tolygesnį ir taupesnį patalpos šildymą. „X“ formos aliuminio kaitinimo elementas skleidžiamą šilumą paskirsto tolygiai per visą šildytuvo paviršių, jis niekada neįkais tiek, kad kiltų grėsmė nusideginti.

Galima rinktis iš 8 skirtingos galios „Mill“ šildytuvų – nuo 250 iki 2000 vatų. Kurį bepasirinktumėte – klasikinį plieniniu priekiu, dengtą stiklu ar laisvai pastatomą tepalinį – jie ne tik aprūpins namus šiluma, bet ir papuoš interjerą. „Mill“ tepaliniai šildytuvai ypač tiks turintiems alergijų ar sergantiems astma, kadangi kaitinimo elementas neturi tiesioginio kontakto su oru, taigi ir nedegina patalpoje esančių dulkių.

„Mill“ šildytuvus galima drąsiai vadinti išmaniaisiais. Jie įsimena trukmę, reikalingą patalpai prišildyti ir parenka optimalų režimą, maksimaliai tausojantį energiją. Tai leidžia sumažinti elektros energijos suvartojimą net 32 procentais.

Be to, naudodamiesi „Mill App“ išmaniąja programėle telefone, galėsite nustatyti pageidaujamą temperatūrą pagal savo poreikius. Jeigu šildytuvai montuojami sodyboje, galima nustatyti žemesnę temperatūrą darbo dienoms ir pakelti ją tik savaitgaliui prieš atvykstant. Jei name gyvenama dažniau ar nuolatos, žemesnę temperatūrą galima nustatyti darbo valandomis, aukštesnę – vakarais ir naktimis.

Programėle galima valdyti neribotą kiekį „Mill“ išmaniųjų šildytuvų, kuriuos galėsite sugrupuoti ir kambariais. Svarbu, kad šildytuvai būtų prijungti prie interneto tinklo. Tokiu būdu juos valdyti galėsite ne tik per „Wi-Fi“ tinklą, bet ir iš bet kurios pasaulio vietos.

Išmanumas ir saugumas viename

Jau turite šildytuvą ir norite paversti jį išmaniu? Tuomet tereikia įsigyti „Mill WiFi Socket“ išmanų elektros lizdą, į kurį jungsite savo šildytuvą, o „Mill App“ programėlė leis jį valdyti norimu metu, kartu su visais kitais „Mill“ šildytuvais.

Baiminatės palikti šiuos šildytuvus įjungtus išvykdami? „Mill“ pasirūpino apsauga nuo perkaitimo, todėl jeigu netyčia šildytuvai uždengiami drabužiais ar užuolaidomis, jų paviršiui pasiekus 69 laipsnius, šie automatiškai išsijungia.

Kompanija „Mill“ pasirūpino ir vaikų saugumu, tad sukūrė specialius „Mill Glass Panel“ išmaniuosius šildytuvus, kurių priekis dengtas grūdintu stiklu ir neįkaista daugiau kaip iki 51 laipsnio, taigi puikiai tiks vaikų kambaryje. Be to, net ir pažeidus stiklą, šis nebyrės – stiklo vidinė pusė padengta lipnia, šipulius sulaikančia plėvele. Yra ir speciali apsauga nuo vaikų, neleisianti jiems reguliuoti temperatūros. Ši funkcija pasiekiama tiek aplikacijoje, tiek ir paties šildytuvo korpuse.

Išskirtinė išvaizda, deranti su tvarumu

Norvegiškų „Mill“ šildytuvų dizainas – tai skandinaviško minimalizmo kvintesencija. Per paskutiniuosius trejus metus „Red Dot Design“ ir „If Design“ apdovanojimuose „Mill“ šildytuvai buvo įvertinti ne tik už išskirtinę išvaizdą, bet ir už inovatyvias technologijas. Naujausias kompanijos pripažinimo įrodymas – žurnalo „Muuuz“ organizuojamo „Muuuz International Awards (MIAW)“ 2021 metų apdovanojimas laisvai pastatomam „Mill Instant“ šildytuvui interjero bei šildymo įrangos kategorijoje.

Norvegija – viena „žaliausių“ šalių pasaulyje, lyderiaujančių perdirbimo ir tvarumo srityse. „Mill“ – jokia išimtis. Kompanija kelia sau aukščiausius standartus, todėl aktyviai mažina plastiko naudojimą gamyboje. Dalis šildytuvų šiuo metu jau turi naujas, tvarias pakuotes, o per šiuos metus palaipsniui planuojama pakeisti ir likusios produkcijos pakuotes.

Pasirūpinkite namų jaukumu iš anksto. Su „Mill“ – tai paprasta.

Užsakymo nr.: PT_89299591