„Tauro Grooming Academy“ kartu su Naujamiesčio darbo rinkos mokymo centru ir Užimtumo Tarnyba siūlo išskirtinę progą pabaigus nemokamą šunų kailio priežiūros ir kirpimo mokymų programą ne tik įgyti naują kompetenciją, bet ir gauti darbo vietą Kaune, Vilniuje ir Klaipėdoje.

Mokymų programos išskirtinumai

Norintiems išmokti dirbti su gyvūnais, ši mokymų programa turi ne vieną išskirtinumą. Bene svarbiausias privalumas yra tai, kad mokymai darbo neturintiems ar naują kvalifikaciją norintiems įgyti Užimtumo Tarnybos dalyviams – visiškai nemokami. Įprasta tokių kursų kaina siekia 2 500 EUR.

Programos dalyviai bus aprūpinti ir visa mokymų metu reikiama įranga bei priemonėmis. Mokymų metu gausite aprangą, žirkles, kirpimo mašinėlę, šukas bei šepečius.

Praktinė mokymų dalis, „Tauro Grooming Academy“

Dar vienas pliusas – išskirtinė mokymų programa. Jos trukmė – 4 savaitės, tačiau šis laikas tikrai neprailgs, nes kursai yra orientuoti į praktiką: iš 160 valandų net 112 valandų yra skirta praktinei daliai, kurios metu mokysitės prižiūrėti, kirpti ir šukuoti įvairių veislių šunis. Pirmųjų mokymų pradžia – 2022 m. vasario 7 d.

Mokymų metu „Tauro Grooming Academy“ pasirūpins ir jūsų modeliais – šunimis, tad šis rūpestis taip pat nukris nuo mokymų programos dalyvių pečių, nes modelių ieškoti patiems nereikės.

Be to, programa yra skirta pradedantiesiems, tad specialių sugebėjimų ar patirties turėti nereikia. Visko, ko reikia norint tapti šios srities profesionalu ir pradėti naują karjerą išmoksite mokymų metu.

Mokymosi metu – garantuota darbo vieta

Visi mokymų programos dalyviai mokymosi metu, bus įdarbinti pagal Užimtumo Tarnybos pameistrystės darbo sutartį. Gabiausi studentai netgi gali sulaukti pasiūlymo pratęsti darbo sutartį!

Praktinė mokymų dalis, „Tauro Grooming Academy“

Nors mokymų programa bus vykdoma Kaune (Maironio g. 11) , tai – puikus pasiūlymas ne tik kauniečiams, bet ir ieškantiems darbo kituose didžiuosiuose miestuose – Vilniuje ir Klaipėdoje. Pabaigę šunų kailio priežiūros ir kirpimo kursus turėsite galimybę įsidarbinti šiuose miestuose įsikūrusių didžiausio gyvūnų prekybos tinklo KIKA kirpyklų kabinetuose ir SPA salonuose.

O gal tapę profesionaliu gyvūnų priežiūros specialistu sugalvosite patys atidaryti verslą savame mieste?

Ko išmoksite mokymų metu?

Siekiant paruošti aukščiausio lygio specialistus, mokymų programa bus vedama profesionalios augintinių kirpėjos, grūmerės ir „Tauro Grooming Academy“ lektorės – Kamilės Ausmanės. Mokymų vadovė gali pasigirti ilgamete patirtimi kerpant šunis pasaulinio pripažinimo sulaukusiame ir ne vieną tarptautinį apdovanojimą pelniusiame veislyne bei dalyvaujant profesionalių kirpėjų mokymuose Lietuvoje, Rusijoje bei Korėjoje.

Šiuo metu K. Ausmanė ne tik dirba kaip veterinarė, veda kursus, kerpa, bet ir ruošia šunis parodoms. Kaip sako pati lektorė: „Nors turiu veterinarinį išsilavinimą, vis dėlto mano didžioji aistra yra augintinių grožis!“

Augintinių kirpėja, grūmerė ir „Tauro Grooming Academy“ lektorė Kamilė Ausmanė

Kartu su K. Ausmane teorinėje dalyje mokysitės apie:

• Kirpimo įrankius – kaip pasirinkti tinkamus įrankius, į ką atkreipti dėmesį ir kaip teisingai juos naudoti kerpant įvairių veislių šunis;
• Odos priežiūrą – priežiūros pagrindai, gyvūnų odos problemos ir tinkama jų priežiūra kirpimo metu;
• Kailio priežiūrą – kaip išsirinkti kosmetiką pagal skirtingą šuns kailio tipą.

Praktinėje dalyje mokysitės apie:

• Šunų maudymą – praktinis šunų maudymas maudant skirtingų veislių šunis, išmoksite kaip teisingai maudyti skirtingų veislių ir dydžių šunis;
• Šunų fenavimą – praktinis šunų džiovinimas naudojant profesionalias fenavimo priemones, teisingo kailio džiovinimo patarimai;
• Šunų kirpimą – praktinis šunų kirpimas kerpant skirtingų veislių šunis PET stiliumi (namams) bei kirpimo linijos pagal gyvūno veislę, praktiniai patarimai.

„Be to „Tauro Grooming Academy“ specialistai ruošiami ne tik mokantis skirtingų veislių kirpimo ir kailio priežiūros technikos, čia dirbama ir su aukščiausios kokybės, natūralia kosmetika „Tauro Pro Line“ bei naujausiomis technologijomis gyvūnų priežiūros srityje.

Ozono vonia, „Tauro Grooming Academy“

Šioje akademijoje specialistai išmoksta dirbti su tokiomis technologinėmis naujovėmis kaip Milky SPA ir ozono vonios, kuriose gyvūnams atliekamos procedūros ne tik sustiprina visos kosmetikos įsisavinimą, bet ir duoda naudą gyvūno odai bei kailiui, skatina jį augti ir natūraliai atsinaujinti“, – apie mokymų programos gylį pasakoja lektorė K. Ausmanė.

Ko reikia norint pretenduoti į mokymų programą?

Pirmiausia, turite būti užsiregistravę Užimtumo Tarnyboje. Norėdami pretenduoti į mokymų kursus „Tauro Grooming Academy“ turite kreiptis į jums priskirtą Užimtumo tarnybos specialistą, kuris padės sutvarkyti reikiamus dokumentus.

Kitas svarbus aspektas – mokymų programos dalyvis turėtų mylėti gyvūnus, tai – būtina sąlyga. Jei specialistas yra abejingas gyvūnams, tą greitai pajus tiek augintiniai tiek ir jų šeimininkai.

Taip pat svarbios ir šios savybės: kantrybė, gebėjimas rasti bendrą kalbą ne tik su gyvūnais, bet ir su jų šeimininkais, tikslumas ir pedantiškumas, didelis noras nuolat mokytis ir kelti savo kvalifikaciją.

Jei visas šias savybes turite – galite tapti ne tik puikiu kirpėju, bet ir grūmeriu (specialistu, kuris rūpinasi ne tik augintinių išvaizda, bet ir sveikata). Tad, nepraleisk progos – „Tauro Grooming Academy“ laukia tavęs!

„Augintinių kirpėja, grūmerė ir „Tauro Grooming Academy“ lektorė Kamilė Ausmanė“

Kas laukia pabaigus mokymų programą?

Vis daugiau žmonių savo augintiniais rūpinasi lyg šeimos nariais. Šunims ar katėms perkamas geriausias maistas bei priežiūros produktai, šeimininkai ieško jiems pačių geriausių ir profesionaliausių specialistų, kurie tinkamai gali pasirūpinti jų augintinių sveikata, dresūra ar išvaizda.

Dėl šios priežasties vis labiau populiarėja gyvūnų kirpėjų ir priežiūros specialistų, dar kitaip vadinamų grūmeriais, profesija. Šios specialybės poreikis nuolat auga, o būsimam grūmeriui tai puiki galimybė tapti gerbiamu, žinomu ir gerai vertinamu bei apmokamu specialistu.

Augintinių kirpėja, grūmerė ir „Tauro Grooming Academy“ lektorė Kamilė Ausmanė

Pabaigę mokymų programą ir turėdami ne tik žinias, bet ir reikiamus įrankius galėsite toliau tęsti darbą, sudarant sutartį su didžiausiu gyvūnų prekybos tinklu KIKA.

„Gyvūnų priežiūros specialistai šiomis dienomis yra viena paklausiausių ir geidžiamiausių profesijų, todėl jei jaučiate meilę keturkojams ir norite kasdien leisti laiką su jais – pasidomėkite galimybe tapti vienu šios profesijos atstovų ir išmokti pasirūpinti, kad keturkojai būtų ne tik gražūs, bet ir sveiki“, – apie privalumus, pabaigus mokymų programą pasakoja lektorė K. Ausmanė.

„Tauro Grooming Academy“ savininkai Janita J. Plungė ir Tauras Plungė, akademijos atidarymas

„Tauro Grooming Academy“ laukia visų norinčių įgyti naują kvalifikaciją ir iš karto pradėti dirbti. Pasinaudokite galimybe tapti puikiu specialistu ir atrasti mylimą darbą gyvūnų apsuptyje. Jau šiandien kreipkitės į jums priskirtą Užimtumo Tarnybos specialistą ir atvykite mokytis pas mus.

Mokymai vyks Kaune, „Tauro Grooming Academy“, Maironio g. 11
Mokymų pradžia – 2022 m. vasario 7 d.
Tel. pasiteirauti: (8-641) 77775

Daugiau apie mus galite rasti: www.facebook.com/TauroGroomingAcademy ir www.taurogroomingacademy.lt

Užsakymo nr.: PT_89103667