Prabangus ir paslaptimis apipintas gangsterių vakarėlis

Jei pasiilgote gero ir tikro teminio vakarėlio, leiskitės į kelionę laiku, kurioje sutiksite įtakingiausius XX amžiaus mafijos bosus, pamatysite slaptą jų gyvenimą ir pajausite tikrą azartą dalyvaudami nelegaliuose žaidimuose, sandoriuose ir intrigose. Pats vakarėlio pavadinimas Gangster‘s paradise sufleruoja, kad vakaro metu lauks daug netikėtų ir rizikingų siužeto vingių, kurių pabaiga nenuspėjama. Pobūvio šeimininkas Kęstutis Medelis pažada ypatingą atmosferą ir dovanas stilingiausiai atrodantiems svečiams.

Gangster‘s paradise vakarėlis vyks 20-tame „Amberton Hotel Klaipėda“ K-centro aukšte, restorane „Vivalavita“, pro kurio langus atsiveria įspūdinga naktinio miesto ir marių panorama.

Naujieji metai pagal geriausią rusų muzikinį projektą „Golos“

„Amberton Hotel Klaipėda“ viešbutyje įsikūręs restoranas „XII“ naujus metus kviečia sutikti su geriausiomis rusiško projekto „Golos“ dainomis, kurias atliks muzikinis duetas Artiom ir Maksim (Artmax). Vakaro metu jūsų lauks linksmos pramogos, žaidimai, šventinė vakarienė ir karaokė programa. Žengiant į naujuosius metus vienam iš svečių atiteks ir įspūdinga dovana – nakvynė 6 asmenų kompanijai „Amberton Villas“ Karklėje.

Savaitgalis Klaipėdoje

„Klaipėdos senamiestyje įsikūręs keturių žvaigždučių viešbutis „Amberton Hotel Klaipėda“ kviečia ne tik sutikti naujuosius metus, bet ir turiningai praleisti visą savaitgalį. Pasimėgavę būvimu prie jūros ir jaukiu pasivaikščiojimu Klaipėdos senamiesčio gatvelėmis, sugrįžę į viešbutį rasite viską, ko reikia maloniam jūsų poilsiui“, – sako A. Matjošaitytė. Čia pat įsikūrę net keli skirtingi SPA centrai, siūlo įvairias sveikatingumo ir grožio procedūras, kurias atlieka patyrę meistrai iš Lietuvos, Tailando, Kambodžos, Indijos ir Balio salos. Vertinančius aktyvesnį poilsį pakviesime apsilankyti treniruoklių salėje ir baseino zonoje, kurioje įrengta garinė pirtis ir soliariumas, pasiilgusiems saulės. Pailsėję ir atsipalaidavę, vakarą galėsite maloniai pratęsti viename iš restoranų. Virtuvės šefai pasiūlys paragauti tiek klasikinių, tiek ir egzotinių patiekalų ar jūros gėrybių.

Užsakymo nr.: PT_89004707

Dalintis
Nuomonės