Spa aplinkos mėgėjams


Vonios kambarys yra vieta, kur kiekvienas gali skirti laiko tik sau. Jei tarp Tavo artimųjų yra mėgstančių atsipalaiduoti vonioje ir atlikti grožio procedūras, padovanok jiems daiktų, padėsiančių susikurti ir išlaikyti tokią aplinką namuose. JYSK siūlo įvairių spalvų, formų ir stilių vonios kambario reikmenų komplektus. Tau tereikia žinoti, kokios spalvos vyrauja dovaną gausiančiojo vonioje. Papildyk dovaną minkštais įvairaus dydžio rankšluosčiais, kad vonios kambaryje nieko netrūktų.

Šilumos mėgėjams


Nors žiemos nebėra tokios šaltos kaip seniau, šaltukas vis tiek atsėlina beveik nepastebimai – ypač tai jaučiame namuose rytais. Todėl dovanoms tiks minkšti chalatai, į kuriuos galima įsisukti ir ramiai mėgautis rytine kava, – JYSK siūlo įvairaus dydžio ir skirtingų spalvų vieno dizaino chalatus, taigi dovaną galėsi išrinkti ir porai. Taip pat apgalvota dovana bus vieno stiliaus, tačiau įvairių atspalvių dekoratyvinės pagalvėlės ir pledai – tai taip pat bus puiki dovana porelei, padedanti kartu jaukiai leisti šaltus žiemos vakarus. Jei žinai, kad dovanos gavėjas jau turi nemažai pledų, tačiau vis dar juos perka, gali padovanoti stilingą dėžę arba krepšį jiems laikyti – juos galima padėti bet kurioje namų vietoje!

Gurmanams


Šį sezoną JYSK siūlomas virtuvės reikmenų asortimentas pasipildė dar nematyto dizaino reikmenimis – visi skandinaviški elementai suteikia funkcionalumo ir racionalumo. Jei pažįsti ką nors, kas tarsi iš nieko pagamina tokius patiekalus kaip restorane, sukurk įvairių reikalingų virtuvės reikmenų rinkinį. Pjaustymo lenta, rankšluostėlių rinkinys, dideli dubenys ir maistui laikyti skirti indai bus puikūs pagalbininkai šeimininkaujant virtuvėje. Mėgstantys gaminti maistą taip pat įvertins naujų serviravimo indų ir reikmenų rinkinį.

Žaliesiems žmogeliams


Tie laimingieji, kuriems nereikia aiškinti, kas yra „žaliasis kursas“, sugeba ne tik pasirūpinti, atrodytų, beviltišku kambariniu augalu, bet ir apskritai gamta – tuo, kas visiems svarbiausia. Todėl juos reikia visu šimtu procentų palaikyti ir padėti jų namus padaryti dar žalesnius, padovanojant gražią vazą skintoms gėlėms arba vazonų rinkinį kambariniams augalams. Gėlių vazonas su stoveliu bus ypač vertinamas, nes ant augalų mylėtojų lentynų dažnai jau stovi daugybė gėlių vazonų – taigi grindis taip pat bus galima panaudoti.

Stiliaus gerbėjams


Ar atsimeni tuos laikus, kai žvakės buvo laikomos dovana, kuri vėliau perdovanojama? Puiki žinia – taip tikrai nebėra! Jei paklausi draugų, ko norėtų dovanų, neretai išgirsi, kad aromatinės žvakės visada pravers, nesvarbu, ką sako kiti. Būtent taip ir yra – kuris po ilgos darbo dienos nenorėtų pasimėgauti maloniu raminančiu kvapu ir žvakės liepsna? Dekoro elementai, susiję su bendrais pomėgiais arba rodantys, kaip gerai pažįsti savo draugus, taip pat bus tinkama dovana. Kalėdines dekoracijas taip pat galima dovanoti stilingai – ar jau matei, kad mūsų asortimente yra skandinaviškų nykštukų bei riešutų spragtukų?

Tikimės, kad jau išsirinkai dovaną, taigi ją teliks įpakuoti! Geriausia dovanas įpakuoti apgalvotai ir tvariai – juk kiekvienuose namuose yra maišas su dovanų maišeliais, keliavusiais per keletą dovanų gavėjų. Dovanų maišelis bus gražus ir kelis kartus panaudojamas įpakavimas. Popierinių maišelių dydžio ir dizaino pasirinkimas toks platus, kad tikrai pritaikysi tinkamą variantą dovanai. Tačiau jei dovana yra XL matmenų, geriausias pasirinkimas bus, žinoma, dovanų popierius.

Kad ir koks būtų kelias iki dovanų, svarbiausia būti vieniems šalia kitų! JYSK linki ramių ir gražių švenčių!

Užsakymo nr.: PT_88938341