VILNIUS

SILEO – šeimos istorija arčiau gamtos

SILEO

Tai – gyvenimas arčiau gamtos, tikrumo ir ramybės. Gaivi ryto rasa ir saulės spinduliai privačiame kiemelyje, šeimos pasivaikščiojimai miško takais, netoliese tyvuliuojančių Žaliųjų ežerų atgaiva ir grožis, vaikų džiaugsmas ir saulės atokaita bendruomenės laisvalaikio ir pramogų erdvėje. Ir tai vadinama namais...

SILEO – jauki kotedžų gyvenvietė Narimanto gatvėje, po Vilniaus miesto sparnu. 98–137 kv. m ploto modernūs kotedžai su itin erdviais privačiais kiemeliais, kuriuose po vienu stogu tilps visos šeimos gyvenimas, pramogos ir poilsis.

Pagrindinis šio projekto tikslas – pastatyti aukštos kokybės gyvenamuosius namus, kurie estetiškai įsilietų į juos supančią aplinką. Kotedžų eksterjere natūralios medžiagos persipina su moderniais architektūros sprendimais. Fasadų apdailai naudojamas dekoratyvinis tinkas ir termiškai apdorota mediena. Pastaroji bus naudojama ir gyvenvietę nuo gatvės skiriančios tvoros gamybai. Labai svarbi užduotis šiame projekte – sukurti pakankamai erdvės tam, kad būtų užtikrintas maksimalus komfortas. Siekiant šio tikslo buvo sumontuoti vitrininiai, netradicinės formos langai, sukuriantys atvirą ir šviesią erdvę, o itin aukštos lubos antrame kotedžų aukšte interjerui suteikia prabangos jausmą.

Planuojant projektą daug dėmesio skirta sprendiniams, kurie atitiktų aukštą kokybę, vartotojų poreikius ir užtikrintų aukštą A+ energinę klasę. Daug dėmesio skirta būsimų gyventojų patogumui, todėl kotedžuose parinktas optimalus gyvenamasis plotas – tarp 100 ir 140 kv. metrų. Funkcionalumą užtikrina 6–9 kv. metrų sandėliukai laikyti daiktams, didesniuose namuose įrengti garažai, pirmuose aukštuose numatyta bendra erdvė, virtuvė su svetaine šeimos poilsiui, abiejuose aukštuose numatoma po sanitarinį mazgą. Tiesa, statybų metu gyventojai turi galimybę keisti kambarių išplanavimus pagal savo poreikius.

Projekte bus pilnai sutvarkyta namą supanti aplinka – išlyginta teritorija, o gyventojai galės džiaugtis privačiais kiemeliais, kuriuos vienas nuo kito skirs tujos.
Tad pradėkite kurti savo šeimos istoriją kartu su SILEO!

www.sileo.lt

Facebook: sileonamai

_______________

SKYLUM – kad dangų ranka pasiektum

SKYLUM

Nekilnojamojo turto plėtros bei investicijų įmonių grupė „Omberg“ moderniais SKYLUM dangoraižiais siekia priartinti gyventojų kasdienybę arčiau dangaus. Viršuliškių rajone, Viršilų g., kylantys 20-ies aukštų gyvenamieji namai yra skirti veržliems žmonėms, kurie čia ras sau patogią, tačiau nenuobodžią erdvę visapusiškai aprūpintam gyvenimui.

Unikalios architektūros 70 m aukščio dangoraižiuose bus įkurta 380 butų, kurių kiekvienas turės visą butą juosiančias įstiklintas lodžijas bei langus iki žemės, skirtus gerėtis miesto vaizdais. Išskirtiniai apartamentai viršutiniuose SKYLUM aukštuose pasižymės prabangos įspūdį kuriančiomis aukštomis lubomis ir kvapą gniaužiančiomis panoramomis.

SKYLUM projektą „Omberg“ kuria remiantis geriausiais užsienyje įsikūrusių gyvenamųjų dangoraižių pavyzdžiais. Dėl to SKYLUM pasitelktos ne tik pažangios statybų technologijos, bet ir sprendimai, gerinantys gyvenimo kokybę bei buriantys aktyvią bendruomenę.

Gyventojų patogumui bus panaudotos visos SKYLUM erdvės: pirmuosiuose aukštuose įsikurs įvairios komercinės patalpos, kaimynų bendravimą skatins ir dangoraižiuose įrengti modernūs bei jaukūs vestibiuliai.

Kiekviename SKYLUM daugiabutyje bus įrengtos dvi skirtingos stogo terasos, kuriose planuojama sukurti atskiras ir unikalias erdves laisvalaikiui bei grožėjimuisi išskirtine miesto panorama.

Laiptinių dizainas ir įrengimas skatins aktyvų gyvenimo būdą. O požeminėje automobilių stovėjimo aikštelėje suplanuotos vietos ir gyventojų elektromobiliams.

SKYLUM, į kurį investuojama 34 mln. eurų, išsiskirs ypatingo dizaino aliuminio-stiklo fasadu, kuris pasižymi specialiai kurtu dviejų atspalvių stiklo moduliu. Taip pat A+ energinės klasės dangoraižiai taps aukščiausiu šiuolaikinių surenkamųjų gelžbetoninių konstrukcijų projektu šalyje.

Gyvenamieji SKYLUM dangoraižiai kyla naujai besiformuojančioje aukštybinių pastatų kalvoje, kuri vystoma tarp Karoliniškių ir Viršuliškių mikrorajonų. Šiuo metu sparčiai besivystančios Viršuliškės ne tik yra patogiai pasiekiamos iš įvairių miesto vietų, bet ir pretenduoja tapti viena svarbiausių miesto pocentrių. Čia jau yra įsikūrę daug biurų ir verslų, kurių dėka SKYLUM gyventojai lengvai ir greitai gaus daugybę jiems reikiamų paslaugų.

SKYLUM – patogi infrastruktūra, modernūs, šiuolaikiškam miesto žmogui pritaikyti namai, įspūdingos panoramos ir viskas, apie ką galima svajoti siekiant patogaus gyvenimo mieste.

www.skylum.lt

Facebook: omberglietuva

____________

TRYS KARALIAI – lyg nužengę iš Čiurlionio paveikslo

TRYS KARALIAI

Šiuo metu vystomas projektas TRYS KARALIAI yra prestižiniame, viename seniausių Vilniaus rajonų, unikalioje savo istorija miesto dalyje – Užupio Respublikoje, tad jis turi ir savo įsivaizduojamą istoriją: „Iš tolimų pasaulio kampelių į Izraelį keliavę, Lietuvą kūrę, pailsę ir Čiurlionio paveiksluose užmigę, karaliai visad atsibusdavo Užupyje. Prabudę godžiai gerdavo skaidrų Vilnelės vandenį, kojomis liesdavo akmeninį grindinį, o žieduotais delnais – tiltų turėklus. Pasiklysdavo ir atsirasdavo karaliai bohemiškame siaurų gatvelių labirinte... Įsimylėdavo jie jaukų ir paslaptingą Užupį. Tik niekad karaliai ilgėliau

Užupyje neapsistodavo. Tolyn iškeliaudavo užkasę savo širdis smelėtame upės krante amžiams...“

Tačiau šiandien karaliai turi priežastį pasilikti! Prieš Jūsų akis – naujai statomas A+ klasės uždaras trijų daugiabučių namų kvartalas, kuriame kurkite naują Užupio istoriją taip, kaip visuomet svajojote! TRYS KARALIAI – tai namai išskirtiniam gyvenimo stiliui, ypatingai kokybei ir komfortui!

Projektas statomas naudojant itin kokybiškas medžiagas ir naujausias technologijas, siekiant ne tik namų ilgaamžiškumo, tačiau ir čia gyvenančių naujakurių komforto ir patogumo jausmo. Projektas išsiskiria ypatingai dideliais, panoraminiais langais, kurie suteikia daug dienos šviesos, saulės spindulių ir dar didesnio erdvės pojūčio, patogiu išplanavimu ir didelėmis erdvėmis. Butus galima rinktis nuo 33 kv. m iki 137 kv. m ploto. Dalis butų – išdėstyti per du aukštus.

Visi butai turi balkonus, dalis jų – net po kelis. O kas galėjo pagalvoti kad gyvensite centrinėje ir prestižinėje miesto dalyje ir turėsite nuosavas erdvias terasas, kurių plotas siekia net iki 38 kv. m ploto... Čia kasdieną įkvėps atsiveriantis sostinės Senamiesčio ir jo apylinkių vaizdas. Jis įkvėps naujoms idėjoms, kūrybai ir sukurs tikrą laisvės pojūtį.

Viename name turėsite vos 8 kaimynus, kituose 16 ar 20: šis kvartalas garantuoja nedidelę, bet draugišką bendruomenę. Ko gero, visiems gyvenantiems sostinės širdyje aktualu, kur saugiai ir patogiau pastatyti savo automobilį: gyventojų patogumui po namu įrengiamos automobilių stovėjimo aikštelės, išdėstytos per du aukštus. Taipogi, gyvenantys centrinėje sostinės dalyje vis dažniau mėgsta kaip transporto priemonę rinktis dviratį – čia bus įrengti sandėliukai, kuriuose tilps visi naujakurių sezoniniai daiktai.

TRYS KARALIAI – čia miesto privalumai idealiai suderinti su gamtos malonumais: gyvenimas kultūrinio gyvenimo apsuptyje, kur visi reikalingiausi objektai, kultūriniai renginiai pasiekiami tiesiog ranka. Norintiems atitrūkti nuo kasdienių rūpesčių pašonėje vingiuoja Vilnelė ir driekiasi Pavilnių regioninis parkas, kuriame galima ramiai ir jaukiai pasivaikščioti, paskaityti mėgstamą knygą ar aktyviai leisti laiką bėgiojant bei važinėjantis dviračiu.

www.3karaliai.lt

www.facebook.com/Trys-karaliai-101611705481901

____________

LUCKY HOMES 2: nesustojantis miesto gyvenimas, pramogos ir poilsis

LUCKY HOMES 2

Jau visai netrukus, gruodį, sostinės Kalvarijų gatvėje, žavinčioje istoriniu autentiškumu, prasidės gyvenamųjų namų kvartalo LUCKY HOMES 2 statybos. Tai – jau antrasis tarptautinės investicijų ir nekilnojamojo turto plėtros kompanijos „SAVO investicija“ projektas Vilniuje.

Pirmasis LUCKY HOMES kompleksas, įsikūręs Gerosios Vilties gatvėje, sulaukė itin didelio dėmesio – čia išparduoti jau beveik visi butai. Pirmajam projektui sulaukus pasisekimo „SAVO investicija“ nusprendė investuoti 9 mln. Eur į naujo daugiabučio statybas sostinės Šnipiškių rajone. Augantis šios miesto zonos prestižas, besikuriantys nauji verslo centrai ir pramogų vietos, arti esantis miesto centras lemia tai, kad Kalvarijų gatvė tampa itin patrauklia vieta naujakuriams. Teigiama, kad LUCKY HOMES 2 būstas bus orientuotas į aktyvų ir veržlų žmogų, gyvenantį miesto ritmu. Projektuojamas namas atitiks A++ energinę klasę, tad komplekso gyventojai bus užtikrinti dėl itin žemų būsto eksploatacijos kaštų.

Niekada nesustojantis miesto gyvenimas, pramogos ir poilsis, nedidelis atstumas iki centro, patogus susisiekimas – visa tai sujungia LUCKY HOMES 2.

www.luckyhomes.lt

www.facebook.com/Lucky-Homes-106974070644742

_________________

K17 – daugiau galimybių gyvenimo kokybei ir komfortui

K17

K17 – modernus, stilingas, šiuolaikiškas projektas Šnipiškėse, Vilniaus centre. Projektas vystomas šalia naujo žaliojo skvero ir modernios Kernavės gatvės, kuri sujungia naująjį centrą ir K17.

Ši centrinė miesto dalis sparčiai modernizuojama, atnaujinamas gatvių tinklas įrengiami pėsčiųjų ir dviračių takai, parkai bei kitos žaliosios erdvės, vystomi modernūs verslo centrai, kuriamos naujos, prestižinės darbo vietos ir visa tai gyventojai iš K17 galės pasiekti per kelias minutes pėsčiomis, paspirtuku ar dviračiu. Taupomas brangiausias turtas – gyventojų laikas. Laikas viską pasiekti čia ir dabar, todėl gyvendami K17 galėsite mėgautis aukščiausia patogaus gyvenimo kokybe ir gausia, modernia infrastuktūra.

K17 turi gausybę išskirtinumų ir privalumų, vienas kurių – pirkimas be jokios rizikos, butai parduodami jau pastatytuose namuose, todėl galima atvykti apžiūrėti butus ir įšsirinkus jums patinkantį variantą ir iš karto gauti raktus bei pradėti vidaus įrengimo darbus.

Butų dydžių pasirinkimų yra nuo 35 kv. m vieno kambario net iki 130 kv. m. penkių kambarių butų per vieną ar du aukštus.

Butai kokybiški, funkcionaliai suprojektuoti, išplanuoti taip, kad erdvės maksimaliai tarnautų jūsų gyvenimo komfortui. Statinio konstruktyvas leidžia tobulintis vidaus išplanavimus maksimaliai adaptuojant asmeninius poreikius. K17 gyventojus džiugins uždaras vidinis kiemas su erdviomis vaikų žaidimų aikštelėmis ir poilsio erdvėmis, o teritorija stebima vaizdo kameromis užtikrins maksimalų saugumą. Įrengta itin erdvi požeminė automobilių aikštelė, iš kurios į savo namus pakilsite liftais. Maloni detalė: pakankamai erdvūs, daugumoje butų virš 9 kv. m ploto balkonai ir terasos.

Projekte apgalvota kiekviena detalė: kylančių namų statybai ir apdailai naudojamos ilgaamžės, energiją taupančios, sertifikuotos medžiagos, kas leidžia užtikrinti aukštą energetinį efektyvumą ir mažas eksploatacines išlaidas.

Apibendrinant galima drąsiai teigti, kad K17 namai yra verti jūsų, nes tai nauja, kokybiškų namų gyvenvietė, kurioje galėsite mėgautis kiekviena patogaus gyvenimo diena jau šiandien.

Mes jau apsilankėme, o dabar maloniai kviečiame ir skaitytojus K17 butus apžiūrėti gyvai! Lapkričio 25 d., ketvirtadienį, vyks atvirų durų diena, registruokitės el. pasštu: info@k17.lt

www.k17.lt

www.facebook.com/K17Vilnius

_________________

KAUNAS

DU ŽAIBAI – butai su įstabia Kauno miesto panorama

DU ŽAIBAI

Tai – modernus 8 aukštų daugiabutis (energetinė klasė - A+) namas su panoraminiais vaizdais į Kauno miestą. Tai – namai, kur prasideda jūsų nauja istorija!

Patogi, tačiau kiek atokesnės vieta nuo pagrindinių miesto gatvių šurmulio pasirinkta neatsitiktinai. Vienoje iš penkių Šilainių seniūnijai priklausančių dalių, Milikoniuose, ant kalno viršaus atsiveria pasakiška miesto panorama, kuria DU ŽAIBAI butų gyventojai galės mėgautis kiekvieną dieną. Visos būtiniausios paslaugos – šalia namų! Visai netoli įsikūrusios poliklinikos, prekybos centrai, darželiai bei mokyklos pasiekiamos vos per keletą minučių pėsčiomis. O kur dar šalia esantis VIII-asis fortas, Santarvės parkas bei Milikonių kalno apžvalgos aikštelė...

DU ŽAIBAI projektas (architektas Astijus Taujanskas) sukurtas, atsižvelgiant į šiandien aktualius klientų poreikius ir pageidavimus. Jį sėkmingai įgyvendina ilgametę statybų patirtį turinti bendrovė „Norvegijos Kontaktai“. Per 15 metų patirtį, statant įvairius objektus, vykdytojas su kiekvienu projektu rinkai pateikia vis geresnius, modernesnius būstus. Įmonės istorijoje jau daugiau kaip 9 sėkmingi projektai, daugiau kaip 120 gyvenamųjų namų ir 260 kotedžų. Pastarasis sėkmingas projektas, kuris buvo rezervuotas per pusmetį: du devynaukščiai gyvenamieji namai (94 butai).

Naujojo daugiabučio DU ŽAIBAI gyventojai turės erdvų kiemą. Patekimas į laiptines bus ribojamas kodine spyna. Išskirtinis dizainas: tvirtas monolitinio namo fasadas, padengtas naujos kartos lanksčiomis klinkerio plytelėmis. Kiekvienas butas – su atskiru balkonu-lodžija, dideliais langais, tad jūsų erdvė bus sklidina dienos šviesos. Naukakuriai turės galimybę rinktis automobilių požeminę ar antžeminę stovėjimo aikštelę.

Šiame daugiabutyje planuojama įrengti 2-5 kambarių butus:
• 5 kambarių butai – 80 m2;
• 4 kambarių butai 68 m2;
• 2 kambarių butai 30m2, 40 m2;
• 2 kambarių butai pritaikyti žmonėms su negalia 60 m2.

www.duzaibai.lt

Facebook: norvegijoskontaktai

______________

ŠILAINIŲ GIRAITĖ – ramybė ir miesto pagumai kartu

ŠILAINIŲ GIRAITĖ

Visai netrukus Kauno pakraštyje, ramiame Giraitės rajone, įsikurs kotedžų kompleksas ŠILAINIŲ GIRAITĖ. Išskirtinė bei rami vieta leis naujakuriams atitrūkti nuo miesto šurmulio, tačiau tuo pačiu metu visi pagrindiniai miesto privalumai bus pasiekiami tiesiog ranka. Tai – idealus sprendimas ramybę vertinantiems, bet miesto patogumus mėgstantiems gyventojams.

Tai – 6 dvibučiai (60-70 kv. m) namai (energetinė klasė - A++). Kiekvienas kotedžas turi skirtingą fasadą, tad galite būti tikri, kad gyvensite išskirtiniuose ir unikaliuose namuose. Netoliese yra viskas, ko gali reikėti šiuolaikiniam gyventojui: mokyklos, darželiai, maisto prekių parduotuvės, prekybos centrai, išvystyta viešojo transporto infrastruktūra.

Projekte preciziškai apgalvoti aplinkotvarkos sprendiniai, statoma tik kokybiškos medžiagomis ir įranga. Ekonomiškumą užtikrina autonominė, pažangi bei taupi, grindinė šildymo oras-vanduo sistema. Būstai statomi tik iš kokybiškų ir sertifikuotų medžiagų, todėl pasižymi ilgaamžiškumu, ekologija ir ekonomiškumu. Kiekvienas butas praeina sandarumo testus, todėl galėsite būti užtikrinti, kad namo šildymo kaina šaltuoju sezonu bus daug mažesnė. Kiekvienam butui priklauso žemės sklypas, automobilių stovėjimo aikštelė.

Projektą įgyvendina ilgametę patirtį turinti ir klientų pasitikėjimą įgijusi bendrovė „Norvegijos kontaktai“. Įmonė siekdama geriausio rezultato ŠILAINIŲ GIRAITĖS ir kitų projektų gyventojams, visada atsižvelgia į naujakurių nuomonę ir pasiteisinusius aspektus.

www.silainiugiraite.lt

Facebook: norvegijoskontaktai

__________

KLAIPĖDA

Prestižiniame uostamiesčio kvartale – tarsi Holivude

KLAIPĖDOS HOLIVUDAS

Šiaurinėje Klaipėdos miesto dalyje, šalia Danės upės, statomas daugiabučių gyvenamųjų namų prestižinis kvartalas KLAIPĖDOS HOLIVUDAS. Projektas atitinka aukšto energetinio efektyvumo A+ klasės standartą.

Dviračių takas nuo kvartalo driekiasi per Girulių girią iki pat jūros. Šiuo taku galima pasiekti Girulių ir Melnragės paplūdimius (atstumas iki jūros – 3,3 km), lengvai nuvykti į Karklės gyvenvietę ar Palangą. Namų gyventojai turės galimybę leisti laiką gamtoje, atviroje erdvėje, kur šalimais teka upė. Netoliese yra Botanikos sodas, prekybos centrai Klaipėdos universitetinė ir Jūrininkų ligoninės; šiuo metu statoma bendrojo ugdymo mokykla.

KLAIPĖDOS HOLIVUDO kvartale bus pastatyti keturių ir penkių aukštų gyvenamieji mūriniai namai su mansarda. Butų plotas – nuo 35 iki 105 kv. m. Planuojama pastatyti 324 šiuolaikiškai įrengtų butų ir 30 komercinių patalpų. Visą kvartalą planuojama užbaigti 2027-aisiais.

Tai – draugiškas aplinkai kvartalas. Prie kievieno namo bus įrengta elektromobilių įkrovimo stotelė (viso bus įrengta net 18). Šiame projekte taikomos technologijos užtikrina namų sandarumą bei puikią šilumos ir garso izoliaciją. Gyventojų patogumui kiekviename name įrengiami liftai. Butuose sumontuoti plastikiniai langai su su vidiniu selektyviniu stiklu.

Šalia gyvenamųjų namų bus įrengtos vaikų žaidimo aiktelė ir aktyvaus poilsio zona. Jaukumo suteiks pasivaikščiojimo ir dviračio takai, želdiniai, pilnai sutvarkyta aplinka, puiki vieta praleisti laiką gamtoje, net ir niekur nevažiuojant, maloniai laiką leidžiant šalia savo namų.

www.klaipedosholivudas.lt

Facebook: klaipedosholivudas.lt

Užsakymo nr.: PT_88717687