Pirkėjai, nuo lapkričio 22 iki gruodžio 22 d. apsipirkę prekybos centruose MOLAS, gaus žvaigždelės formos lipduką „Ačiū, kad prisidėjote prie vaikų svajonių išpildymo!”. Tai reikš, kad jie kartu su PC MOLAS prisidėjo prie vaikų iš nepasiturinčių šeimų svajonių išpildymo.

„Metų pabaiga yra tas metas, kai norisi senuosius metus palydėti gerais darbais. Taip kilo mintis šiais metais prisidėti prie savanoriškos veiklos projekto „Vaikų svajonės“ bei padrąsinti vaikus tikėti savo svajonėmis ir jų siekti, o mūsų prekybos centrų klientams suteikti galimybę ne tik pradžiuginti artimuosius dovanomis, bet ir prisidėti prie gerų darbų. Dabar visi įsigyjantys prekių prekybos centruose MOLAS Kaune ir Klaipėdoje, prisideda prie sudėtingomis socialinėmis sąlygomis gyvenančių vaikų svajonių išsipildymo. Mes pasirūpinsime, kad vaikus pasiektų taip trokšdami daiktai, ir jie šventes sutiktų apsupti gerumo“, – pasakojo iniciatyvos sumanytojos PC MOLAS atstovė Toma Lukošienė.

„Mes suteikiame galimybę vaikų svajonėms būti išgirstoms ir pastebėtoms, o geraširdžiams ir socialiai atsakingiems žmonėms – galimybę prisidėti prie pilietiškos ir neabejingos visuomenės kūrimo. Per 11 metų išpildėme virš 100 tūkstančių vaikų svajonių. Šiemet nutarėme išpildyti dar daugiau vaikų svajonių ir pasiryžome įvykdyti 5 projektus per metus. Jau įvyko Kūdikių dovanų, Vaikų dienos centrų, Mokyklinių dovanų, Žiemos rūbų projektai, o lapkričio 11 d. startavo tradicinis KALĖDINIŲ DOVANŲ projektas“, – pasakoja VšĮ „Vaikų svajonės“ projektų vadovė Rasa Statulevičienė.

Nuo mašinėlių iki žodynų

Ji nurodo, kad vaikai po Kalėdų egle dažniausiai tikisi rasti žaislų – dažnas prašo radijo bangomis valdomų mašinėlių, lego bei lėlių. „Šios svajonės – tai nesenstanti klasika. Vaikai savo pageidavimuose juos rašo dažniausiai. Šiemet tarp idėjų dovanoms pasiūlėme ir meškerę, kuri sulaukė didžiulio populiarumo – paaiškėjo, kad vaikai vis dar mėgsta aktyvų laisvalaikį“, – dalinasi R. Statulevičienė.

„Džiugu matyti, kaip vaikų svajonėse skleidžiasi ir jų gyvenimo siekiai. Kartu su PC MOLAS lankytojais pildysime mergaitės svajonę turėti korėjiečių kalbos vadovėlį, dar vienos mergaitės norą turėti savo karoliukų vėrimo rinkinį bei berniuko svajonę apsivilkti futbolo aprangą. Kas žino, gal taip prisidėsime prie jų tapimo juvelyre, vertėja ir futbolininku. Vaikų svajonių labai daug ir jos labai įvairios, tačiau širdį labiausiai mums suvirpino tų vaikų svajonės, kurie galvoja ne apie mašinėlę, žaidimą, o apie šiltus batukus ar striukę, kad nebūtų šalta“, – sako T. Lukošienė.

Augantis sąmoningumas ir atjauta

R. Statulevičienė sako pastebinti, kad metai iš metų auga visuomenės ir verslo sąmoningumas. „Galiu didžiuotis Lietuvos žmonėmis, kad jie yra tokie sąmoningi ir atliepia į kito bėdą bet kada. Tai labai džiugina“, – sako ji.

VšĮ „Vaikų svajonės“ projektų vadovė dėkoja akcijos iniciatoriui PC MOLAS ir prekybos centrų lankytojams, kurie prisidės prie šios gražios akcijos ir padovanos vaikams šventinį stebuklą. „Labai dėkoju PC MOLAS, kuris savo iniciatyva kreipėsi į mus ir parodė norą prisidėti prie vaikų svajonių išpildymo. Iš anksto noriu pasakyti „Ačiū“ tiems, kurie vaikams dovanos šventę – tai jiems be galo svarbu“, – dėkoja R. Statulevičienė.

Norinčius prisidėti prie vaikų svajonių išpildymo kviečiame apsipirkti prekybos centruose MOLAS arba užsukti į www.vaikusvajones.lt

Užsakymo nr.: PT_88696271