Taigi, kilimus ar kiliminę dangą namų patalpose, kuriose vaikštote kasdien, reikia siurbti du kartus per savaitę, mažiau mindomus kilimus – kartą per savaitę. Jei turite tik svečiams skirtą valgomąjį su neišpakuotu baldų komplektu – pakaks karto per dvi savaites.

Parketą ar grindų plyteles reikia siurbti kartą per savaitę. Tačiau, jei turite augintinių, visas patalpas, kur jie pakliūva, reikėtų siurbti kasdien.

Akivaizdu, kad esant tokioms aplinkybėms su dulkių siurbliu verčiau susidraugauti. Jei norite tikrai gero, patikimo ir darbštaus draugo, rinkitės tokį, kuriuo galėsite didžiuotis. Rinkitės „Dyson“.

James‘as Dyson‘as yra britų išradėjas, dizaineris ir „Dyson“ kompanijos, visame pasaulyje garsėjančios savo buities prietaisais, įkūrėjas. Tikrą šlovę jam atnešė ne kas kitas, o dulkių siurblys, kuriame jis labai sėkmingai pritaikė gamtoje itin paplitusį oro sūkurių, vadinamų ciklonais, principą. „Dyson“ siurbliai itin išpopuliarėjo tuomet, kai rinkoje paplito kompaktiški belaidžiai dulkių siurbliai, išsiskiriantys patogumu naudoti. „Dyson“ ir šioje kategorijoje išsiskiria savo galia, efektyvumu, o pastaraisiais metais – ir išmanumu.

„Dyson V11“ serijos aparatai turi DLS sistemą, kurios apkrovai jautrūs sensoriai nuolat fiksuoja siurblio darbo pokyčius ir automatiškai keičia siurbimo greitį, priklausomai nuo grindų dangos. Trys siurbimo režimai, talpi baterija, patogus dulkių bakelio ištuštinimas, galingiausias rinkoje variklis ir galybė antgalių – visa tai leidžia susidraugauti su vienu mažiausiai mėgstamų buities prietaisu ir mėgautis būsto priežiūra.

Dar neįtikinome? Nuo šiol „Avitela“ ir „Elektromarkt“ parduotuvėse rasite specialias „Dyson“ zonas, kuriose rasite ne tik visą prietaisų asortimentą, bet ir išmanančius savo darbą konsultantus.

„Nors „Dyson“ vardas girdėtas daugeliui, daug metų buvo manoma, kad tai kažkoks buities prietaisų „rols-roisas“ – egzotiškas, įdomus, tačiau neįperkamas. Taip, „Dyson“ prietaisai priklauso premium kainų segmentui, tačiau jų inovatyvumas, efektyvumas, technologinis pranašumas ir kokybė ilgainiui atperka aukštesnes pirkimo sąnaudas. Maža to, „Dyson“ unikalumas daugeliui vartotojų leidžia pasijusti savotiško išskirtinio klubo nariais, todėl nusipirkę vieną prietaisą, jie siekia įsigyti ir kitokių šios kompanijos gaminių, namuose kurdami nedidelę „Dyson“ ekosistemą“, - sakė „Avitelos prekybos“ rinkodaros vadovas Irmantas Viliūnas.

Kaip tai atrodo realybėje, galima pajusti „Dyson“ zonoje – čia bus eksponuojama visų „Dyson“ gaminamų kategorijų prekės - dulkių siurbliai, oro priežiūros ir grožio prietaisai.

Maža to, „Dyson“ zonoje spalio antroje pusėje bus pristatyti ir naujausi „Dyson“ dulkių siurblių modeliai – itin lengvas, vos 2,4 kilogramo sveriantis, „Dyson V12 Slim Absolute“ ir galingiausias „Dyson“ siurblys, 240 vatų, „Dyson V15 Detect Absolute“. Šių serijų įrenginiai turi unikalią lazerinę dulkių aptikimo sistemą, kuri automatiškai reguliuoja siurbimo galią ir leidžia pašalinti dulkes iš tokių vietų, kuriose tų dulkių, atrodytų, visai nėra.

Naująsias „Dyson V15 Detect Absolute“ technologijas kūrė 370-ies inžinierių komanda. Tiek „Dyson V12 Slim Absolute“, tiek „Dyson V15 Detect Absolute“ įdiegta penkių lygių filtravimo sistema, surenkanti net 99,99 % iki 0,3 mikrono dydžio dulkių ir mikroskopinių dalelių.

Švaru. Nes namuose – „Dyson“.

Užsakymo nr.: PT_88361835