VEIDAS

Rudens pasimatymas su pasaulyje pripažinta prestižine prancūzų kosmetika

BIOLOGIQUE RECHERCHE

Jau spėjo prabėgti 40 metų nuo tos dienos, kai buvo įkurta prestižinės prancūzų kosmetikos BIOLOGIQUE RECHERCHE laboratorija. Yvanas ir Josette Allouche, biologas ir fizioterapeutė, suvieniję savo žinias ir aistrą sukūrė unikalią pasaulinio garso kosmetinės priežiūros liniją. Šiam prekės ženklui būdingi nenuilstami ieškojimai ir drąsūs iššūkiai: kuriami tik tokie kosmetikos produktai, kurie nuolatos maloniai stebina net ir reikliausius profesionalus.

BIOLOGIQUE RECHERCHE eskpertų centrai veikia Vilniuje ir Klaipėdoje. Be to, su šia prabangia ir unikalia kosmetika dirba daugelis prestižinių Lietuvos klinikų bei grožio centrų, tarkim, sostinės viešbučio „Pacai“ SPA centras ar Palangos „Life Balance SPA hotel“.

Ruduo – pats tinkamiausias metas pasirūpinti mūsų odos atgaiva. Prabėgus vasarai neretai pastebime ne itin malonius odos pokyčius: ji gali būti sudirginta kaitrių saulės spindulių ar kitų žalingų aplinkos veiksnių. Tad padėkime odai atsinaujinti ir tinkamai paruoškime ją šaltajam sezonui. Specialiai šiam tikslui ir buvo sukurta autorinė „BIOLOGIQUE RECHERCHE regeneruojanti liftingo procedūra, kurią rekomenduojam atlikti būtent rudenį. Šios procedūros metu epidermis kruopščiai išvalomas, subalansuojamas odos pH, pašalinamos negyvos ląstelės ir atkuriama hidrolipidinė odos plėvelė. Intensyviausioje procedūros dalyje oda padengiama ypatingai grynos tekstūros serumu, sudėtyje turinčiu amino rūgščių ir peptidų, kuris aparatu įvedamas į gilesnius odos sluoksnius. Tuo pačiu metu kruopščiai dirbama su veido raumenimis, siekiant stangrinimo (angl. - lifting) efekto. Rezultatas – geresnis odos reljefas, lygesnė, putlesnė ir stangresnė oda. Procedūra padeda sumodeliuoti veido ovalą, gerina epidermio kokybę ir didina raumenų tonusą. Liftingo efektas yra greitas ir ilgalaikis. Rekomenduojamas 3 procedūrų kursas.

Kviečiame apsilankyti BIOLOGIQUE RECHERCHE eskpertų centruose Vilniuje (Linkmenų g. 34) ir Klaipėdoje (Šaulių g. 25A, „Clinicus“).

www.biologiquerecherche.lt

Facebook: @BRLithuania

____________________

Sveikata, estetika ir komfortas – nedaloma bendrystė

BELLADERMA

BELLADERMA – grožio klinika, teikianti estetinės ir lazerinės dermatologijos paslaugas. Klinikos komandos branduolį sudaro gydytojai dermatologai, profesionalai ir ilgametę patirtį turintys specialistai. „Kiekvienas pacientas mums yra daugiau nei svarbus, nes mūsų tikslas – ne tik suteikti konsultaciją ar atlikti paslaugą, bet ir išgirsti jus bei pašalinti priežastį, kuri sukelia nepatogumus. Mes augame kartu su inovacijomis bei taikome jas kasdien. Mes galvojame ir kalbame apie sveikatą, estetiką ir komfortą kaip nedalomą bendrystę", – sako klinikos, veikiančios Kaune ir Šiauliuose, įkūrėjai.

Rudens sezonu, kuomet sumažėja saulės aktyvumas bei lengvesnis poprocedūrinis gijimo periodas, rekomenduojama vėl pradėti naudotis lazerinėmis procedūromis. BELLADERMA specialistai norėtų išskirti šias procedūras, puikiai tinkančias atlikti rudenį bei pasiruošti šventiniam sezonui.

Daugybę apdovanojimų pelniusi „HydraFacial MD®" derina puoselėjančias SPA terapijas su pažangiomis medicininėmis technologijomis. „HydraFacial MD®" rezultatas matomas ir jaučiamas iškart po procedūros bei yra ilgalaikis. Procedūros metu oda itin giliai išvaloma jos netraumuojant, pridrėkinama, atjauninama, drenuojama. Šios procedūros metu taikomos itin aukštos kokybės, koncentruotos medžiagos – mineralai, vitaminai, peptidai, hialurono rūgštis. „HydraFacial MD®" sprendžia įvairias odos problemas: atkuria švarą ir drėgmę, sureguliuoja riebalų išsiskyrimą, sumažina pigmentinių dėmių ir raukšlių kiekį. Tiesa, šią procedūrą atliekant reguliariai suaktyvinami natūralūs atsinaujinimo procesai, atkuriantys sveiką, nepriekaištingą odos būklę. Rekomenduojamas 5-6 procedūrų kursas, po 1 procedūrą kas savaitę. Kaip palaikomoji procedūra galimai atliekama kartą į mėnesį ar kelis.

Rudens sezonas, tai – puikus metas atsikratyti nepageidaujamų plaukelių ir pasiruošti vasarai. Plaukelių šalinimas lazeriu: jūs jau po pirmosios procedūros džiaugsitės plaukelių sumažėjimu bei švelnia oda ilgą laiką! Klinikoje naudojamas vienos iš lyderiaujančių pasaulyje amerikiečių kompanijos „Candela GentleLase Pro" Aleksandrito lazeris. Plaukeliai pašalinami tik tam tikroje augimo fazėje, kuomet procedūros metu yra sunaikinamas plauko folikulas. Šią procedūrą reikia kartoti kas 4-8 savaites,maksimaliam rezultatui pasiekti atliekamas 6-8 procedūrų kursas. Ši procedūra „išvaduos" jus nuo periodinio plaukų šalinimo kitais būdais (skutimo ar rovimo vašku), išvengsite odos bėrimų bei įauginėjančių plaukelių.

Frakcinis odos atjauninimas Co2 lazeriu – viena efektingiausių procedūrų! Ši procedūra leidžia be operacijų ar injekcijų maksimaliai atjauninti jūsų odą: sumažina gilias raukšles, koreguoja mažesnes raukšleles, lygina odos reljefą, sutraukia poras, naikina pigmentines dėmes, pakelia veido ovalą, mažina randelius po spuogų ar kitus estetinius odos defektus. Procedūros pagalba mažinami trauminiai, operaciniai randai, strijos. Oda taps skaistesnė, lygesnė, stangresnė bei elastingesnė.

www.belladerma.lt
Facebook: @belladerma.lt

________

Rudeniška grožio eveliucija: atstatykime drėgmę ir skaistumą!

Grožio evoliucija

GROŽIO EVOLIUCIJA – tai grožio ir estetikos studija, esanti Kaune ir Klaipėdoje. Čia Jūsų laukia profesionali komanda, pasiruošusi padėti, patarti, išklausyti ir išgirsti. „Leiskite mums pasirūpinti Jūsų veido ir kūno oda“, – teigia grožio ir estetikos studijos įkūrėjai. Procedūros čia atliekamos visame pasaulyje pripažintais estetinės kosmetologijos aparatais.

Keičiantis sezonams pastebima, jog oda tampa gerokai sausesnė, ji pradeda šerpetoti, jaučiamas tempimo pojūtis, išsiplečia veido odos kraujagyslės, vargina raudonis. Tad rudenį itin svarbu atsakyti drėgmės balansą, odą pamaitinti ir ją nuraminti. Saulės spinduliai dažnai pažeidžia natūralią apsaugą – hidrolipidinį odos barjerą, kuris saugo drėgmę ir sveiką išvaizdą. Todėl pirmiausia GROŽIO EVOLIUCIJOS specialistai savo klientams rudens sezonu rekomenduoja veido odos drėgmę, skaistumą atstatančias procedūras. Žinoma, pirmiausia aktualu yra odos paruošimas – valymas prieš visas drėkinančias, skaistinančias ar stangrinančias procedūras.

Enedermologinis stangrinimas, tai – tiesiog „dovana“ jūsų veido odai, kuri suteikia jaunatvišką spindesį ir stangrumą. Tai pirmasis ir vienintelis pasaulyje naudojamas metodas, kuris, kaip rodo moksliniai tyrimai, užtikrina, jog po procedūrų, atliekamų aparatu „LPG Cellu M6 Alliance Premium“, net 80 proc. suaktyvėja natūrali hialurono rūgšties, kalogeno ir elastino sintezė. Prietaiso galvutės ir specialisto atliekami judesiai suaktyvina ląstelių atsinaujinimo, odos mikrocirkuliacijos ir natūralius odos atsinaujinimo procesus. Klientas procedūros metu nejaučia jokio diskomforto, puikiai atsipalaiduoja.

„OXYjet Leo Deluxe deguonies mezoterapija“ be adatų – unikali veido priežiūros procedūra deguonimi, padariusi perversmą pasaulinėje grožio industrijoje. Deguoninės mezoterapijos metu, hiperbarinės oksigenacinės sistemos dėka ir aukšto slėgio deguonies srove, oda prisotinama hialurono rūgštimi bei vitaminais. Procedūros metu į odą patekęs deguonis suaktyvina ląstelių regeneraciją ir oda tampa stangresnė, elastingesnė, švytinti, jaunatviška. Tai puiki terapija atgaivinanti išsausėjusią, pavargusią ir nualintą odą. Iškart po procedūros matomas odos tekstūros pagražėjimas, tonuso pagerėjimas, oda švyti ir spindi.

„Ulfit Hifu“ – neinvazinė, efektyvi veido, kaklo ir kūno odos stangrinimo bei kontūravimo procedūra, kuri veikia giliausius odos sluoksnius bei riebalinį audinį. Ji taikoma veido odos pakėlimui, stangrinimui, raukšlių ir porų mažinimui, V formos ovalo linijų formavimui, odos tonuso ir bendro stangrumo gerinimui.

Prieš atliekant visas aukščiau paminėtas veido odos puoselėjimo procedūras, konsultacijos metu pirmiausia įvertinama kliento odos būklė, aptariama odos priežiūros eiga ir rekomenduojamos atlikti veido valymo procedūros, tarkim, giluminis ultragarsinis veido valymas, taip pat pateikiamos rekomendacijos savarankiškai odos priežiūrai namuose.

www.grozioevoliucija.lt

Facebook: @grozioevoliucija

Instagram: @grozio_evoliucija

_______

Grožio planas: atjauninti ir atgaivinti odą

NOVEXPERT

Atnaujinti odą ir sustabdyti senėjimo procesą – tai užduotys, kurias iškėlė NOVEXPERT kompanijos specialistai. Ir čia nieko nuostabaus, nes šio ženklo kosmetiką sukūrė tikra „svajonių komanda“, sudaryta iš keturių Prancūzijos mokslininkų-gydytojų, kurie specializuojasi būtent odos senėjimo srityje. Tai – hipoalerginė, 100 proc. natūrali sertifikuota, greito matomo poveikio kosmetika, skirta net itin jautriai odai.

Siūlome susipažinti su naujais ar itin populiariais NOVEXPERT produktais, kurie tikrai verti jūsų dėmesio šį rudenį. Ypatinga naujiena: stipriai koncentruotas veido serumas su hialurono rūgštimi. Tik įsivaizduokite: net 40 hialurono rūgšties injekcijų viename vieninteliame 30 ml buteliuke! Šiame produkte – išskirtinė hialurono rūgšties koncentracija (3,2% grynumas) – bene didžiausia pasaulyje. Kasdien tik 2 lašeliai serumo suteiks odai neįtikėtiną išvaizdą, ji bus puikiai sudrėkinta, elastinga.

NOVEXPERT pristato jaukų grožio ritualą – tik 20 min., kad jūsų oda būtų skaistesnė. Šiam ritualui reikalingi 2 produktai: šveičiamasis naktinis kremas ir kaukė. Kremas, praturtintas papajos ekstraktu, skirtas atgaivinti suglebusią, praradusią spindesį, ypač dėl žalingų veiksnių, veido odą. Kaukės veidui „Repulp“ sudėtyje – itin didelė dviejų grynų hialurono rūgščių koncentracija, akimirksniu suteikianti veido odai stangrumo.

NOVEXPERT Pro-Kolageno linija – intensyvios priemonės prieš odos senėjimą, skatinančios kolageno gamybą, atkuriančios odos elastingumą. Intensyvus jauninamasis kremas veidui iš šios linijos – veiksminga priemonė prieš raukšles, stangrina ir lygina odą, suteikia elastingumo. Produktas itin tinkamas naudoti po ilgo buvimo saulėje, ilgų skrydžių. Tai pačiai linikai priklausantis paaskių kremas, tinka ir jautriai odai, suteikia švytinčių akių efektą.

Veido valymas – kasdienis ritualas. Švelnus micelinis vanduo, praturtintas hialurono rūgštimi, kuri veiksmingai apsaugo odą nuo senėjimo. Švelniai ir efektyviai valo, gaivina odą, tinka veido ir akių makiažui valyti.

www.juara.lt

Facebook: @JUARAkosmetika

Instagram: @juara.lt_kosmetika

______

Augimo faktoriaus technologija – pažangus odos atgaivinimas

PURLES

PURLES – profesionali veido bei kūno kosmetika, sukurta Prancūzijoje ir Ispanijoje. Tai novatoriško biotechnologinio mąstymo, sujungto su rūpestingomis gamtos tradicijomis, rezultatas. Pasaulinio lygio mokslininkai kartu su naujausiais mokslo atradimais siūlo greito ir matomo poveikio dermokosmetines terapijas. Tai tikra alternatyva invazinėms medicininėms procedūroms. Tai veiksmingos ir malonios grožio ceremonijos, įkvėptos gamtos, kurios ne tik dalinasi tobulu grožiu, bet ir žadina malonius pojūčius. Štai kodėl PURLES renkasi pasaulyje pripažintos dermatologinės klinikos, grožio bei SPA centrai.

PURLES laboratorijose jau dvidešimt metų kuriamos priemonės, leidžiančias nustatyti individualius moterų poreikius ir reaguoti į juos asmeninio grožio kodo pavidalu: unikalios lyg pirštų atspaudų odos terapija.

Naujoji PURLES produktų linija, pagrįsta augimo faktoriais, yra novatoriška ir tvirtai įsišaknijusi šiuolaikinėse technologijose. Jų veikimo esmė yra intensyvus regeneravimas, taigi ir anti-senėjimo efektas. Ar žinojote, jog augimo faktoriai yra neįtikėtinai galingi? Jie yra peptidų grupė, kuri biologiškai veikia ląsteles, skatina jų augimą, metabolizmą ir dalijimąsi. Tyrimai rodo, kad tepami ant odos jie pagreitina jos regeneraciją, skatina kolageno, elastino ir kitų tarpląstelinės matricos elementų sintezę. Augimo faktoriai aktyvina regeneracijos ir atsinaujinimo procesus, kurie yra itin svarbūs odos atjauninimo procedūrose. Augimo faktoriaus technologijos linija yra puiki priemonė kovoti su senėjimu ir atgaivinti odą.

Nauja PURLES profesionaliam naudojimui skirta linija yra supakuota į rinkinį, leidžiantį atlikti 5 regeneracines procedūras. Be augimo faktorių, šioje linijoje gausu daug veiksmingų drėkinančių, senėjimą stabdančių ingredientų, gerinančių bendrą odos būklę. Tinkamai atlikta procedūra, kai mikroadatinė terapija derinama su augimo faktoriais, garantuoja puikius rezultatus.

Išbandyti su šia kosmetika atliekamas procedūras galite Klaipėdoje įsikūrusiame grožio centre „Grožio ir sveikatos tarnyba“, kuris įsikūręs uostamiesčio centre – Šimkaus g. 7. „Grožio ir sveikatos tarnybos“ misija – padėti klientams rūpintis grožiu ir sveikata, teikiant kokybiškas grožio, sveikatingumo, mokymų ir konsultacijų paslaugas. „Grožio ir sveikatos tarnyboje“ galima atlikti veido odos diagnostiką, gauti konsultaciją ir įsigyti PURLES kosmetikos. Šio centro specialistai vykdo ir kitų kosmetologų mokymus.

Daugiau sužinoti apie šią pažangią kosmetiką ir produktų įsigyti galite UAB „Skirgesa“, Klaipėdos padalinyje, adresu Taikos pr. 101. PURLES produktų taip pat galima įsigyti www.skirgesa.lt elektroninėje parduotuvėje, Facebook: @PurlesLietuva; Instagram: @purles_lietuva bei Lietuvos kosmetikos salonuose, dirbančiuose su šiuo prekės ženklu.

Apie specialistų mokymus informaciją rasite www.groziost.lt Facebook: @groziost

___________

KŪNAS

Malonumai kūnui ir sielai su etno prieskoniais ir baltiškomis tradicijomis

ETNO SPA

Meilė sau ir rūpestis savo kūnu, tai – vieni svarbiausių laimingo gyvenimo ingredientų. Ypač tuo rūpinasi viena egzotiškiausių erdvių visoje Lietuvoje – ETNO SPA, įsikūrusi Panevėžyje. Tad visuomet esate maloniai kviečiami atvykti į šią natūralumo ir ramybės oazę!

Visų pirma, jūs įžengsite į istorija alsuojantį pastatą, kuris kadaise buvo pirmasis Baltijos šalyse pramoninis malūnas. Tai vienas iš nedaugelio Europoje egzistuojančių ekologiškų SPA, kuriame atliekamos procedūros, grįstos mūsų protėvių baltų tradicijomis ir išmintimi. Čia visi svečiai raginami išjungti mobiliuosius telefonus, tai, beje – vienas iš metodų atsikratyti varginančios gyvenimo rutinos.

Egzotiniai potyriai ETNO SPA prasideda apsigobus natūralaus pluošto švelniu lininiu chalatu ir basomis pėdomis žengiant per lietuviškais akmenėliais nusėtą grindinį, bei girdint čia pat gėlo vandens šaltinio čiurlenimą... Pajusite, kaip akmenų vėsa jaukiai budina jūsų kūno pojūčius. O, kad kūnas būtų pasiruošęs tolimesnėms procedūroms, iš pradžių maloniai pasikaitinsite garinėje pirtyje, po kurios prasidės didieji Jūsų kūno bei sielos malonumai ir atradimai. Ieškantiems naujų potyrių, rekomenduojama išmėginti viso kūno masažą su gintaro maišeliais. Tokio pobūdžio masažas subalansuoja energijos tėkmės procesus žmogaus organizme. Odos paviršių trinant gintaru išskiriami neigiami jonai, kurie skatina energijos apykaitą. Stimuliuojant gyvybiškai aktyvius taškus pašalinama fizinė ir emocinė įtampa, nuovargis, gerėja kraujo apytaka, skatinama ląstelių regeneracija. Trynimo metu išsiskirianti gintaro rūgštis per odos poras patenka į gilųjį jos sluoksnį, ląstelėse greitėja energijos apykaita. Gintaras taip pat valo toksinus, skatina naujų sveikų audinių susidarymą, atkuria odos elastingumą bei stangrumą. Norintiems sustiprinti imunitetą, puikiausiai tiks garinė vaistažolių pirtis – pergrubijus. Ši pirtis puikiai tinka damoms, norinčioms išsaugoti šukuoseną bei visiems žmonėms, kuriems nuo karščio ima skaudėti galvą. Tokios pirties ritualo pagrindinis pliusas – kol bus atliekamas veido ir galvos masažas, jūsų kūnas bus pirties kapsulėje (mažinama raumenų įtampa ir skatinama medžiagų apykaita). Viso šio ritualo galutinis tikslas – užkirsti kelią ligoms ir padėti sustiprinti įmunitetą. Rudenį itin kviečiami vyrai išmėginti visoje Lietuvoje unikalią procedūrą – alaus vonią! Tai puiki proga palepinti save ir prisotinti odą B grupės vitaminais, taip pat vitaminu A, D, E ir kt., mineralinėmis medžiagomis, kurios yra svarbios kiekvieno vyro organzimui. O, kad laikas vonioje būtų dar malonesnis – mirkstant vandenyje galėsite mėgautis gardžiu lietuviško alaus bokalu!

Na, o šio sezono ETNO SPA naujiena – hamamas. Tai turkiškas pirties ritualas, kuris, tikima, apvalo ne tik kūną, bet ir sielą. Visų pirma, šios procedūros metu kūnas nušveičiamas specialiomis šiurkščiomis „Kesse“ pirštinėmis. Tokiu būdu yra atveriamos poros, pašalinamas senas viršutinis odos sluoksnis. Kai kūnas paruoštas putų ritualui, pradedamas švelnus viso kūno masažas maloniuose putų debesyse.

Daugiau informacijos: www.etnospa.lt arba 8 686 83428. Lauksime jūsų kiekvieną dieną, adresu: Kranto g. 24, Panevėžys.

Facebook: @etnospa

__________

Kaip padailinti figūrą ir moterims, ir vyrams?

GROŽIO EVOLIUCIJA

Turbūt visi žinome posakį „Ruošk roges vasarą, o ratus – žiemą“. Taigi šis liaudies posakis puikiai tinkamas ir kalbant apie kūno odos priežiūrą visais metų laikais.

Mėgautis saulėtos vasaros ilgomis dienomis taip gera, tačiau vasaros malonumai gali nualinti kūno odą. Smagūs vakariniai pasisėdėjimai su draugais, gausus nesubalansuotas maistas, sutrikęs poilsio režimas, gali pridėti kūnui ne vieną papildomą kilogramą. Taip pat vasaro metu kondicionieriai, kaitri saulė, jūros vanduo ar smėlis nepastebimai kenkia tiek kūno, tiek veido odai. Visų šių neigiamų veiksnių pasekmė: celiulitas, riebalinės sankaupos, pertekliniai organizmo skysčiai, odos sausumas bei suglebimas.

Viena populiariausių ir efektyviausių studijos GROŽIO EVOLIUCIJA taikomų kosmetologinių aparatinių metodikų – „LPG Endermologie“ kūno procedūros. Tai mechaninė, 100 proc. natūrali stimuliacinė kūno procedūra, kuri grožio ir estetikos studijose Kaune ir Klaipėdoje atliekama naujausio modelio aparatais „LPG Cellu M6 Alliance Premium SPA“.

Procedūra „LPG Endermologie“ stimuliuoja ir normalizuoja tokius fiziologinius procesus, kaip riebalų deginimą (lipolizę), kolageno, elastino, hialurono gamybą, tokiu būdu užtikrindama odos stangrumą ir drėkinimą, padeda iš organizmo pašalinti perteklinius skysčius, skatina kitas limfodrenažines funkcijas bei mikrocirkuliaciją. Lietuvoje ir kitose Europos šalyse ši procedūra geriausiai žinoma kaip padedanti sulieknėti ir atjaunėti. O kadangi ši metodika į grožio sritį atėjo iš medicinos, tai šios procedūros yra taikomos ir ruošiantis plastinėms operacijoms arba gijimui po jų.

Greta šios siūlomos ir kitos inovatyvios aparatinės bei manualinės procedūros kūno kontūravimui, celiulito, apimčių ir riebalinių sankaupų mažinimui, efektyviam ir greitam odos stangrinimui probleminėse kūno zonose. Tarkim, kūno kriolipolizės procedūros su patentuotos technologijos itališku aparatu “FusioMed Cryoliposculpt”, taip pat aukšto intensyvaus fokusuoto ultragarso HIFU lipolizė vieninteliu Baltijos šalyse aparatu “ULFIT Classys by Cluedrem” (Pietų Korėja) bei išskirtinė multipoliarinė radio dažnių terapiją su “REFIT by Cluederm”.

Taip pat kaip žinia odos būklės pagerėjimą skatina teisingai parinktos kosmetinės priemonės procedūrų metu bei jas naudojant namų sąlygomis. Todėl šiose studijose naudojamos tik profesionalios kūno priežiūros priemonės: „LPG Endermologie®“ (Prancūzija), „Bioline-Jatò“ (Italija).

Pastebimos naujos tendencijos, kuomet vis daugiau stipriosios lyties atstovų renkasi įvairias grožio procedūras. Vyrai taip pat susiduria su panašiomis problemomis, tokiomis kaip riebalinės sankaupos, odos perteklius metant svorį, raumenų skausmai po sunkaus fizinio darbo ar sporto. Todėl GROŽIO EVOLIUCIJOS klientai vyrai su malonumu renkasi „LPG endermologie“ ir kitas kūno procedūras, kurios padeda sumažinti apimtis ir riebalines sankaupas probleminėse vietose, pagerinti odos tonusą, atpalaiduoti įsitempusius raumenis ar pagerinti emocinę būklę.

„LPG endermologie“ procedūros naujausio modelio aparatu „Cellu M6 Alliance Premium SPA“ atliekamos Kaune ir Klaipėdoje, o kitos procedūros atliekamos ir kituose Lietuvos mietuose: Vilniuje, Šiauliuose, Panevėžyje, Tauragėje bei Mažeikiuose.

Kiekvienam klientui skiriamas išskirtinis dėmesys ir sudaromas individualus planas kūno odos būklės gerinimui. Patarimai subalansuotos mitybos, pakankamo vandens kiekio vartojimo ar fizinio aktyvumo klausimais, yra neatsiejami nuo studijose atliekamų procedūrų rezultatų sėkmės.

www.grozioevoliucija.lt

Facebook: @grozioevoliucija

Instagram: @grozio_evoliucija

____________

Masažas – akimirka kasdienybėje, kuri padės susigrąžinti ramybę

MASAŽO KLINIKA

MASAŽO KLINIKA – sveikatingumo ir grožio klinika visai šeimai. Šioje sostinėje įsikūrusioje klinikoje dirba tik ilgametę darbo patirtį sukaupę ir medicininį išsilavinimą įgiję masažuotojai, turintys regos negalią, tačiau stiprias, energingas ir matančias rankas, kurių dėka pasijusite atgimę lyg iš naujo.

Jau nuo seno puikiai žinoma, kad sveikatos ir geros savijautos šaltinis – masažas. Tai – tai akimirka kasdienybėje, kuri gali lengvai padėti susigrąžinti ramybę, atgauti jėgas, sveikatą bei šilumą.

MASAŽO KLINIKOJE rasite ypač platų paslaugų asortimentą: čia teikiami gydomieji nugaros, pečių juostos, viso kūno, galvos, kojų masažai, kurie ne tik skirti skausmo mažinimui ar raumenų atsipalaidavimui, bet ir atgauti jėgas po traumų, operacijų ar sunkaus darbo. Taip pat siūlomi masažai sergantiems tam tikromis ligomis, atpalaiduojantys ir aromaterapiniai, taipogi ir refleksoterapija. Ar žinojote, jog masažai tinkami kaip reabilitacijos priemonė ar prevencija negalavimams?

Didelis dėmesys šioje klinikoje teikiamas ir grožiui. Moterims labai aktuali problema celiulitas ir skysčių kaupimasis. Tokiu atveju klientėms rekomenduojame anticeliulitinio masažo procedūras, cello gelio įvyniojimą, o ypač stipriam celiulitui gydyti ir kilogramams mažinti puikiai tinka ir yra vienas geriausių sprendimo būdų - kūno – korekcija su “Proshock ICE” (kriolipolizė su akustinėmis bangomis) ir endosferos terapija. Žinoma, reikia nepamiršti ir kosmetologinių procedūrų: klientai gali pasirinkti veido masažus rankomis (Kobido, prancūzišką veido), veido valymus, rūgštines ir aparatines veido procedūras, depiliaciją ir fotoepiliaciją. Didelis dėmesys skiriamas vaikams bei dar besilaukiančioms ir žindančioms moterims.

MASAŽO KLINIKA atiduos visą savo širdį ir energiją dėl jūsų geresnės savijautos!

Facebook: @MasažoKlinika

Instagram: @masazoklinikavilnius

____________

Rudeniškai spalvingas SPA ritualas namuose

COSMEPICK

COSMEPICK – natūralios kūno priežiūros priemonės kiekvienam! Atraskite spalvingus kvapus ir mėgaukitės SPA ritualais namuose.

Na, o rudeniškai darganai praskaidrinti ir grožio šventę padės susikurti šie COSMEPICK produktai. Kūno šveitiklis su unikaliu sultingojo meliono kvapu. Cukraus dalelės ir natūralios vynuogių sėklos gerai išlygina odą. Šveitiklis gali pagerinti kraujo mikrocirkuliaciją ir stangrinti kūną. Kūno kremas su melionių aromatu puikiai tinka normaliai ir sausai odai. Sudėtyje esantis „Aquaxyl®“ ingridientas atkuria optimalią odos drėgmę, o sviestas intensyviai maitina ir apsaugo nuo sausumo. Oda tampa minkšta ir elastinga. Sultingojo meliono aromatas pagerina nuotaiką ir suteikia energijos visą dieną. Kūno sviestas su egzotišku pasiflorų aromatu gerina odos elastingumą, apsaugo ir drėkina. Reguliuoja odos senėjimo procesus. Produktas tinka ir sportiniam masažui.

Drėkinamasis rankų balzamas su alavijų ekstraktu puikiai tinka sausai, suskilinėjusiai odai. Alavijų ir taukmedžio sviesto derinys ne tik sudrėkins jūsų odą, bet ir apsaugos ją nuo išsausėjimo, pamaitins ir sumažins šiurkštumą. Šveičiamoji pėdų kaukė pasižymi naujoviška formule, praturtinta medvilnės ekstraktu, efektyviai kovoja su nuospaudomis bei šiurkščia oda. Reguliuoja epidermio sluoksnio natūralų atsinaujinimą, minkština ir daro odą elastingesnę. Sistemingas kaukės naudojimas apsaugo nuo odos suragėjimų bei nuospaudų susidarymo.

www.juara.lt

Facebook: @JUARAkosmetika

Instagram: @juara.lt_kosmetika

_____________

PLAUKAI

Plaukų atstatomosios procedūros – R. Morozovienės įkurtuose salonuose

Rūta Morozovienė

Pats metas pasirūpinti nauju įvaizdžiu ar tiesiog po vasaros karščių atgaivinti plaukus procedūromis su profesionalia kosmetika, tad neprošal apsilankyti grožio salone. Gerai žinoma plaukų stilistė Rūta Morozovienė visai neseniai Vilniuje atidarė jau antrąjį savo grožio saloną „Cut Code“. Stilingas, jaukus, komfortabilus salonas įsikūrė prestižinio viešbučio „Courtyard by Marriott“ kaimynystėje, Rinktinės gatvėje. Pirmasis klientų pamėgtas „Cut Code“ salonas veikia sostinės prekybos centre „Ozas“.

Esate kviečiami užsukti į vieną iš šių salonų, kuriuose meistrai pasirūpins jūsų plaukais. Rudenį itin populiari ši procedūra, susidedanti iš kelių etapų. Visų pirma, plaukai yra plaunami giliai valančiu „Joico K-Pak Chelating“ šampūnu, kuris drėkina ir glotnina plaukus. Plaukai tampa paklusnūs bei prisotinti drėgmės. Tuomet yra naudojama „K-Pak Cuticle Sealer“ nurūgštinanti priemonė, kuri sumažina plaukų lūžinėjimą bei neutralizuoja amoniako likučius. Trečias, ne mažiau svarbus etapas, tai plaukų struktūros atkūrimas, kuris yra atliekamas naudojant „K-Pak Deep Penetraiting Reconstructor“. Plaukų rekonstruktorius apsaugo plaukų spalvą, suteikia elastingumo ir gyvibingumo jūsų plaukams bei pagerina jų augimą. Beliko tik padrėkinti plaukus „K-Pak Intense Hydrator“ intensyviai drėkinančia koncentruota priemone, kuri atkuria drėgmę. „Cut Code“ meistai užtikrina, kad jau po pirmos procedūros pamatysite stulbinantį rezultatą ir džiaugsitės glotniais, elastingais ir sveikais plaukais.

Salonuose galima įsigyti žinomų plaukų priežiūros kosmetikos prekių ženklų priemonių, tam, kad ir savo namuose galėtumėte tęsti grožio ritualus. Prabanga jūsų plaukams: tai – išskirtinė „Alterna“ kosmetika, kurios produktų sudėtyje dominuoja ikrai.

Plaukų kosmetikos linija „Joico“ pristato įvairių rūšių plaukų priežiūros priemones. Jų sudėtyje gausu vitaminų A ir E, kurie padaro plaukus žvilgančius, lygius ir minkštus. O taip pat augalinių aliejų, kurie išsiskiria maitinančiu ir drėkinančiu poveikiu bei vitaminu F, kuris neleidžia plaukams išsausėti. „Joico“ profesionali plaukų priežiūros kosmetika grąžina plaukams prarastą drėgmę, suteikia švelnumo ir atsparumo lūžinėjimui, pamaitina ir sustiprina plaukus.

R. Morozovienės įkurtuose salonuose galima įsigyti vardinių kokybiškų „Cut Code“ plaukų priežiūros priemonių linijos produktų: apsauginį plaukų serumą, praturtintą argano aliejumi ir vitaminu E, stiprinantį šampūną pažeistiems plaukams su grūdų gemalais, linų sėmenų ir morkų ekstraktais bei regeneruojančią plaukų kaukę su migdolų pienu, jojobos ekstraktu ir sviestmedžio aliejumi.

www.cutcode.lt

www.facebook.com/cutcodelt

_____________

Suteikime plaukams žvilgesį ir spindesį

HELEN SEWARD

HELEN SEWARD prekinis ženklas atstovauja aistrą grožiui ir įsipareigojimą kokybei, filosofiją, kuri remiasi Italijos gamintojų kompetencija, profesionalumu ir naujausiomis mados tendencijomis pasaulyje. Šių priemonių dėka jūsų plaukai po vasaros atostogų karščio, kopose siautusio Vakario vėjo, sūraus jūros vandens ir vėl atgaus reikiamą drėgmę, žvilgesį, taps paklusnūs ir purūs.

HELEN SEWARD maitinantis šampūnas iš „Synebi“ linijos su organiniais migdolų ir veronikos gėlių ekstraktais. Šampūnas suteikia plaukams minkštumo, blizgesio ir neleidžia veltis. Prabangus ekstraktas, išgautas iš sertifikuotų organinių migdolų, suteikia apsaugą plaukų pluoštui. Jis laikomas puikia natūralia priemone, kuri suformuoja apsauginę plėvelę ant plaukų ir suteikia jiems apimties, maksimalaus žvilgesio, pagerina estetines sausų bei jautrių plaukų savybes.

Purškiama kaukė iš tos pačios „Synebi“ linijos su organiniu argano aliejumi ir vitaminu E suteikia plaukams švytėjimo. Ši kaukė atstato plaukus, neleidžia jiems veltis, apsaugo nuo karščio, neleidžia garbanotis, palengvina formavimą, padeda ilgiau išlaikyti šukuoseną, suteikia apimties, apsaugo nuo UV spindulių, neleidžia galiukams šakotis, ilgiau išsaugo spalvą. Arganų aliejus, naudojamas šios linijos priemonėse, atkeliauja iš sertifikuotų organinių ūkių.

„Synebi“ serijos maitinantis aliejus su organiniais veronikos gėlių ekstraktais ir vitaminu E. Sudarydamas apsauginę plėvelę aliejus neleidžia plaukams garbanotis, galiukams skilinėti, taip pat apsaugo nuo karščio ir aplinkos poveikio. Prabangus ekstraktas, išgautas iš sertifikuotų organinių migdolų, suteikia puikią apsaugą plaukų pluoštui.

HELEN SEWARD specialus rinkinys „Rehub + Specialist“ greita, efektyvi ir profesionali pagalba jūsų plaukams. Receptūrų veikimas pagrįstas galingomis natūralios kilmės veikliosiomis medžiagomis, veikiančiomis sinergetiškai su keratinu ir argano aliejumi. Su „Rehub + Specialist“ galima tikslingai ir nedelsiant veikti pažeistą plaukų pluoštą, giliai atstatyti kuriant naujas vidines jungtis. Priemonė keičia plauko kokybę ir išvaizdą užsandarindama kutikulę ir suskilinėjusius galiukus, atkuria plaukų apimtį ir vientisumą naujiems stipriems plaukams, kurie yra atsparūs lūžinėjimui, išskirtinai minkšti ir žvilgantys.

www.juara.lt

Facebook: @JUARAkosmetika

Instagram: @juara.lt_kosmetika

_________________

Pirmoji pagalba plaukams po vasaros karščių

SELECTIVE.LT

SELECTIVE.LT – oficialus atstovas Lietuvoje, tokių žinomų prekinių ženklų, kaip „Selective Professional“ bei „Insight Professional“. Tai – aukščiausios kokybės, Italijoje pagamintos profesionaliosios plaukų priežiūros priemonės. Platus asortimentas, apimantis visas prekių kategorijas, kurios reikalingos profesionaliam darbui grožio salone ar profesionaliai plaukų priežiūrai namuose. Nuo ekologiškos linijos tinkančios visų tipų plaukams „Insight“ iki ekonominės „Artistic Flair“ ar prabangiosios „Ultimate Luxury Sublime“ linijos plaukams, kurie trokšta prabangos.

Pažeisti plaukai reikalauja ypač intensyvios priežiūros. Metų laikų kaita ir aukšta temperatūra – tai veiksniai, galintys pakenkti plaukams, jie gali labai išsausėti, pasidaryti ploni, prarasti spindesį bei gyvybingumą. Siekiant atkurti pažeistus plaukus, reikia rinktis tokias plaukų priežiūros priemones, kurios suteiktų reikiamą drėgmę, maitinimą ir elastingumą. Tad sugrįžus po vasaros atostogų, SELECTIVE.LT rekomenduoja rinktis patikimas profesionalias priemones.

„Selective Professional“ rinkinys pažeistiems plaukams „Risana“ puikiai tinka visų tipų plaukams, praradusiems žvilgesį; metų laikų kaitos metu reikalingam drėgmės lygio kiekiui plaukuose užtikrinti; po karščiausiojo metų periodo sausumui ir stresui neutralizuoti; ypatingoms progoms, kai reikia akimirksniu atrodyti nuostabiai! Šį rinkinį sudaro: purškiklis bei šampūnas (drėkina plaukus iš vidaus) pažeistiems plaukams. „Selective Professional“ šukos idealiai tinka šukuoti šlapius plaukus, o taip pat puikiai paskirsto priemones plaukuose.

„Selective Professional“ atstatomoji priemonė silpniems arba ploniems plaukams „Densi-fill treatment“ skirta pavargusiems ar suplonėjusiems plaukams, kurių struktūra atkuriama pripildant plaukus iš vidaus, kuomet jie giliai drėkinami ir tonizuojami. Tai profesionali priemonė, naudojama salone, suteikianti matomą rezultatą iš karto.

„Selective Professional“ serumas plaukams „Avocado shot“ – nenuskalaujama, drėkinanti, apsauginė priemonė plaukams, praturtinta avokado ekstraktu. Tai stiprus antioksidantas, turtingas vitaminais ir Omega-3 aliejais. Jis apsaugo nuo plaukų galiukų skaidymosi, dehidratacijos, drėkina iš vidaus. Idealiai tinka kasdieninei, natūralių ar dažytų, sausų ar pažeistų plaukų, priežiūrai. Įdomu tai, kad ši priemonė apdovanota kaip novatoriškas produktas kosmetikos pasaulyje, „Cosmoprof India‘ 2019“.

„Insight Professional“ maitinamoji kaukė „Dry Hair“ sausiems, drėgmę praradusiems plaukams, kurie jau po pirmųjų panaudojimo kartų atrodys minkštesni ir žvilgės. Mažina plaukų vėlimąsi, maitina ir atkuria giluminius išsausėjusių plaukų audinius. Kokosų aliejus, taukmedžio sviestas ir saldžiųjų migdolų aliejus minkština, maitina ir atkuria plaukų struktūrą.

„Insight Professional“ purškiklis „Damaged Hair“ puikiai tinka pažeistiems, nepaklusniems ir gyvybingumą praradusiems plaukams. Drėkina ir stiprina plaukus bei suteikia jiems atsparumo. Ekologiškas bambuko ekstraktas suteikia elastingumo ir remineralizuoja plaukus. Ekologiškas kviečių ekstraktas maitina ir atkuria plauko audinių struktūrą. Pūslėtojo guveinio ekstraktas drėkina ir sugrąžina plaukams gyvybingumą.

„Insight Professional“ serumas plaukų galiukams „Hair Repair Complex“ drėkina plaukus, jie tampa minkšti ir žvilgantys. Ekologiškas erškėtrožių aliejus maitina ir saugo plaukus. Atkuriamasis ekologiškų dedešvų, vaistinių svilarožių ir medetkų ekstraktų fitokompleksas drėkina ir suteikia elastingumo.

www.selective.lt

Facebook: @selectiveprofessional.lietuva

Facebook: @InsightLietuva

Užsakymo nr.: PT_88350503