Ypatinga suknelė, primenanti gražiausias gyvenimo akimirkas

Santa salonas

Vestuvės – vienas svarbiausių gyvenimo įvykių, todėl šventiniam įvaizdžiui keliama ypač daug reikalavimų: siekiama atrodyti nepriekaištingai. Būtent dėl šios priežasties šventinis apdaras turi atitikti labai daug kriterijų: būti ne tik puošnus, bet patogus, slėpti trūkumus, ryškinti privalumus, atitikti naujausias mados tendencijas. Akivaizdu, kad šiai svarbiai gyvenimo šventei besiruošiančios merginos bei moterys iš tiesų turi nekasdienę užduotį. Vis dėlto, net patys didžiausi galvosūkiai gali būti išsprendžiami greitai bei paprastai, kadangi sostinėje esantis vestuvinių suknelių salonas SANTA gali pasigirti ypač dideliu šventinių rūbų asortimentu bei nuolat jį atnaujina. Šiame salone dirba profesionalios konsultantės, kurios mielai išklausys pageidavimus ir tarsi geriausios draugės padės pasiruošti gražiausiai šventei, priderinti labiausiai tinkančius, veido bruožus išryškinančius papuošalus, įvaizdžio detales. „Su mumis pasiruošimas šventei taps maloniu ir įsimintinu gyvenimo nuotykiu“, – įsitikinę salono SANTA įkūrėjai.

Vilniuje esantis salonas pasirūpins ne tik nuotakos šventiniu įvaizdžiu – čia rasite ir gausų kostiumų, frakų bei smokingų pasirinkimą, vestuvinių, proginių, vakarinių suknelių. „Tačiau tai dar ne viskas – suprantame savo klientų poreikius ir žinome, kad vieniems – šventinis rūbas tik trumpalaikis svečias jų garderobe, tuo tarpu kitiems – viena svarbiausių aprangos detalių, primenanti gražiausias gyvenimo akimirkas. Atsižvelgdami į tai, siūlome lanksčius sprendimus – rūbus galite ir įsigyti, ir išsinuomoti. Siūlome tik tai, kas geriausia, kokybiškiausia, madingiausia – tai, kas verta jūsų pasirinkimo. O į ką verta atkreipti šiais metais ir ko ieško šiuolaikinės nuotakos, trumpai apžvelgsime, tačiau būsimoms nuotakoms rekomenduojame aklai nepasikliauti vyraujančiomis tendencijomis, o rinktis tokią vestuvinę suknelę, kuri atspindėtų jus, jūsų šventės tematiką bei tiktų pagal figūros tipą“, - nuoširdžiai pataria salono SANTA įkūrėja Eglė Kybartienė.

Šiais metais kolekcijose vyrauja kelios tendencijos, kurias diktuoja tiek aukštosios mados kūrėjai, tiek nuotakų poreikiai:

- vestuvinės suknelės puoštos plunksnomis;

- suknelės su pūstomis, lengvomis tiulio rankovėlėmis;

- neįmantrūs, lygūs ir minimalistiniai siluetai;

- prisegami šleifai ir sijonai;

- suknelės su boho stiliaus elementais, puoštos nėriniais.

Užsukite į jaukioje Pamėnkalnio gatvėje įsikūrusį saloną – būsite išklausyti, jums padės išsirinkti gražiausius modelius bei įspūdingiausius aksesuarus. O visas naujausias vestuvinių suknelių kolekcijas rasite puslapyje www.nuotaka.com bei Instagram: @santasalonas.

__________________

Juvelyrika – tai ne tik papuošalas, tai – stilius ir požiūris

Zakarti

Vilnietis Marius Zakaras save priskirtų prie netradicinio mąstymo ir nuolat ieškančių juvelyrų. „Visada ieškau naujų būdų kaip „prašnekinti“ „nešnekias“ medžiagas, tokias, kaip, kad paslaptingasis titanas. Radęs bendrą kalbą, su tokiomis medžiagomis neriu į ilgą pokalbį, tol, kol pasiekiamas reikiamas rezultatas. Suvaldyti tvirtą medžiagą, „prijaukinti“ prie kūno paviršiaus – malonus iššūkis, reikalaujantis užsispyrimo. Labai branginu kiekvieno žmogaus norą, kurį galiu savo meistriškumu išpildyti“, – teigia M. Zakaras, prekės ženklo „Zakarti Jewelry“ įkūrėjas.

Būtent dėl savo įvairovės titano žiedai užkariauja vis daugiau lietuviškos auditorijos širdžių. Žmonės ieško kažko naujo, neįprasto, neatrasto autorinių žiedų kūryboje. Į tai, kas juvelyrikoje buvo įprasta ir, regis, savaime suprantama mūsų tėvams ir seneliams, „Zakarti Jewelry“ kviečia pažvelgti kitu, nestandartiniu žvilgsniu. Be abejo, klasika ir naujas požiūris į papuošalus gali puikiai derėti tarpusavyje. Juvelyrika – tai ne tik papuošalas, tai ne tik forma ir spalva, tai – stilius ir požiūris. Štai kodėl „Zakarti Jewelry“ suteiks jūsų stiliui išskirtinumo ir grakštumo bei tikrai nepaliks abejingų.

Pasak juvelyro M. Zakaro, gera kūrybinė idėja visada gimsta netikėtai. Eksperimentas, improvizacija – tai tiltai skiriantys kūrybą nuo gamybos. Metalų pasirinkimas ir spalviniai, brangiųjų akmenų deriniai nuosekliai dėliojami autoriaus mintyse.

M. Zakaras teigia titaną pamėgęs dėl jo sudėtingo apdirbimo, tvirtumo bei galimų oksidacijos spalvų įvairovės. „Štai kodėl jungiu jį su tauriaisiais metalais ir puošiu aukštos kokybės brangakmeniais. Siekiu savo kūriniais padėti žmonėms rasti savyje kuo daugiau savitumo, išsilaisvinti iš primetamų įvaizdžių. Trokštu paskatinti žmones ieškoti savęs ne didžiulėje industrijų jūroje, o unikaliuose, vienetiniuose autorių kūriniuose, kuriuose visapusiškas augimas ir kūrybinis procesas vyksta čia ir dabar“, – pažymi autorius. Pasak „Zakarti Jewelry“ įkūrėjo, menine prasme, titanas - neišsenkamų idėjų šaltinis. Kompozicijoje su tauriaisiais metalais ir brangakmeniais titanas atsiskleidžia savo grakštumu, stilingumu, lengvumu bei išliekamąja verte.

www.zakarti.com

www.facebook.com/Zakarti-jewelry-718317134910270

www.instagram.com/zakartijewelry

__________________

Svajonių suknelė atspindi nuotakos nuotaiką

Vestuvių mados namai "Ilona"

Kaip gi išsirinkti tą vienintelę, išsvajotą vestuvinę suknelę? Juk taip norisi, kiekvieną kartą pažvelgus į savo vestuvinę nuotrauką, pasimėgauti, kaip gražiai atrodėme tokią svarbią dieną!

Vestuvių mados namų „Ilona” specialistai gali pasidalinti savo ilgamete patirtimi ir profesiniais įgūdžiais, kaip išsirinkti svajonių suknelę. Pasak profesionalų, reikia tiesiog atsipalaiduoti, įjungti gerą nuotaiką ir nuojautą, kuri tikrai padės atrasti tą vienintelę gražiausią… Svarbu atsižvelgti į nuotakos būdą, jos pomėgius, figūros ypatumus ir pasiūlyti tinkamiausius variantus. „Kadangi nuotakos vidinis pojūtis mums begalo svarbus, todėl suknelių stilistines tendencijas skirstome pagal nuotaikas”, – šypsodamasi sako Ilona Leženko, vestuvių mados namų „Ilona” įkūrėja.

Šį sezoną vestuvių mados namai „Ilona” išskiria šias šventinių suknelių nuotaikas:

1. „Karalienės įvaizdis”. Suprantama, tai – pūstų formų suknelė, dažniausiai tiulio ir nerinių žaismas. Nors šiandien karališkas įvaizdis gali būti taipogi kuriamas ir purios organzos dėka. Ypatingai atrodo pūstos pridėtinės rankoves. Tinka visoms norinčioms pasimėgauti tradiciniu „nuotakos” įvaizdžiu.
2. Minimalizmo, architektūrinių formų motyvų suknelė, kai svarbiausi akcentai kuriami konstrukcijos ir audinio pagalba, jo klostavimu, raukimu ir pan. Tokios suknelės dažnai tinka nuotakoms, kurių veido bruožai itin ryškūs: įspūdingos didelės akys arba išraiškingos lūpos. Nėriniai, ypač klasikinių motyvų, čia galėtų sudaryti nereikalingą konkurenciją.
3. Švelnus „gulbės” įvaizdis, pagardintas boho stiliaus detalėmis, tai – tikras romantikos įsikūnijimas. Puikiai tinka trapios išvaizdos nuotakoms. Kai veido bruožai švelnūs, nėriniai „dirba“ savo darbą, paryškiną visą nuotakos prigimtinį grožį.
4. „Miesto nuotaka”: dažniausiai tiesus, reljefų pagalba suformuotas siluetas. Seksuali, patraukianti dėmesį, tuo tarpu ir itin patogi suknelė. Modernių raštų nėriniai pabrėžia nuotakos pomėgį ekspresijai.
5. „Amazonė”, tai - švelnaus moteriško įvaizdžio kompozicija su minimalizmu. Dažnai naudojami lengvai krentantys audiniai; dekoro elementai gali būti korsetai, juostų surišimo variacijos.

Vestuvių mados namų „Ilona” asortimente - didelis tiek vestuvinių, tiek proginių suknelių pasirinkimas, kalbant ir apie siluetų, atspalvių įvairovę, ir apie dydžius. Sostinės J. Jasinskio gatvėje įsikūrusiame salone prekiaujama žinomų prekių ženklų vakariniais apdarais, be to, suknelės siuvamos ir čia pat vietoje: tad galima visiškai atskleisti savo norus. „Mėgstame kurti įdomias sukneles, kurios galėtų transformuotis, tarkim, iš pūstos suknelės į “miesto nuotakos” rūbą“, - sako šių mados namų specialistai. „Ilona“ salone taip pat parenkamas bei kuriamas pamergių, liudininkių, mamos, svečių įvaizdis. „Juk taip nuostabu, kai šventė, ypač vestuvių iškilmės, suvienija visus bendru grožiu“, - sako I. Leženko.

www.salonasilona.lt
FB: Vestuvinių Suknelių Salonas Ilona
Instagram: vestuviu_mados_namai_ilona

__________________

Vestuviniuose žieduose atgyja tautinės juostos motyvai

Mr. Barzdelis jewelry

„Mr. Barzdelis jewelry“ ir su šiuo prekės ženklu kuriantis juvelyras Martynas Barzdelis – tikrų, neišgalvotų meilės istorijų meistras. Menininko darbuose atgyja poros, šeimos legendos, subtilios prasmės, simboliai ir metaforos.

Pasak M. Barzdelio, vestuvinė juvelyrika, tai – amžinosios meilės pažadas. „Mano kūryba – tai lyg subtilios koduotės apie kiekvieną iš mylimųjų. Mano, kaip kūrėjo, varomoji jėga ir misija – sukurti daugiau nei dizainą, sukurti papuošalą, kuris turėtų gylį ir dvasią“, – sako M. Barzdelis, kuriantis jau daugiau nei dešimtmetį, dar besimokydamas mokykloje, supratęs, jog juvelyrika yra tikrasis jo pašaukimas.

Vėjo supustyti ornamentai, amžinos vilties šaltinis – švyturys, gyvybės medis, istoriniai bei senųjų tikėjimų simboliai – juvelyro M. Barzdelio kūryba įvairi, originali ir išsiskirianti. Autorius neslepia, kad juvelyrikos srityje yra ganėtinai konservatyvus, pagrinde kurianrtis iš aukso ir sidabro, neveltui laikomų tauriaisiais metalais, turinčiais išliekamąją vertę.

Autorius pastebi, kad pamažu nyksta vestuvinių žiedų stereotipai, poros daug drąsiau renkasi skirtingus žiedus, arba skirtingo metalo spalvas. „Noriu, jog kiekvieno mūsų asmenybė atsispindėtų savame žiede, man tai gražu. Pastebiu, jog pamažu jaunieji tampa laisvesni, drąsiau kalba apie skirtumus, nebijo eksperimentuoti, tarkim, metalo atspalvį derina prie savo odos pigmento“, – teigia M. Barzdelis.

Juvelyras išgarsėjo pradėjęs kurti žiedus su tautinės juostos ornamentais. Viskas prasidėjo nuo to, kuomet į jį kreipėsi pora, panorusi žiedų su baltiška simbolika, tačiau kūrybinio proceso eigoje sumanymas peraugo į tautinės juostos idėją. „Net negalėjau susapnuoti, jog tai turės tokią didelę paklausą. Po pirmojo darbo įgyvendinimo, užsakymų skaičius tiesiog augte augo. Man labai gražu, kai mūsų paveldo elementai persikelia į dabarties pasaulį ne tik kaip muziejiniai eksponatai, bet kuomet jie įgauna naujas šiuolaikiškas formas. Tuomet matau tęstinumą, o santuokos esmė būtent tokia ir yra. Baltiški simboliai kaip raštas, jie slepia gilias prasmes. Smagu stebėti kaip jaunieji gilinasi, atranda reikšmes ir jas pasirenka. Štai kodėl tautinės juostos motyvai vestuviniuose žieduose yra itin trokštamas elementas, taip artimas mūsų prigimčiai“, - neslepia „Mr. Barzdelis jewelry“ ženklo įkūrėjas.

Martynas sako, jog vienas iš didžiausių jo įkvėpimo šaltinių yra muzika. Ne paslaptis, jog vyras yra grupės „Foje“ fanas, dar paauglystėje suvokęs kokią stiprią galią turi šio kolektyvo tekstai ir skambesys. „Su šia muzika augau kaip žmogus, o drauge ir kaip kūrėjas. „Foje“ dainos padėjo pakloti pamatus savęs paieškoms, skatino kelti klausimus, nesuvienodėti su minia ir išlikti savimi. Būtent buvimas savimi man ir yra stipriausias atspirties taškas kūryboje. Klientas duoda pirminę kibirkštį, tartum sugroją pirmą natą, o po jos - jau tekmė“, - sako M. Barzdelis.

www.facebook.com/Mr.Barzdelis.jewelry

__________________

Žiogas – svarbiausias jaunikio stiliaus akcentas

Ruty design

Lietuvoje sukurtas išskirtinio dizaino kaklo aksesuaras Žiogas – tikras atradimas mados gerbėjams. Išlaikydamas klasikinę prigimtį, jis tampa rimtu konkurentu savo pirmtakams: kaklaraiščiui ar peteliškei.

Kodėl per vestuves ar kita ypatinga proga siūloma rinktis Žiogą? Kokie jo pranašumai? Pagrindinis koziris, be jokios abejonės – originalumas! Kai įprastiniai kaklo aksesuarai vis dažniau lieka gulėti vyrų spintose Žiogas stebina ir žavi savo įmantriu iškiliu mazgu. Jis tvirtai sukonstruotas ir paruoštas dėvėjimui. Kita itin patraukli savybė – ryšėjimo komfortas. Dėka ypatingo dizaino, aksesuaras visiškai neveržia kaklo! Dar daugiau: laisvojo stiliaus mėgėjai gali Žiogą ryšėti prasegę pirmąją marškinių sagą. Tai liks jų maža paslaptimi, nes vertikalus Žiogas uždengia prasegtąją zoną. Pagaliau suderinamos dvi „priešingybės“: atrodyti elegantiškai „pagal protokolą“, o kartu jaustis visiškai laisvai! Pastebėta, jog vyrai tai ypač vertina.

Ar Žiogas tinka tik jaunikiui? Jau pamėgtas savo šalyje, Žiogas sėkmingai keliauja, puošdamas jaunuosius visame pasaulyje! Vis dažniau šiuo aksesuaru, kaip išskirtiniu šventės ženklu, puošiasi ir kiti vestuvių svečiai: liudininkai, pabroliai, jaunųjų tėvai. „Visai neseniai turėjome progą puošti Žiogais jaunąjį ir jaunąją. Turėjome ir ne vienas vestuves, kurioms reikėjo didelio ir mažyčio: vienodų Žiogų. Dažniausiai tai būna tuomet, kai vestuvės ir krikštynos švenčiamos kartu. Kartais tenka puošti ir jaunųjų augintinį – šunelį, kuris būna nemažiau svarbus vestuvių dalyvis”, – linksmai sako prekės ženklo „Ruty design” įkūrėja, dizainerė Rūta Piekurienė.

Šios dizainerės sukurtas aksesuaras Žiogas – įvertintas Aukso medaliu parodoje „Rinkis prekę lietuvišką“. Unikalus Žiogo dizainas registruotas Europos bendrijoje.

Su virtualia Žiogų biblioteka galite susipažinti čia: www.ruty.lt. Preliminarią vestuvinių Žiogų kolekciją rasite: www.ruty.lt/collections/wedding-tie. Nepraleiskite progos pasidairyti ir puslapyje esančiame nuotraukų albume www.ruty.lt/pages/gallery. Tai svarbu formuojant savo pradinę viziją, koks aksesuaro modelis atrodo patraukliausias. Juk pirmiausia Žiogas derinamas ne prie kostiumo, o prie jūsų svajonės!

Dizainerė R. Piekurienė laukia jūsų laiškų bei susitikimų naujoje „Ruty design” studijoje Vilniuje, Deltuvos 31. Tel.: +37067536995; el. pastas ruta@ruty.lt

________________________

Nuo laikui nepavaldžios klasikos iki šiuolaikiškų juvelyrikos sprendimų

Hermis

Nuo pat juvelyrikos namų „Hermis“ įkūrimo pradžios didžiausias dėmesys skiriamas būtent vestuvinių žiedų gamybai. Besiūliai, komfortiški žiedai gaminami pasitelkiant naujausias vestuvinių žiedų gamybos technologijas ir tendencijas. „Hermis“ salonuose klientai gali gyvai apžiūrėti vestuvinius žiedus iš aukso ar platinos, įvertinti žiedų profilių bei aukso atspalvių įvairovę. Jei dydžiai tinka, iš karto juos ir įsigyti. Neradus išsvajotų vestuvinių žiedų poros, siūloma rinktis individualią gamybą.

Vestuvių šventei jaunieji žvalgosi į įvairius aksesuarus. Neretai jaunikiai ieško unikalių sąsagų, o jaunosios tuo tarpu atkreipia dėmesį į perlų auskarus bei vėrinius. Drąsios nuotakos nusprendžia puoštis individualios gamybos papuošalais, kuriuos susikuria kartu su juvelyrikos namų „Hermis“ dizainerių-juvelyrų pagalba.

Profesionalūs „Hermis“ juvelyrai gali pasiūlyti laikui nepavaldžius klasikinio dizaino dirbinius bei šiuolaikiškus ir neįprastais sprendimais išsiskiriančius gaminius. „Hermis“ komanda tiki, kad čia kažką savito ras kiekvienas.

Įdomu tai, jog „Hermis“, tai – šeimos įmonė, įkurta Justinos ir Algio Novikovų prieš tris dešimtmečius Telšiuose. Kartu tobulėdami nuo nedidelių dirbtuvių savo namų rūsyje jie išplėtė įmonę į jaukias Vilniaus senamiesčio patalpas.

www.hermis.eu

www.facebook.com/HermisJewellery

www.instagram.com/hermis_jewellery

_______________

Finaliniai grožio štrichai – nepamirštamoms akimirkoms

Paco Rabanne "Olympea Blossom"

Paskutiniai pasiruošimo vestuvių pokyliui įvaizdžio akcentai: lašelis prabangaus aromato, išskirtinė dekoratyvinė kosmetika. Siūlome susipažinti su inovatyviomis grožio pasaulio naujovėmis, kurios suteiks pasitikėjimo savimi ir sukurs nepriekaištingą efektą.

Jei žinote, kad po kelių mėnesių artėja išskirtinis šventinis vakaras, savo odos būkle turėtumėte susirūpinti iš anksto. Naujoji SENSAI esencija „Day Veil“ veikia tiek kaip apsauga nuo UV spindulių, tiek kaip priemonė prieš senėjimą. Ypatingos šviesą suvaldančios technologijos „Optical Lamella“ dėka, susidaro šilkinis šydas, kuris apsaugo odą nuo kenksmingo UV spindulių poveikio ir natūralios drėgmės praradimo. Apgaubta komfortiškos apsaugos oda spindės it šilkas.

Lengvas gaivinamasis įdegio atspalvį teikiantis gelis veidui „SCP Bronzing Gel SPF 6“ su originaliomis SENSAI sudedamosiomis dalimis nuostabiai atgaivina odą. Sudėtyje yra 70 proc. vandens iš Fudzijamos kalno šaltinio, kuris dovanoja malonų drėgmės pojūtį.

Daugybės moterų ir vizažistų pamėgta lūpų priežiūros priemonė „Total Lip Treatment“ prieš kelis metus pavirto į blizgį ir iškart užkariavo SENSAI gerbėjų širdis. Šis skystas lūpų blizgesys glotniai padengia lūpas sukurdamas putlumo bei švytėjimo įspūdį ir suteikdamas sveikai atrodantį rausvą atspalvį bei subtilų tviskesį.

Naujas mados namų PACO RABANNE kūrinys – moteriškas kvapusis vanduo „Olympéa Blossom“ – perteikia naują moteriškumo sampratą. Iš vaisių ir gėlių kvapo sukomponuotas jo aromatas simbolizuoja netikėtą moteriškumą. Tai žavi gėlių žiedlapių gaivos ir geismą žadinančių kvapų dvikova.

Kvapusis PACO RABANNE vanduo „Invictus Victory Extreme“ pavergia kontrastingų kvapų pliūpsniu – įspūdinga gaivos ir geismingumo dvikova. Šio mados namų sukurto vyriško aromato kompozicijos pagrindą sudaro du unikalūs akordai. Įžanginis aromato akordas užlieja stulbinančia gaiva – pasklinda citrinų ir stiprus smilkalų kvapas. Po to plūsteli geismą žadinanti švelnaus tongapupių ir sodraus vanilės kvapo banga. Begalinė gaiva ir masinantis sodrumas. Ryškus, kerintis ir nuginkluojantis aromatas. Mados namai „Paco Rabanne“ pristato naują nepaprastai stiprų ir gaivų rytietišką aromatą.

Kas verčia jus jausti, kad gyventate? Kiekviena moteris atsakytų savaip. Naujas tualetinis vanduo BOSS „Alive“, kurio sudėtyje vyrauja gėlių ir medienos kvapas, kviečia moteris mėgautis paprastais gyvenimo malonumais – bendravimo, pozityvumo ir laimės akimirkomis.

„Trussardi“ – tai pirmieji šių mados namų kvepalai, skirti modernioms moterims, mokančioms suderinti etiką ir estetiką bei meilę tiesai ir grožiui. Šios moterys pasiryžusios pačios kurti savo likimą ir geba perduoti šią žinią būsimoms kartoms. Kvepalų „Trussardi“ kvapų piramidė įkūnija Italijos dvasią ir moterišką drąsą.

Produktų galima įsigyti ir daugiau apie juos sužinoti: Douglas.lt

____________

Unikali juvelyrika, įkvėpta amžinojo gyvenimo tiesų

Keep The Silence Jewellery

Juvelyrė, išskirtinių papuošalų kūrėja, ženklo „Keep The Silence Jewellery“ įkūrėja Erika Juozelėnė-Kundavičiūtė kuria tik iš tauriųjų metalų – sidabro, aukso. Ypač aukso, nes šio savybė nesioksiduoti kūrėjai primena dieviškąją amžinybę.

Autorei vestuvinių žiedų kūryba šiuo metu yra prioritetinė sritis. „Visada pirma išklausau pačių jaunųjų norus, koks dizainas jiems patinka: švelnesnis ar grubesnis, ar norėtų žiedų su akmenimis, klasikinio varianto ar kažko naujo įdomaus. Pastebėjau, kad vis daugiau žmonių renkasi mano autorinio dizaino žiedus, kas mane, kaip kūrėją, ypač džiugina, nes man būti vienetinių papuošalų autore, kūrybiškai prisidėti prie naujos dviejų žmonių sandoros – tikra garbė. Visada jaučiuosi labai palaiminta priėmusi vestuvinį užsakymą“, – teigia E. Juozelėnė-Kundavičiūtė.

Erika neslepia, jog magiškų galių paieškos gyvenime ją visai neseniai atvedė pas Jėzų Kristų. Neseniai pati ištekėjusi jauna moteris džiaugiasi pagaliau atradusi tikrąjį šviesos šaltinį, įminusi amžinojo gyvenimo paslaptį. Pasukusi tikruoju tikėjimo keliu drauge su vyru E. Juozelėnė-Kundavičiūtė įkūrė dar vieną juvelyrikos prekių ženklą Futurerings.eu. „Šiuo metu šioje elektroninėje svetainėje populiariausi dizainai yra būtent „Mark Of God“ – žiedas, kuris pasakoja apie tikinčiuosius, kurie yra tarsi užanspauduoti Šventąją Dvasia amžinajam gyvenimui Dievo karalystėje ir „Gospel“ žiedas-auskaras, kuris pasakoja apie gerąją naujieną, kaip malonė triumfuoja virš teismo, kad tikėdami į Jėzų Kristų mūsų Viešpatį ir Jo prisikėlimą mes esame išgelbėti, nes Jis numirė už mūsų nuodėmes ir visas mūsų kaltes pasiėmė ant kryžiaus. Ir dabar Jis grįžta pasiimti tų, kurių širdyse Jis gyvena“, – tikėjimo galia neabejoja juvelyrė.

E. Juozelėnė-Kundavičiūtė visai nesididžiuodama kalba, jog apie jos kūrybą yra rašę britiškasis ir amerikietiškasis „Vogue“ žurnalai. Redakcijų atstovai patys pastebėjo jos kūrybą elektroninėje erdvėje. Ypatingai žurnalistus sudomino lietuvės juvelyrės sukurtas sidabro žiedas su aukso lašeliais ir sidabro kastukuose įsodintais natūraliais vynuoginiais agatais. Šis juvelyrės sukurtas žiedas jau kelis metus iš eilės yra itin mėgstamas tarp įvairių pasaulio šalių užsakovų.

www.futurerings.eu

www.keepthesilence.com

__________

Prestižinis grožio salonas lyg specialiai sukurtas nuotakoms

Cut Code (Lauros Žygės nuotr.)

Gerai žinoma plaukų stilistė Rūta Morozovienė ką tik Vilniuje atidarė jau antrąjį savo grožio saloną „Cut Code“. Stilingas, jaukus, komfortabilus salonas įsikūrė prestižinio viešbučio „Courtyard by Marriott“ kaimynystėje, Rinktinės gatvėje. Kaip šypsodamasi sako pati Rūta, naujoji jos sukurta grožio oazė idealiai tinka nuotakoms: nedidukame salone išsaugomas privatumas, visą dėmesį galima skirti šventės karalienei.

R. Morozovienė pelnytai vadinama žvaigždžių meistre: ji yra sukūrusi įvaizdį ne vienai pramogų, televizijos, sporto pasaulio garsenybei. Stilistė su jos vadovaujamo salono meistrų komanda yra ne vienus metus kūrusi įvaizdį „Eurovizijos“ nacionalinės atrankos konkurso dalyviams, įvairiems televizijos projektams ir laidoms.

Žinoma plaukų meistrė būsimoms nuotakoms pataria: plaukų dažymą, kirpimą salone reikėtų atlikti iki šventės likus kokiai savaitei. O jei vestuvių dieną dėmesys turi būti skiriamas tik šventinei šukuosenai ir nieka daugiau! „Pasirinkite patikimą meistrą, kuris jums svarbią dieną galėtų skirti visą dėmesį“, – sako R. Morozovienė.

Meistrė sako, kad klasika – visada aktuali, tačiau šią vasarą itin populiarūs natūraliai atrodantys, tarsi nerūpestingai susukti kuodeliai.

Salone „Cut Code“ taipogi teikiamos manikiūro, pedikūrio paslaugos, antakių korekcija ir dažymas. Čia galima įsigyti vardinių kokybiškų plaukų priežiūros priemonių linijos produktus: apsauginį plaukų serumą, praturtintą argano aliejumi ir vitaminu E, stiprinantį šampūną pažeistiems plaukams su grūdų gemalais, linų sėmenų ir morkų ekstraktais bei regeneruojančią plaukų kaukę su migdolų pienu, jojobos ekstraktu ir sviestmedžio aliejumi.

Rezervuoti savo apsilankymą „Cut Code“ salone galite tel. +370 66553855.

www.cutcode.lt

www.facebook.com/cutcodelt

Užsakymo nr.: PT_87419269