„Lecler“ kviečia šilkiniam pasimatymui su tavo oda

Lecler

Artėjančios Moters dienos proga „Lecler“ kviečia paskirti laiko sau ir savo odai. Net ir nedideli pokyčiai odos priežiūros rutinoje gali nudžiuginti ilgalaikiais rezultatais, tad lietuviško prekių ženklo „Lecler“ kūrėjos ragina atsigręžti į paprastą, tačiau kokybišką odos priežiūros rutiną.

„Lecler“ asortimente galima rasti šilkines lakštines veido kaukes, intensyviai drėkinančias odą namų komforte. Kurdamos „Lecler“, lietuvių farmacininkės galvojo apie veiklią moterį, tad didelę svarbą teikė patogumui, paprastumui ir produkto efektyvumui. Štai kodėl šios kaukės ypatingai tinka mums, visuomet užsiėmusioms. Mokslu pagrįstos, paryžietiško stiliaus įkvėptos lakštinės kaukės yra praturtintos hialurono rūgštimi, antioksidantų ir peptidų kompleksu, tad greitai ir intensyviai drėkina net ir giliausius odos sluoksnius.

„Lecler“ šilko kolekcija – tai pastangų nereikalaujantis kelias į odos jaunystę. Miegas – pats pagrindinis kiekvienos moters grožio ritualas. Kaip gauti daugiausiai naudos miego metu? Tereikia įprastą pagalvės užvalkalą iškeisti į šilkinį, kuris nepalieka miego žymių ir įspaudų ant veido, nesugeria drėkinančio kremo ar serumo sau, o palieka jūsų odai, netraukia jūsų natūralios drėgmės iš odos.

Meilė odai nesibaigia veido priežiūra. Sausėjančios ir skeldėjančios rankos gali kelti didelį diskomfortą, todėl „Lecler“ kviečia pasinerti į pilną namų SPA sūkurį ir rankų odą palepinti daugkartine parafino kauke, po kurios nuolatinio naudojimo rankų oda tampa it šilkinė ir itin švelni.

www.leclermasks.eu/

www.facebook.com/leclermasks

www.instagram.com/leclermasks


___________________

Lietuviškas apatinis trikotažas – mūsų kasdieniam patogumui

EiVi by Genial Day (Gabrielės Raudonytės nuotraukos)

„EiVi by Genial Day®“ – tai lietuviško apatinio trikotažo linija, kuri siuvama išskirtinai iš ekologiškos medvilnės, padengtos „Silverplus®“ sidabro jonų apdaila. Ši itin pažangi sidabro jonų technologija apsaugo gaminį nuo kvapą sukeliančių bakterijų dauginimosi, suteikia higieną, gaivą ir ilgesnį gaminio naudojimą. Jūs galite skalbti šį gaminį žemesnėje temperatūroje, nebijant, kad medžiagoje liks bakterijų. Gaminant „EiVi by Genial Day®“ apatinį trikotažą, naudojamos tik ekologinius standartus atitinkančios medžiagos: nuo verpalų iki nudažyto gatavo gaminio. Gamintojai remia madą be toksiškų medžiagų!

„EiVi by Genial Day®“ kelnaitės nėra paprastos. Jos turi paslaptį – patentuotą klynelio dizainą. Jis siuvamas iš trijų medžiagos sluoksnių, o tai leidžia moteriai kasdieną jaustis gaiviau ir labiau apsaugotai, o nešiojant kelnaites menstruacijų metu klynelyje esančiose kišenėlėse galima paslėpti paketo sparnelius. Vilmantė Markevičienė, „Gentle Day“ prekės ženklo įkūrėja ir šio išradimo autorė, sukūrė šias kelnaites tam, kad moteris jaustųsi saugiai ir itin patogiai tiek kasdieną, tiek menstruacijų metu.

Asortimente rasite kelnaičių tiek moterims, tiek ir paauglėms, liemenėlių pabrėžiančių moterišką grožį bei tinkamų sportui, jogai bei kasdienai. Internetinėje parduotuvėje rasite ir specialių kelnaičių, kurios turi nepraleidžiantį drėgmės sluoksnį, todėl jos dar labiau apsaugo nuo pratekėjimų menstruacijų metu.

www.gentleday.lt

www.facebook.com/gentledaylt

www.instagram.com/gentleday_lt

___________________________

Tobula esi tu!

Biocell

Subtilus skonis ir elegantiškas paprastumas – taip būtų galima apibūdinti BIOCELL moters gyvenimo stilių. Ji – aktyvi miesto gyventoja, sėkminga ir patraukli, ji gyvena įdomų ir pilnavertį gyvenimą, užsiima tik tuo, kas jai išties teikia džiaugsmą ir pilnatvę. Ji žino, jog tik taip mąstydama ir gyvendama, kurs grožį ir ramybę savyje bei aplinkui save. Štai kodėl BIOCELL šūkis: „Tobula esi tu!“

„BIOCELL Beauty Shots” grožio eliksyras odai, plaukams ir nagams. Šio maisto papildo sudėtyje yra hidrolizuoto kolageno odos stangrumui, hialurono rūgšties – drėgmei, B grupės vitaminų, turinčių įtakos ne tik grožiui, bet ir emocinei būklei (gerai nuotaikai). Taipogi gausu antioksidantų, kovojančių su laisvaisiais radikalais ir stabdančių odos senėjimą bei vitaminų ir mineralų, stiprinančių ne tik odą, bet ir plaukus, nagus, padedančių maksimaliai puoselėti jūsų grožį.

„BIOCELL Hair” – kompleksas nepakeičiamų aminorūgščių, vitaminų, mikroelementų, kurie padeda palaikyti normalią plaukų būklę, saugo juos nuo oksidacinės pažaidos, palaiko plaukų pigmentaciją, o taip pat skatina augimą. Biotinas, selenas ir cinkas padeda palaikyti normalią plaukų būklę, varis padeda palaikyti normalią plaukų pigmentaciją, o vitaminas C padeda apsaugoti ląsteles nuo oksidacinės pažaidos.

Ar švytinti, pridrėkinta, pailsėjusi, gaivi veido oda, pasiekiama vos per 15-20 minučių jums skamba patraukliai? Sutikite, tik retas į šį klausimą atsakytų „ne“. Būtent todėl lakštinės veido kaukės šiandien yra tokios populiarios: jos akimirksniu veido odą pridrėkina, nuramina, valo. Tarkim, BIOCELL drėkinamosios veido kaukės sudėtyje esanti hialurono rūgštis efektyviai atkuria odos drėgmės balansą, maitina ją, sutraukia poras, išlaiko odą elastingą bei skaisčią. BIOCELL regeneruojanti veido kaukė tinka pavargusiai ar jautriai veido odai, nes ji pasižymi ne tik drėkinamuoju, bet ir odos jautrumą mažinančiu bei atsinaujinimą skatinančiu veikimu. Na, o BIOCELL giliai valanti deguonies kaukė su aktyviąja anglimi ne tik giliai valo veido odą, bet ir gerina kraujotaką bei skatina odos atsinaujinimą, jos nesausindama.

www.biocell.lt

www.facebook.com/Biocell.Tau

www.instagram.com/biocell_lietuva

____________________

Grožio burtai su SPA VILNIUS Dienos SPA

SPA VILNIUS

Atbundanti gamta kviečia švęsti moteriškumą! Pažadinti savyje slypintį grožį vardan savęs ir tų – kuriuos mylime.

Tai padaryti kviečiame SPA VILNIUS Dienos SPA centre, įsikūrusiame pačioje sostinės širdyje – Gedimino prospekte. Atpalaiduojantys masažai, kūno puoselėjimo procedūros ir ritualai, atliekami išskirtiniu interjeru bei subtilia prabanga pasižyminčiame SPA. Taip, SPA VILNIUS aplinka kuriama iki smulkiausių detalių, tad tik čia turėsite unikalią galimybę mėgautis netgi specialiai jums parinkta muzika.

Pavasarį, kuomet kartu su prasiskleidžiančiais gėlių žiedais, labiausiai mums, moterims, rūpi grožis. Pasilepinkite SPA dienos programa „SPA grožio diena”: mėgausitės kūno šveitimu, aromaterapiniu masažu ir tik jums, SPA VILNIUS specialistų parinkta veido procedūra. Siekiančioms tobulumo ne tik veikloje, bet ir veidrodyje – mėgaukitės specialiai tam sukurta „Kūno linijas formuojančia SPA programa“ ir nepamirštama „Detoksikuojančia SPA programa”. Juk grožis išties žada laimę....

Dėmesys jūsų rankoms ir kojoms be galo svarbus, todėl SPA VILNIUS specialistai rekomenduoja pasilepinti – „Rankas / kojas puoselėjančia SPA programa”, atliekama su prabangia „Margaret Dabbs” kosmetika. „Margaret Dabbs London” filosofija itin paprasta – jūsų rankos, pėdos ir kojos yra labai svarbios bendrai jūsų išvaizdai bei visapusiškai gerovei, tad mes joms atiduodame pagarbą, kurios taip trokštate.

Visgi, jei atsipalaidavimo reikia ne tik kūnui, bet ir mintims, pasirinkite atpalaiduojančias arba prabangiu SPA poilsiu alsuojančias programas, kurios visapusiškai ne tik atpalaiduos įsitempusius kūno raumenis, padės stiprinti organizmą, bet ir suteiks taip išsiilgtą ramybės, erdvės ir laiko sau potyrį.

Taip, Poilsenybe, mes esame tam, kad jūsų „kuklūs norai“ taptų realybe, „trumpas pogulis“ pavirstų į laiką, kurio nesinori skaičiuoti, o kad ir ką išsirinsite SPA VILNIUS specialistai dovanos jums tai, ką turi geriausia – saugų, kokybišką ir pilną įspūdžių poilsį.

Apgaubkime pavasario šiluma ir išsiilgtu dėmesiu mums pačias brangiausias moteris, padovanokite joms SPA VILNIUS dovanų kuponą – magiškas SPA patirtis ir nepamirštamą laiką tik sau: www.spavilnius.lt/lt/vilnius/coupon/buy

Taip, Jūsų Poilsenybe! Daugiau SPA VILNIUS Dienos SPA pasiūlymų: www.spavilnius.lt, tel. +370 313 53811, el. paštu info@spavilnius.lt

www.facebook.com/spavilniusdienosspa

__________________

Originalus drabužis – it gyvas meno kūrinys

Auksė Poškuvienė

Šilko ir lino spalvinimo būdų yra daugybė ir įvairių. Šiuo metu mėginu eksperimentuoti - bandau maišyti šilko dažus su tekstiliniais bei 3D dažais, todėl piešinys tampa iškilus, it gyvas“, – sako menininkė Auksė Poškuvienė.

Lietuvos tautodailininkų sąjungos narė, jau daugiau nei dešimtmetį kurianti ant šilko ir lino, teigia užsakymų iš klientų nepriimanti, ir tik jos pačios nuotaika jai pasufleruoja kūrybos temą. Dažniausiai tai būna gamtos motyvai: įvairiausi augalai, gėlės, paukščiai, katės... Pasak menininkės, tai, kas patraukia akį, jaudina širdį, į svajones išskraidina mintis... Nuo nuotaikos visada priklauso ir A. Poškuvienės piešinio spalvos. „Kartais mano nuotaika alsuoja mėlyna spalva, o kartais norisi saulės, aukso, švytėjimo. Kartais spalvos ryškios ir kontrastingos, o kartais – pastelinės, susiliejančios, asimiliuojančios viena kitą. Labai džiaugiuosi, kai mano fantazijos „pasiganymas po lankas“ puošniai ir linksmai nusėda ant drabužio“, – svajingai kalba kūrėja.

Kūryba yra neatsiejama A. Poškuvienės gyvenimo dalis. „Piešimas ant šilko ar lino – įtraukia, užburia, veikia lyg meditacija, o tai leidžia atsiskleisti vidinėms nuotaikoms, emocijoms ir kūrybiniams gebėjimams“, – teigia žinoma kūrėja. Liną ir šilką autorė pasirinko, nes šios medžiagos visiškai natūralios. Iš šilko ir lino sukurtus drabužius dėvėdama moteris karštyje jaučiasi tarsi vėsinama, o kai vėsu – tokie drabužiai ją šildo. Šie audiniai nesielektrina, be to, pasipuošusi tokiu rūbu visada jausitės išskirtine. „Man regis, linas, tai – patikimumas, tvirtybė, pagrindas, prie kurio glaudžiasi, šliejasi, o paskui tarsi plevena, plaikstosi ir plazdena šilkas“, – sako A. Poškuvienė.

Autorės sukurti darbai – vienetiniai, tad būsite vienintelė dėvinti tokį drabužį – gaminio originalumas garantuojamas! Tai – puikus pasirinkimas vykstant ir į egzotinę kelionę: vilkėdama Auksės sukurtą apdarą trauksite visų akis, o lagamine jis užims visai mažai vietos. Originalu, tvaru, meniška ir kartu praktiška!

A.Poškuvienei 2015 m. Kultūros ministerija suteikė meno kūrėjo statusą. Per kūrybos dešimtmetį savo kolekcijas autorė pristatė ne tik sostinėje, bet ir Lietuvos pajūryje, kituose miestuose. Menininkės darbai buvo rodomi Jungtinėse Amerikos Valstijose, Lenkijoje, Graikijoje. 2016 m. kovo mėnesį A.Poškuvienės tapyto šilko drabužių kolekcija buvo pristatyta Tautų festivalyje („Festival des migrations“) Liuksemburge.

A.Poškuvienės sukurtų darbų galite įsigyti: www.linenarete.lt

______________

Personalizuotas grožis pagal jūsų DNR

Biologique Recherche

Jau daugiau kaip 40 metų „Biologique Recherche“ unikali metodologija garsėja nepriekaištinga reputacija, nes jos įspūdingas veiksmingumas, pagrįstas klinikiniu požiūriu į odos priežiūrą, užtikrina greitus ir ilgalaikius rezultatus. „Biologique Recherche“ ekspertų centre Lietuvoje visas dėmesys skiriamas pabrėžti individualų požiūrį į klientą ir suteikti jam suasmenintą konsultaciją-procedūrą. Maksimalų efektyvumą ir ilgalaikius rezultatus užtikrina produktų bei modeniausrių aparatų derinys.

„Biologique Recherche“, odos diagnostikos pradininkė profesionalių estetinės priežiūros paslaugų srityje, siūlo naują diagnostinę priemonę, papildančią „Skin Instant Lab©“ bei „VisioLab©” odos genetinį tyrimą.

Šiuo metu DNR diagnostika yra vienas šiuolaikiškiausių, tiksliausių ir informatyviausių medicininių tyrimų metodų. „Biologique Recherche“ kompanija pirmoji ir kol kas vienintelė pasaulyje kosmetikos gamintoja, pritaikiusi šį metodą savo metodologijoje.

DNR tyrimas visų pirma mus gali sudominti kaip genetinė konsultacija. Tai leidžia mums pažvelgti giliau: analizuoti genetinius polinkius, geriau suprasti „paveldėtus“ odos poreikius, nematomus kitais diagnostikos instrumentais, ir veikti prevensiškai, atliekant profilaktinius veiksmus. Naudojant DNR mėginių rinkinį „Biologique Recherche“ centro specialistai turi galimybę suteikti jums informaciją apie 14 skirtingų žymenų, susijusių su senėjimu, jautrumu saulės spinduliams ir aplinkos veiksniams bei jūsų odos paviršiumi.

Ir dar viena svari priežastis, kodėl verta rinktis DNR testą: tiksli jūsų genomo analizė leidžia geriau suprasti jūsų genetinius polinkius ir atitinkamai suasmeninti odos priežiūros protokolą.

Rezervuokite apsilankymą centre telefonu +370 614 77277 ar el. paštu klinika@biologiquerecherche.lt

www.biologiquerecherche.lt

www.biologiquerecherche.lt/product-details/odos-genetinis-tyrimas/

____________________

Pabrėžti gražiausius moters bruožus

Mikropigmentacijos centras

Pagaliau prasidėjus šiltajam sezonui taip norisi pasidžiaugti tobula savo išvaizda! Kaune įsikūrusioje „Mikropigmentacijos centro“ klinikoje teikiamos ilgalaikio makiažo paslaugos tik naujausiomis bei saugiausiomis technikomis. Klinikoje dirbantys savo srities profesionalai kasdien atlieka antakių, akių bei lūpų procedūras.

,,Mist eyebrows” (liet. antakių dulksna) – tai viena naujausių klinikoje taikomų antakių mikropigmentacijos technikų, sulaukiančių begalės teigiamų atsiliepimų dėl natūraliai atrodančio įvaizdžio, pabrėžiančio prigimtinį moters grožį.

Pabrėžti gražiausius moters bruožus, suteikti kitoms pasitikėjimo savimi – tai meistrės Gitanos Vizgaitienės, „Mikropigmentacijos centro“ vadovės ir įkūrėjos viena iš pagrindinių vertybių! „Koks džiaugsmas, kai moterys dėkoja ir kelia klausimą sau: kodėl anksčiau negalėjo džiaugtis ilgalaikio makiažo efektu?“, – šypsodamasi sako G. Vizgaitienė.

„Mikropigmentacijos centro“ įkūrėja yra už delikatų bei subtilų grožio suvokimą, todėl rezultatai, kurie yra matomi sugijus po procedūros tik įrodo, kad ilgalaikis makiažas, kuris anksčiau buvo laikomas tatuiruote neigia šį mitą ir keičia požiūrį į šią procedūrą. Tai įrodo ir žinomų moterų pasitikėjimas šia klinika bei joje dirbančiais specialistais, kurie teikia ilgalaikio makiažo paslaugos tik naujausiomis ir saugiausiomis technikomis.

G. Vizgaitienė teisėjauja įvairiuose pasaulio čempionatuose bei konkursuose, nuolatos kelia kvalifikaciją už Atlanto. Klinikoje taipogi yra organizuojami ilgalaikio makiažo mokymai, kurių metu centre dirbantys meistrai suteikia visą informaciją bei žinias, ypač naudingas būsimiesiems kvalifikuotiems šios srities specialistams.

Patirtis, saugumas, kokybė – „Mikropigmentacijos centro“ vertybės!

„Mikropigmentacijos centras“ yra įsikūręs: Karaliaus Mindaugo pr. 64-41, Kaunas. Rezervuoti savo apsilankymą galite tel. +370 600 878 82 arba el. paštu: mikropigmentacijoscentras@gmail.com

www.mikropigmentacijoscentras.lt

______________________

Atskleisk savo natūralų grožį

Ellamé

Gražios odos paslaptis, tai – „Ellamé“. Profesionali veido priežiūra ir rūpinimasis savimi. Farmacijos specialistų specialiai jums sukurtos greito poveikio veido kaukės „Ellamé“. Idealus pasirinkimas odos drėgmei atstatyti, odai atgaivinti ir puoselėti!

„Ellamé“ veido kaukių išskirtinumas – itin plonas lakštas prisotintas didele hialurono rūgšties koncentracija, biologiškai aktyviomis medžiagomis – biopeptidais bei ypatingą odos švelnumo pojūtį suteikiančiu hidrolizuotu šilku. Veido kaukių serumą sudaro kruopščiai atrinktos odą puoselėjančios ir tausojančios medžiagos tiksliai nustatytomis koncentracijomis.

Greitai bei intensyviai veikiančios veido kaukės „Ellamé“ – viskas, ko reikia skubėjimo nualintai, šilkinio prisilietimo išsiilgusiai odai. Drėkinamoji veido kaukė „Ellamé Hydro Complex“ tonizuoja, atgaivina ir intensyviai drėkina, padeda išsaugoti odos drėgmės pusiausvyrą. Stangrinamoji veido kaukė „Ellamé Anti-aging“ padeda mažinti raukšleles, skatina kolageno ir elastino gamybą. Regeneruojamoji veido kaukė „Ellamé Regenerate Complex“ – pavargusiai veido odai. Sudėtyje esantys sniego dumbliai suaktyvina odos regeneracijos procesus, padeda atkurti ir išlaikyti odos spindesį bei jaunatviškumą ir sumažina pirmųjų senėjimo požymių atsiradimą. Geriausiems rezultatams pasiekti rekomenduojama naudoti 1–2 kartus per savaitę.

Tad savo grožiui rinkitės „Ellamé“ – oda jums tik padėkos!

www.ellame.eu

www.lt-lt.facebook.com/ellame.lietuva/

www.instagram.com/ellamelietuva/

_________________

Pavasarinis odos švytėjimo ritualas

Novexpert

Ar žinojote, jog „Novexpert“ kosmetiką sukūrė tikra „svajonių komanda“, sudaryta iš keturių Prancūzijos mokslininkų- gydytojų, kurie specializuojasi būtent odos senėjimo srityje. Tai – hipoalerginė, 100 proc. natūrali sertifikuota, greito matomo poveikio kosmetika, skirta net itin jautriai odai, sukurta atskleidus Okinavos šimtamečių ilgaamžiškumo paslaptį ir sukūrus patentuotą „Novaxyline“ kompleksą, kovojantį su odos senėjimu.

„Novexpert“ serumas veidui su vitaminu C, stipriai koncentruotas. Tiesiog unikalu: šiame produkte stabilizuoto vitamino C koncentracija siekia net 25 proc.! Pravartu žinoti, jog vitaminą C, naudojamą tiesiai ant epidermio, oda įsisavina 30 kartų geriau nei geriamą. Tai – intensyvi odos atgaivinimo programa, skaistinanti odos spalvą, veikia kaip antioksidantas, mažina raukšles, drėkina, ramina odą. Rekomenduojama naudoti netgi jautriai odai ištisus metus, o ypač vasarą, prieš ir po „saulės vonių“.

„Novexpert“ kremas veidui „Repulp“ su hialurono rūgštimi. Greitai atstato susilpnėjusios suglebusios odos gyvybingumą visuose odos sluoksniuose. Akimirksniu raukšles mažinantis putlinamasis efektas: dvi grynos hialurono rūgštys pripildo veido linijas iš vidaus. Itin veiksmingai veikiantys jūros dumbliai padidina kolageno kiekį ir užtikrina įspūdingą odos stangrumą bei veikia nuo senėjimo. Produkto sudėtyje esantis „Novaxyline“ („Novexpert“ patentuotas) antioksidantas kovoja prieš laisvuosius radikalus, apsaugo kamienines ląsteles.

„Novexpert“ paakių kremas „Expert“ su vitaminu C. Kremas skirtas atgaivinti, sustangrinti, pašviestinti paakių odą. Veikia mimikos raukšleles, vadinamąsias „žąsų kojeles“. Greitas stangrinamasis poveikis: dvi stiprios odą stangrinančios augalų veikliosios medžiagos padeda išlyginti odą ir išskirtinai greitai sustangrina paakių odą. Paakių oda atrodo šviesesnė dėl vitamino C ir arginino komplekso.

„Novexpert“ valomosios putos veidui su vitaminu C. Priemonė skirta odos valymui, makiažo nuvalymui, taip pat gali būti naudojama kaip šveitiklis. Unikalios lengvos tekstūros putos švelniai valo makiažą, riebalų perteklių ir nešvarumus, o sudėtyje esantis ypač švelnus mikro šveitiklis atgaivina, glotnina odą ir suteikia jai spindesį. Pasižymi poras sutraukiančiu efektu.

„Novexpert“ šveičiamasis naktinis kremas veidui. Kremas skirtas atgaivinti pavargusią suglebusią, praradusią spindesį veido odą ypač ir dėl žalingų veiksnių, tokių kaip rūkymas, užterštas oras, taip pat paveiktą foto senėjimo. Vitaminas C ir švelnios šveičiamosios medžiagos padaro odą šviesesnę ir padeda išlyginti jos atspalvį.

www.juara.lt

https://www.facebook.com/JUARAkosmetika

https://www.instagram.com/juara.lt_kosmetika

_____________

Pavasariškas vėjas plaukuose: metas atnaujinti savo įvaizdį

Rūta Morozovienė (Cut Code)

Pavasaris – nauji vėjai, naujos spalvos! Pats metas apsilankyti pas plaukų meistrą ir susikurti ar atnaujinti savo įvaizdį. Kokios šukuosenos benorėtumėte, visus norus ir pageidavimus išpildys „Cut Code“ salono, įsikūrusio sostinės prekybos ir pramogų centre „Ozas“, meistrai.

Saloną įkūrė ir jam vadovauja gerai Lietuvoje žinoma plaukų stilistė Rūta Morozovienė. Ji neretai pelnytai vadinama žvaigždžių meistre. R. Morozovienė yra sukūrusi įvaizdį ne vienai pramogų, televizijos, sporto pasaulio garsenybei.

„Cut Code“ specialistai puikiai išmano naujausias tendencijas bei kirpimus, be to, gali nemokamai patarti, kas tiktų ir puoselėtų jūsų plaukus. Siūlomos ne tik plaukų kirpimo paslaugos, bet ir dažymas, sušukavimas (ir proginis) bei gydomosios procedūros. Taipogi salone teikiamos manikiūro, pedikūrio paslaugos, antakių korekcija ir dažymas.

Čia galima įsigyti ir vardinių salono „Cut Code“ kokybiškų plaukų priežiūros priemonių linijos produktus: apsauginį plaukų serumą, praturtintą argano aliejumi ir vitaminu E, stiprinantį šampūną pažeistiems plaukams su grūdų gemalais, linų sėmenų ir morkų ekstraktais bei regeneruojančią plaukų kaukę su migdolų pienu, jojobos ekstraktu ir sviestmedžio aliejumi.

Prasidėjus šiltajam sezonui „Cut Code“ meistrai rekomenduoja salone atgaivinti žiemiškų šalčių nualintis plaukus specialiomis atstatosiomis procedūromis, po kurios plaukai atgauna elastingumą ir gyvybingumą.

Rezervuoti savo apsilankymą salone galite tel. +370 656 53255 arba el paštu: salonas@cutcode.lt

www.cutcode.lt

www.facebook.com/cutcodelt

_________

Korėjietiškos kosmetikos benefisas

KoreaMour

„Maniau, kad esu apsėsta minčių apie grožį. Tada nuvykau į Seulą, miestą, alsuojantį grožiu, kurio pagrindas – odos priežiūra. Korėjoje, regis, kur tik mesi akį, pamatysi daugybę produktų, žadančių nepriekaištingą, skaisčią odą, o pažvelgus į gatvėje pro šalį šmėsčiojančius it porcelianinius veidus nesunku suprasti, kad šie reklaminiai pažadai nėra tušti“, – teigia Charlotte Cho, Pietų Korėjos ir Amerikos estė, autorė bei verslininkė, „K-beauty“ judėjimo iniciatorė. Korėjietiška kosmetika pasaulinėje grožio pramonės rinkoje pasirodė visai neseniai. Pirmiausia ji išpopuliarėjo Kanadoje, JAV, o vėliau ir Europoje. Neįtikėtino populiarumo augimui įtakos turėjo ir visa „Korėjos bangos“ kultūra: pop muzika, maistas, kinas...

Dvi lietuvaitės be proto įsimylėjusios korėjietišką kosmetiką, taip pat turinčios didelės darbo patirties grožio produktų ir prekybos tarptautinėse rinkose, subūrė patikimą komandą ir įkūrė elektroninę parduotuvę www.Koreamour.lt. „Siūlome ir pristatome tik originalią korėjietišką bei japonišką kosmetiką, skirtą veido odos priežiūrai, kuri remiantis klientų atsiliepimais, ne tik atitinka, bet dažnai viršija lūkesčius. Beje, kiekviename siuntinuke, kuris pakuojamas su meile, rasite dovanėlę“, – teigia šios svetainės įkūrėjos.

Ar žinojote, jog lakštinių kaukių mada kilo būtent iš Pietų Korėjos? „Koreamour.lt“ rasite lakštinių kaukių, pagamintų iš mikropluošto, hidrogelio, bioceliuliozės, folijos, audinio ir anglies; skiriasi ingredientai, kuriais jos yra impregnuotos: nuo alavijo ir vitamino C iki labiau neįprastų, tokių kaip perlai, sraigių ekstraktas ir dumbliai. „Saborino“ prekės ženklą sukūrė „BCL Girls“ plėtros laboratorija. Prekės ženklų asortimente esanti lakštinių kaukių serija buvo sukurta atlikus kruopščius tyrimus, atliktus atsižvelgiant į kai kuriuos labai užimtų šiuolaikinių moterų reikalavimus odos priežiūrai. Vos per 1 minutę jūsų oda gauna visą procedūrą: rytinį odos valymą, tonizavimą, drėkinimą ir yra pasirengusi makiažui.

Ilgą laiką išlaikyti jaunatvišką ir švytinčią odą – tai žinomo Korėjos kosmetikos prekės ženklo „Medi-peel“ ilgametė filosofija. Aukštos kokybės „Medi-peel“ prekės ženklą sukūrė estetinės kosmetologijos profesionalų ir dermatologijos specialistų asociacija, daugiau nei 10 metų dinamiškai kurianti odos priežiūros formules, vadovaudamasi naujausiomis pasaulio technologijomis ir pasiekimais kosmetikos srityje. Kompanija gamina galingus ir veiksmingus produktus nuo senėjimo su gydomaisiais preparatais.

Ne veltui sakoma, kad korėjietiški BB kremai pelnė merginų meilę visame pasaulyje ir yra nepaprastai populiarūs. Puikus trūkumų paslėpimas be kaukės efekto, subtilus suliejimas su odos tonu ir net su didele apsauga nuo saulės. Būtent „MISSHA“ prekės ženklo BB kremas - vienas populiariausių korėjietiškų produktų visame pasaulyje.

„Heimish“ modernus ir prašmatnus korėjiečių prekės ženklas, kurio tikslas – sustiprinti ir išryškinti jūsų individualumą ir grožį. Šį ženklą išgarsino būtent „Heimish All Clean“ balzamas. Jis populiariausias korėjietiškas valomasis balzamas Vakarų šalyse.

„Pyunkang Yul“ yra korėjietiškas odos priežiūros prekės ženklas, kurį įkūrė garsioji Pyunkango Rytų medicinos klinika, besispecializuojanti odos gydyme. Daugiausia dėmesio skiriama jautrios, linkusios į dirglumą odos priežiūrai be jokių nereikalingų komponentų, tokių kaip dirbtinės kvapiosios medžiagos ar dažikliai.

www.Koreamour.lt

www.facebook.com/KoreAmour.lt

www.instagram.com/koreamour.lt

________________________

Būk graži su „Grožvita“!

Grožvita

Niekas taip nepatraukia aplinkinių dėmesio, kaip jaunatviškas akių žvilgsnis, sveiki žvilgantys plaukai, glotni, tarsi iš vidaus švytinti oda, išpuoselėti nagai. „Grožvita“ produktų linija, tai – viena kitą papildančios priemonės, bet jas galima naudoti ir atskirai pagal poreikį. Tai – maisto papildai skirti odai, nagams, plaukams.

GROŽVITA – optimaliai subalansuotas vitaminų ir natūralių augalinių ekstraktų derinys jūsų grožiui. Vitaminas A, biotinas ir cinkas padeda palaikyti normalią odos būklę. Cinkas ir biotinas padeda palaikyti normalią plaukų būklę. Vitaminas C padeda palaikyti normalų kolageno, kuris reikalingas normaliai odos funkcijai, susidarymą. Riboflavinas (B2) padeda palaikyti normalią odos būklę. Vitaminas B6 padeda mažinti nuovargį.

GROŽVITA COLLAGEN – maisto papildas plaukams, odai, nagams, praturtintas kolagenu.

GROŽVITA PLIUS – maisto papildas plaukams, odai, nagams. Sudėtyje esantys asiūklių, dilgėlių ekstraktai ir vitaminai C, A, biotinas palaiko normalią odos, plaukų bei nagų struktūrą, o vitamine C esantys antioksidantai skatina kolageno gamyba odoje.

GROŽVITA PRO šampūnas ir serumas

Laboratorija „Grožvita PRO“ sukūrė galvos odai skirtą serumą, kurio inovatyvios sudėties pagrindas yra sistema „Baicapil“. Ją sudaro sojų, kviečių ir baikalinių kalpokių daigai, kadangi, vykstant dygimo procesui, susidaro biomolekulės – peptidai, aminorūgštys, oligosacharidai ir gliukozė.

„Baicapil“ – tai inovatyvus veikimo mechanizmas:

· padidinamas gliukozės metabolizmas ir ATP gamyba (plauko ląstelės gauna daugiau deguonies);

· aktyvinamos motininės ląstelės – skatinamas naujas anageno etapas (plauko augimas), plaukai tampa tankesni;

· mitochondrinės DNA apsaugomos nuo oksidacinio streso – jos tampa aktyvesnės ir sveikesnės, pailgėja anageno etapas, sumažėja plaukų slinkimas, jie tampa tankesni ir storesni;

· plauko maišelio ląstelės apsaugomos nuo ankstyvo senėjimo – pailgėja anageno etapas.

Šampūno ir serumo sudėtyje gausu augalinių ekstraktų, kurių derinys skirtas silpnų ir slenkančių plaukų bei riebių plaukų, esant galvos odos seborėjai, priežiūrai.

Plaukų slinkimas, lūžinėjimas, žvilgesio trūkumas dažnai atsiranda dėl nesubalansuotos mitybos, taip pat dėl išorinių priežasčių, pvz., netinkamų plaukų priežiūros priemonių naudojimo. Geresnį efektą galima pasiekti šampūną naudojant kartu su serumu nuo plaukų slinkimo (iš tos pačios linijos); greitesnių rezultatų galite sulaukti vartodami papildomai ir maisto papildus GROŽVITA.

www.grozvita.lt

www.facebook.com/grozvita.lt

_______________

Trumpiausias kelias į tropikų rojų

Equador

Tausojanti odą moderniausia soliariumų įranga ir išskirtinė atmosfera, užtikrinanti gundantį įdegį ir puikią savijautą. Visa tai jūs galite rasti ,,Equador“ soliariumų studijose visoje Lietuvoje.

,,Equador“ soliariumų studijos džiugina klientus stilingu, jaukiu ir šiuolaikiniu interjeru. Inovatyvi, moderni, aukšciausios kokybės „Megasun“ soliariumų įranga leidžia pasiekti geriausius įdegio rezultatus ir papildyti organizmą visiems taip trūkstamu vitaminu D.

,,Equador“ soliariumas, tai – tarsi erdvė jūsų mini atostogoms. Bene greičiausias kelias patekti į tropikų rojų, atsipalaiduoti, patirti geriausias emocijas ir pasipuošti trokštamu įdegiu. Beje, ar žinojote, jog geriausias vitamino D šaltinis – ne maistas, o saulės šviesa! Net 80-90 proc. vitamino D gauname veikiant UV spinduliams, tik iki 20 proc. su maistu. Medicinos mokslų daktarai teigia, jog geriausiai vitaminu D organizmas apsirūpina, kuomet būname saulėje. Kai mūsų odą tiesiogiai veikia ultravioletiniai saulės spinduliai, gauname neaktyvią vitamino D formą, kuri organizme virsta aktyvia.

,,Equador“ studijose galite įsigyti ir profesionalios ,,Australian Gold®“ įdegio kosmetikos; daugiau nei 25 m. tai yra didžiausias ir žinomiausias prekinis ženklas šioje kategorijoje. Produktų formulės sudarytos iš natūralių ir efektyvių veikliųjų medžiagų, kurios skatina tamsų įdegį ir puoselėja odą. Platus asortimentas, pritaikytas kiekvieno gyvenimo būdui ir poreikiams. Kuo naudinga įdegio kosmetika? Tiesiog ją naudojant įdegama greičiau, tamsiau, įdegis išlieka ilgiau. Kad įdegis išliktu ilgiau, po kiekvieno deginimosi seanso ar prausimosi, patariama drėkinti odą išsaugančiomis įdegį priemonėmis. ,,Equador“ soliariumuose prekiaujama ir ,,Australian Gold®“ SPF apsaugos nuo saulės kolekcija.

Soliarumų studijose galima rasti ir „Hempz” – profesionalūs aukštos kokybės plaukų bei kūno priežiūros produktų, atitinkančių šiuolaikinio vartotojo poreikius ir sveiką gyvenimo būdą. Šio prekių ženklo pasaptis slypi kanapių sėklose, kurios yra turtingos vitaminais, baltymais, svarbiausiais mineralais. Kanapių sėklų aliejus yra vienas iš geriausių natūralių eterinių riebiųjų rūgščių ir pagrindinių amino rūgščių šaltinių.

www.facebook.com/SoliariumaiEquador

www.australiangold.lt

www.hempz.lt

Užsakymo nr.: PT_86598433