Rafinuotų pojūčių ir aromatų pasaulis

„Teo Cabanel“ kviečia iš naujo atrasti kvepalų esmę bei tikrąsias prancūziškų parfumerijos namų tradicijas ir pasinerti į rafinuotų pojūčių sūkurį. Kartu su Jean-Francois Latty, kuris sukūrė visame pasaulyje gerai žinomus aromatus, „Teo Cabanel“ pristato kvepalus, apjungiančius išskirtinę kokybę, autentiškumą ir gryniausius natūralius ingredientus.

Teo Cabanel

„Teo Cabanel“ kūrėjai savo kūrinius apgaubia ypatingu rūpesčiu, tad rezultatas – itin aukštos kokybės produktai. Šis vardas garantuoja aukščiausią aromato, buteliuko bei pakuotės kokybę ir eleganciją.

„Cafe Cabanel” aromatas. Kvepiančios akimirkos: ji sėdi kavinėje ir stebi pro langą šurmuliuojantį miestą. „An espresso, s’il vous plait” („Prašau vieną espresso”) – padavėjas atneša puodelį užburiančio aromato. Laikas tiesiog pralekia. Ji išsitraukia kosmetinę: truputis lūpų dažų, lašelis kvepalų, paskutinis gurkšnis... ir ji išbėga palikdama po savęs neapsakomą aurą. „Cafe Cabanel” aromatas atsiveria švelniomis kavos natomis: pagardinta citrina, mandarinu ir trupučiu cinamono.

„Hegoa” aromatas: energingas, lengvas bei žvitrus it vėjas. Universalus aromatas, tinkantis visiems metų laikams ir visoms progoms. Nepastebimai, bet natūraliai prabangus. Aromatas atsiveria netikėtomis aštriomis citrinų, bergamočių ir mandarinų natomis.

„Julia“ – sultingas, gėlinis, primenantis impresionistinių gėlių puokštę, geidulingas ir subtilus, sukurtas energingoms stipriai gyvenimą mylinčioms moterims.

„Alahine“ – žavus ir viliojantis, kviečiantis į šiltais ir paslaptingais aromatais iškvėpintus prabangius rytietiškus rūmus.

„Barkhane“ aromatas skirtas ir vyrams, ir moterims. Turtingas, šiltas ir paslaptingas. Barkanai – tai švelnios smėlio kopos dykumoje, susiformuojančios po galingų vėjų.

„Teo Cabanel“ aromatų galite įsigyti: www.douglas.lt/teo-cabanel

__________________

Švytinčios spalvos ir efektingi aromatai šventinei nuotaikai sukurti

Dekoratyvinė kosmetika ir išskirtiniai aromatai tampa paskutine nata, kuriant mūsų šventinį įvaizdį. Pristatome grožio naujienas, kurių gali prireikti mums patiems ruošiantis žiemos šventėms ar pasitarnauti kaip puiki kalėdinė, naujametė dovana artimam žmogui ar bičiuliui.

Jean Paul Gaultier yra pasaulyje itin gerai žinomas drabužių kūrėjas; jo kuriami kvapai pasaulyje tapo tokie pat atpažįstami kaip ir jis pats. „La Belle“ – rytietiškas vanilės aromatas, skirtas moterims, tarsi nukeliantis į fantastišką ir magišką pasaulį, kuriame gali išsipildyti visos svajonės. Tuo tarpu „Le Beau“ – vyriškas magiškas aromatas, nepaliekantis jam abejingų. Šių aromatų galite įsigyti: www.douglas.lt/jean-paul-gaultier

Jean Paul Gaultier

Išskirtinis šventinis „Chloe“ rinkinys, kurį sudaro: „Nomade“ parfumuotas vanduo moterims bei „Nomade“ parfumuotas kūno losjonas. Moteris, kuriai skirti naujieji šių mados namų kvepalai, spinduliuoja laisve ir neblėstančia natūralia elegancija. Švelnumą ir stiprybę įkūnijantis išraiškingas gėlių ir šipro kategorijos kvepalų aromatas – tarsi laisvės vėjo dvelksmas. Ryškus sodinių briedragių kvapas susilieja su saldžiu geltonųjų slyvų aromatu; šį gaivos dvelksmą persmelkia frezijų kvapas. Šį rinkinį galite įsigyti: www.douglas.lt/katalogas/chlo-nomade-edp-50ml-set-2/

Originali prekių ženklo „Victorio&Lucchino“ moteriškų kvepalų kolekcija „Aguas“ sujungia vandenį, kaip esminį elementą, ir gaivų augalų aromatą. Šis unikalus derinys nuneša į rojų – svajonių vietą, kurioje galime atsipalaiduoti, giliai įkvėpti, susijungti su visa supančia aplinka ir leistis apsvaiginami gamtos grožio.

Vaiskus geismą žadinantis apelsinų žiedų kvapas, išryškintas švelnaus elegantiško bergamočių dvelksmo. Masinantis egzotiškos medienos kvapo šleifas, kuriame išsiskiria hipnotizuojantis ir gundantis pačiulių aromatas. Originali „Victorio&Lucchino“ vyriškų kvepalų kolekcija „Aguas Masculinas“ – tai gamtos galią šlovinanti odė, išryškinanti svarbiausius vyriškų kvepalų bruožus.
Vyras ir miškas. Žaluma kursto jo drąsą, jis pasirengęs veikti. Gryniausios energijos pliūpsnis. Vyras bėga per mišką spinduliuodamas vitališkumą, veržlumą ir veiksmą. Gaivos ir energijos pliūpsnis. Vitališkos aromatinių kvapų natos ir kvapiųjų šalavijų kvapas išryškina vyriškumą spinduliuojantį virgininių kadagių aromatą. Šių aromatų galite įsigyti: www.drogas.lt/SIR023/brand/victorio-lucchino

„Max Factor“ visame pasaulyje garsus dekoratyvinės kosmetikos prekių ženklas. Padengtos tušu „Divine Lashes“ blakstienos tampa stulbinančiai storos ir išlieka nuostabiai švelnios. Jei ieškote žavaus švytėjimo odai suteikiančios priemonės, jūsų makiažo reikmenų krepšelyje turi atsirasti pudra „Facefinity“. Skystieji lūpų dažai „Colour Elixir Soft Matte“ užtikrina drėgmės bei komforto pojūtį. Vokų šešėlių rinkinys „Colour X-Pert Soft Touch“ leidžia sukurti begalę vakarinio makiažo variantų. Šios dekoratyvinės kosmetikos galite įsigyti: https://www.drogas.lt/MAX001/brand/max-factor

_________________

Vardinės plaukų priežiūros priemonės – jūsų nepriekaištingam stiliui

Žinomas plaukų stilistas Karolis Murauskas pirmasis iš lietuvių meistrų pristatė savo vardinę plaukų priežiūros priemonių liniją „Valquer Professional Inspired by Karolis Murauskas“. Šios linijos produktai padės jums susikurti šventinę nuotaiką, taip pat – jie galėtų būti ir kaip dovanų artimiems žmonėms idėja!

Valquer

Kurdamas ir tobulindamas šią produktų liniją meistras K. Murauskas atsižvelgė ir į lietuvių plaukų tipus, jų priežiūros poreikius. Malonaus kvapo, prabangaus dizaino plaukų priemones pagal kauniečio pasiūlytą formulę pagamino ilgametę plaukų priežiūros priemonių kūrimo ir gamybos patirtį turinti ispanų kompanija „Valquer“. „Mintį sukurti plaukų priežiūros priemonių liniją gvildenau daugiau nei dešimt metų – nuo tada, kai pradėjau dirbti plaukų stilistu. Ispanijoje supratau, kad mano svajonė gali išsipildyti“, – lemtingą momentą prisiminė K. Murauskas.

„Valquer Professional Inspired by Karolis Murauskas“ plaukų priežiūros priemonės – riboto leidimo. Išleista priemonių, skirtų pažeistiems: silpniems, sausiems, lūžinėjantiems plaukams. Taip pat – nuo plaukų slinkimo, pleiskanų šalinimo bei drėgmės trūkumui atkurti. Visos priemonės yra natūralios. Jose nėra sulfatų, parabenų, dažiklių ir kitų kenksmingų priedų žmogaus sveikatai. Galite išsirinkti jūsų poreikius atitinkančius šampūnus, kondicionierius, kaukes. Stilių formuoti padės plaukų dažai, tiesinančios priemonės, lakas, putos.

Naujiena: „Valquer” sausi šampūnai.Tai – itin patogus bei madingas produktas keliaujančiam, aktyviam žmogui.

„Laboratorios Valquer” – inovatyvus profesionalios plaukų kosmetikos gamintojas, kuris atlikdamas nuolatinius tyrimus, siekia tobulumo plaukų priežiūros srityje. Kompanija „Valquer” gyvuoja nuo 1975 m., todėl yra gerai atpažįstamas prekės ženklas visame pasaulyje. Kompanijos tikslas – teikti aukščiausios kokybės, inovatyvias plaukų priežiūros produktus ir plaukų dažymo priemones savo nuolatiniams partneriams ir vartotojams. Atliktų tyrimų ir įdiegtų bei išbandytų naujovių dėka, profesionalai bei vartotojai gali džiaugtis net išrankiausius poreikius atitinkančiomis profesionaliomis plaukų priežiūros priemonėmis.

„Valquer Professional Inspired by Karolis Murauskas“ priemonių galite įsigyti: www.valquer.lt

____________________

„QYRA” – sukurta iš kolageno jūsų grožiui iš vidaus

Sakoma, jog tikras grožis sklinda iš vidaus. „QYRA” – naujas produktas grožio pasaulio rinkoje! Tai – maisto papildas, kolageno gėrimas su „Verisol“ ir biotinu.

Įdomu tai, kad kalogenas natūraliai gaminasi mūsų organizme. Tai – pagrindinis struktūrinis odos ir jungiamojo audinio komponentas. Jis atsakingas už odos elastingumą ir suteikia jai švelnumo. Kolageno sumažėjimas sendina odą, ji praranda elastingumą, tvirtumą ir taip susidaro raukšlės.

Qyra

Produktas grožiui „QYRA” – tai aukštos technologijos efektyvus, bet paprastas ir kasdienis maistinis grožio papildas. Šio grožio produkto sudėtyje yra patentuotas optimizuotas kolageno peptidų mišinys, kuris gali atidėti natūralų odos senėjimą. „QYRA” daro odą elastingesne, pagerina jos hidrataciją ir sumažina raukšleles. Šio produkto sudėtyje nėra alergenų; js yra idealus visoms, kurios nori atrodyti jaunesnės be chirurginių- kosmetinių operacijų ar kitų invazijų.

Pavartojus „QYRA” produktų matomi šie rezultatai: raukšlelių sumažėjimas, pagerėjusi odos paviršiaus struktūra, celiulito sumažėjimas, geresnė nagų būklė, skatinamas natūralus jų augimas, stipresni, glotnūs bei žvilgantys plaukai.

www.collagencare.eu

www.facebook.com/CollagenCare.eu

__________________________

Artimųjų Rytų grožio paslaptys atsiveria prieš pat Kalėdas

Norėtume skaitytojams pristatyti rytietiškus kvepalus „Afnan” iš Dubajaus bei Negyvosios jūros mineralų kosmetiką „Rivage “ iš Jordanijos.

Nišinių kvepalų „Afnan” kolekcijoje galite rasti net 50 skirtingų aromatų, kurie sukurti pagal rytietišką technologiją vienoje didžiausių kvepalų gamyklų Dubajuje. Tai prabangūs, išskirtiniai, ilgai išliekantys aliejiniai bei purškiamieji kvepalai skirti vyrams ir moterims. Kruopščiai tarpusavyje suderinti aliejai skleidžia rytietiškos kultūros dvelksmą, su degintos medienos, muskuso, odos bei egzotinių gėlių, prieskonių natomis. Aromatai dvelkia odos elegancija, nerūpestinga citrusų aistra bei nenugalimu rytietišku, rafinuotu pasitikėjimu. Įdomu tai, jog „Afnan” taipogi pristato pačią prabangiausią Šeicho kvepalų liniją „Jo ir Jos didenybės“. Šioje kolekcijoje surinkti ypatingi ir unikalūs rytietiški ingredientai, be abejonės priklauso aukštajai parfumerijai ne tik savo sudėtimi, bet ir prabangiomis pakuotėmis.

Artimųjų rytų

„Rivage“ odos priežiūros produktai sukurti iš natūralios, vienintelės pasaulyje Negyvosios jūros gelmių, kuri jau nuo Kleopatros laikų yra laikoma ne tik grožio, bet ir sveikatos šaltiniu. Tai – vienintelė Lietuvoje Negyvosios jūros produkcija iš Jordanijos. Kosmetika skirta veido, kūno, plaukų odos priežiūrai; be sintetinių priedų. „Rivage“ turi platų ne tik kasdieninio naudojimo bet ir profesionalios SPA linijos asortimentą. Pagrindiniai produktų sudedamieji elementai: Negyvosios jūros vanduo, druska ir purvas, kuriuose yra 23 natūralūs mineralai (tokie, kaip kalis, magnis, kalcis, natris, jodas) kartu su 64 natūraliais ingredientais (tokiais, kaip alijošius, avokadas, obuolys, riešutai, įvairios žolelės). Šie unikalūs deriniai natūraliai pagerina odos ląstelių atsinaujinimą, drėkinimą bei maitinimą.

Negyvosios jūros druskos drėkina, maitina, minkština ir detoksikuoja, skatindamos ląstelių regeneraciją, idealiai tinka smulkių linijų ir raukšlių mažinimui. Purvas naudojamas kūno liekninimo, anticeliulitinėms procedūroms; itin populiarios purvo kaukės veidui. Negyvosios jūros vanduo turtingas mineralų, aliejų, skatina kraujo apytaką ir ląstelių regeneraciją, tausoja aksominį odos švelnumą.

Šventiniu laikotarpiu galite dovanų rinkinius įsigyti su šventinėmis nuolaidomis: www.jp-shop.lt bei www.rivagecare.lt.

Na, o sušvelnėjus karantinui, visi kviečiami apsilankyti visai neseniai atisidarusioje išskirtinėje rytietiškų lobių saloje Vilniaus prekybos centre „Akropolis“.

Daugiau informacijos apie kvepalus:

www.facebook.com/afnan.lt ir www.instagram.com/afnan.lt

Daugiau informacijos apie kosmetiką:

www.facebook.com/rivagecare.lt ir www.instagram.com/rivage.lt

_______________________

Grožis ir jaunystė be injekcijų iš Pietų Korėjos

Pietų Korėjoje registruotas kosmetikos prekinis ženklas „Nanoasia“, remiasi pažangiausiomis technologijomis. Tai – maksimalūs rezultatai ir jokio streso odai, be jokių invazijų ar injekcijų!

„Nanoasia“ serumai – tai unikalūs, patentuoti augaliniai nanokompleksai, kurių sudėtyje yra aukšta koncentracija idealiai išvalytų medžiagų. Sudėtyje nėra alkoholių, sunkiųjų metalų, parabenų ir metanolio. Bendradarbiaujant gydytojams ir onkodermatologams serumų formulės buvo kurtos ir tobulintos daugiau nei septynerius metus ir yra pritaikytos europietiškai odai. Dėl mažamolekulinės produkto sudėties ir jos dydžio tik 4 nanometrų, jis lengvai prasiskverbia per odos poras į giliuosius odos sluoksnius. Todėl ir pasiekiami greiti bei itin pageidaujami rezultatai.

Pietų Korėja

Vienas populiariausų „Nanoasia“ produktų – BC maskuojantis kremas, kuris yra pritaikytas visiems odos tipams. Priemonė drėkina, maskuoja odą, veikia nuo raukšlių ir saugo nuo saulės (SPF 50).

Visame pasaulyje grožio ir estetikos specialistai:kosmetologai, dermatologai ir plastikos chirurgai sėkmingai taiko daugiafunkcines „Nanoasia“ procedūras savo praktikoje. Lietuvoje, tai pat, specialistų ratas sparčiai plečiasi. Grožio srities profesionalams UAB „Barenda“ nuolat organizuoja aukšto europinio lygio individualius mokymus. Saugias, pažangias, neinvazines procedūras be streso, skausmo ir mėlynių galima atlikti ne tik didžiuosiuose Lietuvos miestuose. Šias procedūras visoje Lietuvoje atlieka 70 sertifikuotų specialistų, kurie dirba 14 skirtinguose Lietuvos miestuose grožio salonuose bei klinikose.

Išskiriamos 4 pagrindinės „Nanoasia“ procedūros:

- Neinvazinė mezoterapija ir biorevitalizacija;
- Nano adatų šveitimo procedūra;
- Veido raumenų kaukės procedūra;
- Fototerapinės „Led“ kaukės procedūra.

www.nanoasia.lt
www.facebook.com/nanoasia.lt
www.instagram.com/nanoasia.lt

Užsakymo nr.: PT_86013871