Antrojo „JUMP ON!“ iššūkio autoriai Kostas ir Dalia savo sportinę formą parodė krepšinio aikštelėje. Jie bėgo sprintą varydamiesi krepšinio kamuolius, taip apjungdami sporto šakas, kuriose jaučiausi geriausiai.

„Man tikrai geriau sekasi valdyti kamuolį, nei varžytis sprinte, tad nusprendėm, kad varžybos bus lygiavertės tik tuo atveju, jei krepšinis ir sprintas bus sujungti“, – sako Dalia Belickaitė, kuriai teko lenktyniauti su bėgiku Kostu Skrabuliu.

Profesionaliam sprinteriui Kostui tai buvo galimybė išbandyti save visai kitokioje aplinkoje.

„Žinoma, geriausi rezultatai yra pasiekiami padarius gerą apšilimą, užsidėjus bėgimui skirtą avalynę ir bėgant takeliu stadione, tačiau jei nori smagiai praleisti laiką varžantis su draugais, profesionalus pasirengimas visai nebūtinas“, – teigia bėgikas Kostas Skrabulis.

Įdomiausiai Dalios ir Kosto užduotį atlikę iššūkio dalyviai laimėjo galimybę apsipirkti „Sportland Lietuva“ parduotuvėse už 100, 250 ir net 400 eurų.

Antrojo „JUMP ON!“ dalyviai ir čempionai

Sprinto iššūkio dalyviai pasirinktą atkarpą turėjo įveikti ne tik greitai bet ir išradingai. Vieni tai darė susikurdami sau kliūtis, pavyzdžiui prisirišę prie nugaros nedidelius parašiutus sukuriančias pasipriešinimą ar bėgdami ant rankų.

Kiti sprintą pavertė komandiniu sportu ir varžėsi tarpusavyje, pavyzdžiui, tempdami savo komandos narius sėdinčius ant riedlenčių. Dalyviai sprintą bėgo tiek sporto salėse, tiek gamtoje, o viena iš dalyvių sprinto atkarpą užbaigė šuoliu į ežerą ir taip smagiai palydėjo vasarą.

Bėgikas Kostas Skrabulis stebėjosi dalyvių drąsa ir užsidegimu varžantis dėl „JUMP ON!“ čempionų titulo ir po ilgų diskusijų su Dalia išrinko 3 įdomiausius video atsiuntus nugalėtojus.

Jais tapo:

Trečioji vieta ir 100 eurų vertės apsipirkimas atitenka Ruslanui Prakopenko ir jo varžytuvėms su dukra. Ruslanas greičio rekordo siekė su dukra bėgdamas ant besisukančių medinių bačkų miške.


Antroji vieta ir 250 eurų vertės apsipirkimas atitenka Adrijai Prakopenko, kuri sprintuoti gali bet kokiu paviršiumi. Ji bėgo sprintą ant šiaudų ritinių, sustatytų į penkių aukštų piramidę! Sveikiname Prakopenko šeimą, šios savaitės iššūkyje užėmus net dvi prizines vietas!


O pirmoji vieta ir 400 eurų vertės apsipirkimas atitenka Ievai Zarankaitei, kuri antru bandymu nuskina auksą! Praėjusią savaitę šuolio į aukštį iššūkyje antrąją vietą užėmusi Ieva šios savaitės iššūkiui subūrė visą komandą su kuria varžėsi bėgdama ir tempdama kitą žmogų ant riedlentės. Už išradingumą skiriame daug papildomų karmos taškų.


Kitas „JUMP ON!“ iššūkis – trišuolis

Trečiąjį iššūkį pristato lengvaatletė Vaida Padimanskaitė ir atlikėjas Donatas Montvydas. Jie rugsėjo 25 dieną išrinks 3 įdomiausiai trišuolio iššūkį įveikusius nugalėtojus ir apdovanos juos puikiais „Sportland Lietuva“ įsteigtais prizais.

Iššūkio dalyviai savo trišuolio video kviečiami dalintis facebooke ir instagrame, o susipažinti su užduotimi gali pasižiūrėję Donato ir Vaidos paruošą kvietimą:

Užsakymo nr.: PT_85274159