Čia, pasak UAB „Agrokoncerno grupė“ generalinio direktoriaus Valdo Eimonto, susilies mokslo, žemės ūkio ir technikos pasauliai, kurie bus atviri Lietuvos ir užsienio ūkininkams bei įmonėms. Nuo šiol trijų didžiausių grupės įmonių – UAB „Agrokoncernas“, UAB „Agrokoncerno grūdai“ ir UAB „Agrokoncerno technika“ – specialistai dirbs drauge. Pasak vadovų, dabar savo žinias ir patirtį nevaržomi atstumo konsoliduos rinkų analitikai, su moksliniais tyrimais, žemės ūkio produktais, jų pardavimais ir verslo plėtra dirbantys specialistai.

Agrokoncerno nuotr.

„Savo veiklą pradėję prieš 25–erius metus, kaip nedidelė prekybos įmonė, išaugome į 30 dinamiškai besiplečiančių įmonių susivienijimą, galintį Lietuvos ir užsienio partneriams pasiūlyti geriausias paslaugas, pažangiausias technologijas ir kokybiškiausius produktus. Džiaugiamės, kad esame vertinami partnerių ir klientų. Sparčiai augant darbo apimtims, mums reikalingos šių dienų mūsų poreikius tenkinančios sąlygos. Šis biuras suprojektuotas taip, kad jame darniai ir komfortabiliai galėtų dirbti labai skirtingų „Agrokoncerno“ grupės įmonių vystomų verslų specialistai“, – pasakoja jis.

Skirtingus biuro korpusus jungia erdvus ir visus metus žalias sodas

Pasak vadovo, pastato konstrukcija ir interjeras atitinka įmonių filosofiją ir specifiką – vyrauja žemės spalvos, o skirtingus biuro korpusus jungia erdvus ir visus metus žalias sodas.

Biuro aplinką papuoš tyrimų sekcijos. Jose dirbs mokslininkai su naujomis augalų veislėmis, bus ieškoma sprendimų ūkininkams dirbantiems skirtingomis gamtinėmis sąlygomis.
Šalia biuro korpusų darniai įkurdintas ir žemės ūkio technikos centras, kuriame „Agrokoncerno technika“ pristatys žemės ūkio techniką, su ja susijusias naujienas. UAB „Agrokoncerno technika“ vadovai džiaugiasi, kad naujus klientus galės nustebinti modernia produkcija iš Italijos.
Modernias patalpas „Agrokoncerno“ grupės įmonėms projektavo architektas Audrius Ambrasas ir bendrovė „NIT projektai“. Pastatą statė UAB „YIT Kausta“. Biure dominuoja moderni įranga ir inovatyvios darbo priemonės.

Agrokoncerno nuotr.

Užsakymo nr.: PT_79687149