Tačiau, geriau pagalvojus, Kalėdos taip pat asocijuojasi su transporto spūstimis, ilgomis eilėmis parduotuvėse, nuolatiniu skubėjimu, ilgomis valandomis virtuvėje. „Huawei“ įrenginiai yra puikus vaistas nuo kalėdinio šurmulio – jie padės viską susiplanuoti ir tinkamai pasiruošti.

Net ir kelionė pas artimuosius gali tapti iššūkiu. Ypač, kai tenka keliauti su vaikais ilgesnį laiko tarpą. Tokioje situacijoje „Huawei MediaPad M3“ yra nepakeičiamas pagalbininkas. Po poros valandų kelyje vaikai tampa irzlūs, net jei ištisai bandai juos linksminti. Su „MediaPad M3“ likusius kilometrus nuvažiuosite ramiai.

Tai – galingas įrenginys pramogoms su 2560x1600 raiškos ekranu, puikiomis stereo kolonėlėmis ir ilgai veikiančia baterija. Planšetė sukurta bendradarbiaujant su legendine garso ir vaizdo technikos kompanija „Harman Kardon“. Ir žaisti žaidimus, ir žiūrėti filmus šiame įrenginyje – tikras malonumas.

„MediaPad M3“ taip pat gali tapti puikiu pagalbininku virtuvėje. Viliojantys receptai iš maisto tinklaraščių ar „YouTube“ vaizdo įrašai, kaip ruošti maistą, padės parengti Kalėdų vakarienę. Ką gali žinoti, galbūt šiais metais kartu su tradiciniais patiekalais ant jūsų stalo atsidurs ir kitų šalių patiekalai.

Šventinę nuotaiką gali sudrumsti vadovas, kuriam prireiks naujausios ataskaitos kaip įmanoma greičiau? Tačiau juk tai – ne naujiena. Ataskaitą be streso parengsite, naudodamiesi greitu ir plonu „Huawei MateBook“. Jame įdiegta „Windows 10“ programinė įranga, todėl kompiuteryje veiks visos darbui reikalingos programos.

Be to, įvairias kilusias mintis, idėjas ar priminimus galėsite užrašyti tiesiai ant ekrano specialiu rašikliu. 12 colių aukštos rezoliucijos ekranas leis dirbti patogiai kur bebūtumėte. O jeigu prireiktų didesnio ekrano – HDMI jungtimi kompiuterį galėsite sujungti su televizoriumi ar monitoriumi.

„Huawei P9 Blue“

Išsiuntę visus dokumentus ir atlikę darbus, pagaliau galite sėsti prie šventinio stalo. Gražios dekoracijos, skanūs patiekalai, Kalėdų eglutė ir šeimos susibūrimas – visa tai norisi įamžinti. Tai padarysite su „Huawei P9“, kuriame įdiegta kamera, sukurta bendradarbiaujant su legendine vokiečių kompanija „Leica“. Telefonas turi dvi kameras, užtikrinančias įspūdingą nuotraukų kokybę, kuriamą dviem jutikliais. Išmanusis puikiai tiks išbandyti ir juodai baltos fotografijos funkciją, kuri suteiks jūsų nuotraukoms „Leica stilių“.

Po ilgų šventinių pasisėdėjimų prie nukrauto stalo priaugote kelis kilogramus? Norint susigrąžinti tobulą figūrą, jums pasitarnaus „Huawei TalkBand B3“ apyrankė. Ji bus jūsų privatus treneris, stebintis nukeliautą atstumą ir sudegintas kalorijas. Apyrankė automatiškai nustato, ar einate, ar bėgate, ar atliekate kitus pratimus. „Huawei TalkBand B3“ taip pat įvertins ir jūsų miego kokybę. Ši funkcija gali praversti jau pirmą Naujųjų metų dieną, kai krisite į lovą po ilgos nakties.

„Huawei“ įrenginiai padės išlikti ramiems varginančio Kalėdų šurmulio metu. Tačiau svarbu nesusigadinti šventinės nuotaikos per daug įnirtingu elektroninių įrenginių naudojimusi, todėl „Huawei“ per šias Kalėdas skatina įrenginius padėti į šalį. Per šventes šeima ir mums brangūs žmonės turėtų būti patys svarbiausi. #BePresent

Apie „Huawei“ vartotojų verslo grupę

„Huawei“ savo gaminius ir paslaugas siūlo daugiau kaip 170 šalių, o jos pirkėjai sudaro trečdalį viso pasaulio gyventojų. 2015 m. kompanija užėmė trečią vietą pasaulyje pagal parduodamų išmaniųjų telefonų skaičių. „Huawei“ turi 16 mokslinių tyrimų ir eksperimentinės plėtros centrų, veikiančių JAV, Vokietijoje, Švedijoje, Rusijoje, Indijoje ir Kinijoje. Kompanijos vartotojų verslo grupė – vienas iš trijų „Huawei“ verslo padalinių, veikiančių išmaniųjų telefonų, mobiliųjų plačiajuosčio ryšio įrenginių, namų įrenginių srityse ir teikiančių debesijos paslaugas. Turėdama daugiau kaip 20 metų patirtį telekomunikacijų srityje, kurią leido įgyti globalus kompanijos tinklas, visame pasaulyje vykdoma veikla ir turimi verslo partneriai, „Huawei“ vartotojų verslo grupė pasiryžusi siūlyti naujausias technologijas savo klientams ir teikti technologinės pažangos džiaugsmą žmonėms visame pasaulyje.

Daugiau informacijos rasite interneto svetainėje.

Naujausią informaciją apie „Huawei“ vartotojų verslo grupę sekite socialiniuose tinkluose:

Užsakymo nr.: PT_73218844