Živilė Lukšienė

Profesorė – apie tai, kokie mandarinai pasiekia mūsų stalą: nors vaisius – itin naudingas, fungicidų poveikis organizmui negailestingas (1)

Kuo arčiau žiema – tuo labiau pakvimpa apelsinais, o parduotuvių lentynos puošiasi būtinaisiais Kalėdų vaisiais – mandarinais. Profesorė pasakoja...

Specialistai įspėja: net nežinodami ant stalo galite turėti nuodų (2)

Ši medžiaga, nors ir natūralus aplinkos teršalas, yra kancerogenas , galintis sukelti žmogui vėžį, apie įvairiuose maisto gaminiuose, produktuose...

Mitybos specialistė: kurie pesticidais apdoroti vaisiai ir daržovės – pavojingiausi?

Keturi patys pavojingiausi cheminėmis medžiagomis apdoroti produktai – tai obuoliai, salierai, braškės ir špinatai, LRT TELEVIZIJOS laidoje...