vitaminas K

NAUJIENOS

Agurkai ‒ viena geriausiai žinomų ir labiausiai vasarą vartojamų daržovių, pasižyminti itin dideliu vandeningumu ir vitaminų bei mineralinių...

Ridikėliai šimtmečius buvo vartojami ne tik kaip maistas, bet ir kaip vaistas ajurvedoje ir tradicinėje kinų medicinoje gydant daugelį ligų, tokių...

Visi esame įpratę valgyti lašinius su duona ir svogūnais. Atrodytų, ką daugiau čia gali keisti? Bet Alfas Ivanauskas atskleidžia receptą,...

Obuoliai, apelsinai ar bananai – bene populiariausi vaisiai lietuvių pirkinių krepšelyje. Granatas dažnai ir lieka nepaliestas. Pasirodo, be reikalo:...

Morkos – pigios, skanios ir maistingos daržovės, auginamos visame pasaulyje ir labai mėgstamos Lietuvoje. Morkos nuo seno laikomos visiškai sveikomis...

Avokadai, kuriuose itin gausu riebalų, neretai vadinami „miško sviestu“ ar ant žemės augančia mėsa. Pabandykime išsiaiškinti, kam avokadai labai...

5 maisto produktai, gerinantys kraujotaką  (7)

2020 m. rugsėjo 9 d. 15:47

5 priežastys, kodėl verta valgyti agurkus  (13)

2019 m. rugpjūčio 15 d. 08:07