Višta

Naminė višta arba višta (lot. Gallus gallus domesticus, angl. Chicken, vok. Haushuhn, rus. Курица (kurica)) – vištinių paukščių (Galliformes) būrio naminis paukštis, domestikuota iš bankivinių vištų (Gallus gallus).

Kategorija
Rūšiuoti pagal

43 receptai

Lengvai paruošiamas
1 val. 50 min.

Kepta višta su riešutais Kalėdoms

Lengvai paruošiamas
2 val.

SKANUMĖLIS: višta su terijaki padažu

Reikia pasistengti
1 val.

Viščiukas tabaka

Lengvai paruošiamas
2 val.

Šaltiena su daržovėmis ir spanguolėmis

Reikia pasistengti
1 val. 10 min.

Lazanija su vištiena

Lengvai paruošiamas
2 val.

Kepta višta, įdaryta moliūgais

Lengvai paruošiamas
50 min.

Višta, troškinta su česnaku

Reikia pasistengti
1 val. 10 min.

SOTU: vištienos pyragas

Lengvai paruošiamas
2 val.

Prancūziškai keptas viščiukas

Lengvai paruošiamas
50 min.

Vyne troškinta vištiena

Lengvai paruošiamas
1 val.

Svieste troškintas viščiukas

Reikia pasistengti
1 val. 20 min.

Kepta višta su gardžiu grybų padažu

Reikia pasistengti
1 val.

Viščiukas kario padaže

Lengvai paruošiamas
2 val.

Cinamoninė višta

Reikia pasistengti
1 val. 40 min.

Viščiukas su citrina, petražolėmis ir rozmarinu

Reikia pasistengti
2 val.

Troškinta višta su vaisiais

Lengvai paruošiamas
1 val.

Kepta višta su vynuogėmis

Reikia pasistengti
1 val.

Troškinta vištiena su kardamonu

Reikia pasistengti
1 val.

Užkeptas viščiukas

Lengvai paruošiamas
1 val. 10 min.

Itališkas vištienos troškinys

Reikia pasistengti
2 val. 10 min.

Gruziniškas vištienos troškinys

Lengvai paruošiamas
2 val.

Provansietiškas viščiukas

Reikia pasistengti
1 val. 40 min.

Višta, kepta grilyje su alumi

Įkelti daugiau receptų