viščiukas

9 virtuvės šefų patarimai palengvins darbą virtuvėje ir itin pravers ruošiantis šventėms

Kaip išpjaustyti viščiuko mėsą , kaip nesiterliojant nulupti česnaką ar vienu ypu pagriebti didelį kiekį miltų? Net devynios situacijos,...

Audronė rado būdą, kaip iškepti vištą, kad mėsa būtų minkšta, sultinga, o odelė – apskrudusi ir traški

Maisto tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė Audronė Zemenskienė viščiuką dažniausiai kepa šventėms. O vištienos ketvirčius, kumpelius...

Virtuvės šefai pataria, kaip greitai išpjaustyti viščiuką – tereikia žinoti 3 pjūvius

Turint viščiuką ir norint jį supjaustyti dalimis, tai yra, atskirti krūtinėlę, blauzdeles , sparnelius, neretam kyla klausimas – nuo ko...

Parodė, kaip išsikepti supersultingą viščiuką

Alfas Ivanauskas parodė, kaip pasigaminti citrininį supersultingą viščiuką su keptomis vynuogėmis .

Alfas vienas namuose. Kaip be marinavimo iškepti patį skaniausią viščiuką ir greitai pagaminti naminį ledų tortą (7)

Šiandien laidoje Alfas nustebins visus tuos, kurie mėgsta keptą viščiuką. Virtuvės šefas parodys, kaip jį pagaminti greitai – be jokio...