virtuvės šefas

virtuvės šefas

Virtuvės šefas (pranc. Chef de Cuisine) – virėjas, pasiekęs aukšto profesinio meistriškumo lygį, paprastai atsakantis už visą maisto gamybos procesą virtuvėje, vadovaujantis virėjų kolektyvui. Išradingas, norintis eksperimentuoti ir improvizuoti virtuvėje šefas gali parašyti sukurtų kulinarinių receptų knygą, atidaryti savo kulinarinę mokyklą skleisti profesinėms žinioms. Pasaulyje žinomos prestižinės „Le Cordon Bleu“ mokyklos.

NAUJIENOS

Vieno Londono restorano lankytojas jame išleido įspūdingą sumą pinigų, o sąskaita pasidalino socialiniuose tinkluose. Vakarienė „Salt Bae“...

2001–aisiais už daugiau nei milijoną JAV dolerių ji buvo pristatyta rusų astronautams į Tarptautinę kosminę stotį , o didžiausia kada nors...

Svajokite drąsiai, nes svajonės pildosi! Pernai antrajame „Olive Kitchen pizza and grill house“ restorane, kuris įsikūręs Kaune, Vienybės...

Atlikėja ir verslininkė Natalija Bunkė pirmą kartą iš arti parodė vestuvių žiedus, kuriuos su mylimuoju Edgaru Eidėjumi sumainė Vilniaus...

Žinomas plaukų stilistas Vytenis Partikas pranešė, kad skiriasi jo ir Justinos Partikės keliai.

Ketvirtadienį Birštone įvyks oficialus „Vytautas Ego SPA“ atidarymas. Į šį viešbučio ir SPA kompleksą „ Vytautas SPA “ verslo grupė...

„Maxima“ Ragaujam rudens

2021 m. rugsėjo 12 d. 08:08

Vasara baigiasi, bet vasariškos pramogos tęsiasi!  (7)

2021 m. rugpjūčio 30 d. 10:24

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10