virtuvės šefas

virtuvės šefas

Virtuvės šefas (pranc. Chef de Cuisine) – virėjas, pasiekęs aukšto profesinio meistriškumo lygį, paprastai atsakantis už visą maisto gamybos procesą virtuvėje, vadovaujantis virėjų kolektyvui. Išradingas, norintis eksperimentuoti ir improvizuoti virtuvėje šefas gali parašyti sukurtų kulinarinių receptų knygą, atidaryti savo kulinarinę mokyklą skleisti profesinėms žinioms. Pasaulyje žinomos prestižinės „Le Cordon Bleu“ mokyklos.

Vilniuje duris atvėrė išskirtinė vieta – čia pavalgys ne tik žmonės: specialų meniu paruošė ir šunims

Vasario 14-ąją, Įsimylėjėlių dieną, Vilniuje duris atvėrė nauja vieta, kurioje skanių patiekalų galite paragauti ne tik jūs, bet ir jūsų...

Netyčia virtuvėje atsidūręs Edgaras tapo savamoksliu šefu, kuris pasaulio didžiausiame ir seniausiame kulinarijos konkurse pelnė sidabro medalį

Savamokslis. Vos vieną kartą dalyvavęs vietiniame Lietuvos virėjų konkurse, virtuvės šefas Edgaras Rutkauskas antru bandymu pasirinko didžiausią ir...

Panevėžyje globos namuose maistas tiekiamas lyg aukšto lygio restorane – išskirtinius patiekalus čia ruošia žinomas virtuvės šefas

Itališka lazanija, troškinta jautiena, kepta kalakuto filė, įvairūs padažai, bulvių košė su natūraliu pienu ir sviestu, špinatų sriuba, salotos,...

Kruasanai su tiramisu ar kramtomos gumos skonio kremu – pačiame Kauno centre įsikūręs Dovydas stebina neįtikėtinais kepiniais

Profesionalus virtuvės šefas Dovydas Vaisovas, Kauno centre atisaręs kepyklėlę ir pusryčių restoraną „Habits Bakery“, maisto gamyba susidomėjo...

Užkalniui Klaipėdoje atidarė restoraną: tegu tik valgo

Apie Klaipėdą – gerai arba nieko (beveik). Ne veltui miesto valdžia, nepatvirtintais duomenimis, ruošiasi man mokėti mėnesinę rentą...