virimas

virimas

Virimas – procesas, kurio metu skystis garuoja ne tik iš paviršiaus, bet ir iš vidaus.

Virti, kepti ar garinti: įvertino įvairius daržovių paruošimo būdus ir pasakė, kada vitaminų išlieka daugiausiai

Kokias daržoves geriau valgyti: šviežias arba virtas? Jei pagalvojote, kad geriau žalias, neapsirikote. Bet jei spėjote, kad virtas, irgi...

Senelių gudrybė, ką padaryti, kad virtuvinis rankšluostis nesmirdėtų

Laikui bėgant virtuviniai rankšluosčiai susidėvi ir pradeda skleisti nemalonų kvapą net ir netrukus po skalbimo. Dažniausiai tenka jais atsikratyti...

9 daržovės, kurios yra žymiai naudingesnės jas termiškai apdorojus

Visi puikiai žinome, kad kuo mažiau termiškai apdorotas maistas , tuo geriau mūsų organizmui – išlaikomos vertingiausios ir mūsų sveikatai...

Kelios paprastos gudrybės, kaip lengviau ir greičiau nulupti virtus kiaušinius

Kiaušinis – vienas tų produktų, be kurio neįsivaizduojamas šaldytuvo turinys. Kiaušinius valgome pusryčiams ar naudojame ruošdami patiekalus ar...

Greitai, bet sočiai ir skaniai: 3 makaronų receptai, kuriuos pagaminsite per 15 minučių

„Gyvenimas yra magijos ir makaronų derinys“ – tai legendinio italų kino režisieriaus Federico Fellini žodžiai. Ir iš tiesų, italams makaronai...