Prenumeruok

Vincentas Sakas

NAUJIENOS

Rauginti kopūstai yra geriausias vitaminų šaltinis, padedantis išvengti įvairių negalavimų šaltuoju metų laiku. Juose gausu maistinių skaidulų...

Bene populiariausi bulviniai patiekalai Lietuvoje – cepelinai ir kugelis . Tačiau kodėl tautiečiai cepelinus vadina didžkukuliais , o kugelį –...

Šiupinys (Lietuvoje – čiupinys, čiulkinys, mutinys, šiupienė, šustinis) yra bene seniausias Mažosios Lietuvos senbuvių žemdirbių patiekalas,...

Nuo senų senovės Aistmarių ir Kuršių marių žvejai žiemą stintas į pašautus po ledu tinklus viliodavo ypatingu muzikiniu instrumentu: į eketę...

Keli patarimai Lietuvos restoranams, kaip šiuo sunkiu pokarantininiu laikotarpiu neprašvilpti savo klientų bei vienas pasiteisinęs teigiamas pavyzdys.

Štai dėl šito konditerinio šedevro šiandien vyksta įvairios spekuliacijos ir ne mažesnės batalijos, nei imperatoriaus Napoleono Bonaparto laikais...

Mėmelio karčemos: vienu metu veikė net 85  (2)

2019 m. lapkričio 2 d. 21:14

Ledų gamintojai gina savo produkciją

2011 m. rugpjūčio 16 d. 16:25

Iš ko gaminami ledai

2011 m. liepos 8 d. 07:55

Atsigaivinti namine gira – malonumas

2011 m. birželio 8 d. 00:02

Suši – prieš margučius

2008 m. kovo 22 d. 12:03

Šaltasis karas maisto pramonėje

2006 m. liepos 19 d. 11:40