Prenumeruok

Viking the chef

NAUJIENOS

Nors pirmasis rudens mėnuo jau baigėsi, griliaus ir iškylų mėgėjai iš tiesų gali pasidžiaugti kone idealiomis sąlygomis būti gamtoje, ar...

Artėjant ilgajam Joninių savaitgaliui didžioji dalis lietuvių laiką planuoja praleisti gamtoje, o koks laisvalaikis gryname ore be šašlykų? Šefas...

Artėjant ilgajam Joninių savaitgaliui didžioji dalis lietuvių laiką planuoja praleisti gamtoje, o koks laisvalaikis gryname ore be šašlykų? Šefas...

Lipnūs, glazūruoti, burnoje tirpstantys vištienos sparneliai, akimirksniu vienas po kito dingstantys iš lėkštės – toks vaizdas jūsų laukia, jei...

Lipnūs, glazūruoti, burnoje tirpstantys vištienos sparneliai, akimirksniu vienas po kito dingstantys iš lėkštės – toks vaizdas jūsų laukia, jei...

Burgeriai su plėšyta kiauliena tampa vienu populiariausių mėsos gerbėjų pasirinkimų. Iš JAV pietinių valstijų atkeliavusio kiaulienos ruošimo...

6 mėsainių tendencijos: ką mėgsta lietuviai?

2018 m. rugpjūčio 3 d. 21:09