varškė

varškė

Varškė – daug baltymų turintis rūgštus pieno produktas, gaminamas iš rūgusio pieno, atskyrus dalį išrūgų. Ji gaminama pramoniniu būdu 2, 5, 9, 18 % riebumo ir liesa varškė, varškės sūreliai bei varškės sūriai.

NAUJIENOS

Kai manęs klausia nuo ko pradėti dieną, sakau, kad nuo vakarienės. Klausytojai nustemba, kad būtent nuo to, kada ją valgysime, kokius produktus ir kaip...

Smaližiai žino, kaip sunku ištverti visą dieną be saldumyno, skanumyno ar nedidelio deserto. Ar tikrai būtina jų išvis atsisakyti?

Turbūt daugeliui teko girdėti apie česnako naudą mūsų organizmams. Sako, kad vyraujant peršalimo sezonui itin naudinga vartoti šį produktą, o apie...

Vakare prisivalgius riebių mėsos patiekalų gali sutrikti virškinimas, o angliavandenių gausa į vakarą irgi nevilioja. Ką valgyti, kai ruošiamės...

Savo gyvenimą ir veiklą tarp Lietuvos, Kipro ir kitų šalių dalinanti šiaulietė Dalia Staponkutė nepamiršta savo gimtojo miesto – jį mato iš...

Bulvinių blynų fanai sukluskite, nes jūsų laukia naujas ir netikėtas blynų receptas pagal Alfą Ivanauską .

Varškės skarelės su obuoliais  (8)

2020 m. rugsėjo 12 d. 13:58

Simukas ir duonelės paslaptis

2020 m. rugpjūčio 18 d. 12:19

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
|Maža didelių žinių kaina