užtepėlė

Lietuvių pamėgtas burokas – tikrai galinga daržovė . Ir labai lietuviška. Ją tautiečiai deda visur: į sriubą, salotas, sviestą, saldainius ir...

Rengiate vakarėlį savo draugams, bet nežinote, kuo juos pavaišinti? Skonių ieškotojas Alfas siūlo paprastą ir gardžią išeitį – užtepėlės....

Teko patirti tą jausmą, kai esi netoli darbo ir supranti, kad pietų lauknešėlis saugiai liko gulėti šaldytuve? Tokiais atvejais būna sunku sugalvoti,...

Prancūzų meilė maistui ir etiketui

2020 m. sausio 21 d. 20:05

Prancūzai galbūt ir išrado meilės meną, bet už kulinarijos meną jie turi būti dėkingi italams. Manoma, kad XVI amžiuje šalį užplūdę italų...

Kuo labiau artėja Kalėdos , tuo daugiau prancūzų pradeda tikėti. Ne, ne Dievo sūnumi ir jo stebuklingu pradėjimu ar gimimu, bet tuo, kad Kalėdas ir...

Saldžiavaisio pupmedžio sirupas yra natūralus pakaitalas šokoladui, kuris turi savo specifinį skonį ir saldumą. Sirupas, išgaunamas garinant...

Šildyti ar valgyti šaltą: kas sveikiau?  (20)

2019 m. liepos 16 d. 14:20

1 2 3 4 5 6 7 8
|Maža didelių žinių kaina