Egzotiško skonio daržovių troškinys su ananasais gali būti valgomas kaip pagrindinis patiekalas. Saldžiarūgštis, jis patiks daugeliui. Daržovių troškinys su ananasais tiks ir pietums, ir vakarienei.
Troškiniai
49 straipsnių
Balandėliai dažnai ruošiamas patiekalas ne tik namuose, bet ir kavinėse. Studijos “Sulieknėk sveikai” vadovė, sveikos mitybos specialistė Vaida Kurpienė atkreipia dėmesį į balandėlių sudėtį bei su kuo juos valgome. Tradiciniai balandėliai gaminami iš kopūstų, šlifuotų ryžių bei mėsos ir šalia jų į l...
Patikėkite – plėšytos vištienos receptas grilio sezono metu jums bus reikalingas tikrai ne vieną kartą. Tad šį receptą tikrai verta išsisaugoti. Plėšyta vištiena pravers ruošiant sumuštinius, suvožtinius, picą ir kitus patiekalus.
Ruošdami pietums vištieną troškinkite ją sultinyje – ji bus sultinga, prisigėrusi gardžių skonių ir aromatų. Šis patiekalas patinka ir vaikams. Troškintą vištieną patiekite, kol karšta.
Paruošti vengrišką guliašą užtrunka, tačiau niekas neabejoja, kad verta. Sodraus skonio troškinys ar tiršta sriuba, kaip sako patys recepto autoriai, nepalieka abejingų. Jei nemėgstate valgyti aštriai, į guliašą mažiau dėkite aitriųjų prieskonių.
Grietinėlės padaže troškintos vištienos šlaunelės – ypatingai skanus patiekalas. Mėsa bus sultinga ir minkšta. Patiekite vištienos šlauneles su mėgstamu garnyru.
Tradicinis jautienos befstrogenas labai tinka valgyti vėsoką dieną. Vos pusvalandis – ir mėgausitės sočiu patiekalu. Patiekite befstrogeną su bulvių koše, makaronais, skrudintomis bulvytėmis ar ryžiais.
Troškiniai visuomet yra geras būdas sušilti ir skaniai pavalgyti. Sotus, jaukus ir labai naminis patiekalas – kitaip ir būti negali! O jei dar troškinys paruoštas čanachinėse – tuomet skonio nuostabumas garantuotas! – tikina maisto tinklaraščio „Maisto mėgėja“ autorė Kristina Nasturjevienė ir kvieči...
Orams vis labiau šąlant dažniau norisi jaukaus ir šildančio maisto. Vienas tokių patiekalų – sriuba. Juolab kad įvairiausias sriubas nesudėtinga pasigaminti, nereikia nei ypatingo pasiruošimo, nei ingredientų.
Yra daugybė būdų skaniai pagaminti mėsos patiekalus namuose. Beveik visas mėsos rūšis tinka kepti ant grotelių, tiesa, vištą ar visą žuvį geriausia kepti orkaitėje ne itin dideliame karštyje.
Šis kataloniškas avinžirnių troškinys yra be galo skanus ir maistingas, ir, be abejonės – labai sotus! Be to, troškinys vegetariškas, tad visiems vegetarams bus dar viena papildoma idėja vegetariškame meniu.
Tai turėjo būti salotos, bet mūsų šeimai puikiai tiko pietums, nes patiekalas su bulvių koše buvo labai sotus.
Kodėl guliašas pavadintas austriškas? Neturiu supratimo, bet taip jis užrašytas mano užrašų knygutėje, o iš dainos žodžių neišmesi, kaip sakant.
Siūlome pamatyti, kaip gaminamas tradicinis portugališkas troškinys kataplana. Jūros gėrybės, daržovės, čiorisas ir ryškiausios spalvos – vienoje lėkštėje.
Atšalus orams norisi karštų ir sočių patiekalų. Geriausiai sušildo troškiniai.
Už receptą dėkojame feisbuko puslapio „Samčio užrašai“ autorei Odetai.
Šį kartą labai sveikas ir labai skanus juodųjų pupelių troškinys, kažkuo primenantis chili con carne troškinį, tik su mažiau mėsos.