Tomas Rimydis

NAUJIENOS

Žuvis – vienas pagrindinių Kūčių valgių. Ją gaminant svarbu paisyti kelių taisyklių, kad pavyktų maistingi ir skanūs patiekalai. Dietistė...

Karantinas pakeitė ne tik žinomų maitinimo įstaigų pajamas, bet ir valgiaraštį.

Kol ruduo mus lepina sodo ir daržo gėrybėmis, TV3 laida „La maistas“ džiugina žiūrovus gardžiausiais daržovių patiekalais. Ši tema ypač...

Ar tikrai lietuviai – bulvių ir kotletų tauta? Istorinės Lietuvos virtuvės šefas Tomas Rimydis tikina, kad turime turtingą kulinarinį paveldą –...

Dabar toks metas, kai lysvėse, turguose bei prekybos centruose karaliauja braškės . Virtuvės šefas Tomas Rimydis iš ūkininkės Genovaitės...

Vasaros popietę su virtuvės šefu Tomu Rimydžiu , vadovaujančiu istorinės virtuvės restoranui „Ertlio namas“ sostinėje, susitikome pas ūkininkę...