svogūnai

svogūnai

Valgomasis svogūnas (lot. Allium cepa, angl. onion, vok. Zwiebel, rus. лук) – amarilinių (Amaryllidaceae) šeimos augalas. Anksčiau buvo priskiriamas lelijinių šeimai.

Daržovių kokybei turi įtakos rūšis (nokimo laikas), auginimo sąlygos (oras, ravėjimas, laistymas, tręšimas), nurinkimas laiku. Visa tai padarius,...

Rudens pradžia – metas, kai gamta dovanoja gausų gėrybių derlių. Kaip žinia, lietuviai labiausiai vertina mūsų šalyje užaugintus produktus,...

Pasibaigus vasarai, didelė dalis žmonių nostalgiškai žiūri į praėjusį metų sezoną. Jis žavi ne vien saulėtomis dienomis, ilgais vakarais, bet ir...

Turbūt nėra virtuvės, kurioje tarp maisto produktų nerastume svogūnų. Juos tapo įprasta naudoti praktiškai visuose gaminiuose – ruošiant salotas,...

Svogūnai – vienos iš pagrindinių daržovių ant mūsų stalo. Jų sodina praktiškai visi, o išsaugoti per žiemą pavyksta toli gražu ne visiems....

Daugumai mūsų šlapinimasis yra toks įprastas dalykas, kad apie jį nesusimąstome – nebent tada, kai esame ne namuose, ir staiga prireikia į tualetą,...

5 maisto produktai, gerinantys kraujotaką  (7)

2020 m. rugsėjo 9 d. 15:47

Kaip pagaminti klasikinį burgerį  (24)

2020 m. liepos 16 d. 19:18

Liepos darbai darže, sode ir gėlyne

2020 m. liepos 1 d. 07:00

Smėlio pilstymo atestavimo ministerija  (9)

2020 m. birželio 26 d. 22:33

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
|Maža didelių žinių kaina