svirplių miltai

svirplių miltai

svirplių miltai – tai miltai, pagaminti iš džiovintų svirplių. Juose gausu baltymų, geležies, kalcio, B grupės vitaminų. Miltai naudojami tik kaip praturtinantis prieskonis.

Broliai Kaune gamina „ateities maistą“: lietuviai drąsiai valgo produktus iš svirplių (2)

Svirpliai gali būti neįprastas verslas kaime. Tuo įsitikino Kauno rajono Altoniškių kaime įsikūrusios UAB „Acheta“ vadovai. Brolių Donato ir...

Ar tikrai Europos Komisija leido vabzdžius naudoti visuose maisto produktuose ir kokį poveikį sveikatai daro juose esantis chitinas? Papildyta 04.24

Socialinių tinklų vartotojai dalinasi žinutėmis, kurios sėja paniką dėl vabzdžių naudojimo maisto produktų sudėtyje. Jose ne tik neteisingai...

Ieško svirplių miltelių produktų etiketėse: ne, kodais E120 ir E904 jie nežymimi (2)

Socialiniuose tinkluose kilus audrai dėl šiais metais įsigaliojusių EK reglamento pataisų, suteikiančių daugiau galimybių kai kuriuose plačiai...

Paulius Jurkevičius. Nemėgstate vabalų duonos? Pamėgsite! (5)

Netiesa, kad derėtų baimintis Biržų duonos, kurią dabar de facto vadins vabalų duona. Sviestas ir dešra jai lygiai taip pat pritiks į draugiją,...

Susivilioję pažadais daug uždirbti lietuviai nusvilo: sąskaitos patuštėjo dešimtimis tūkstančių eurų (26)

Pernai pavasarį DELFI rašė apie vilnietį verslininką Andrių Stanislovaitį, jis Lietuvoje atrado naują neįprastą verslo nišą. Vyras pasakojo...

Kornelija Mykolaitytė

Zuokas pardavė vyninių verslą  (4)