svirplių miltai – tai miltai, pagaminti iš džiovintų svirplių. Juose gausu baltymų, geležies, kalcio, B grupės vitaminų. Miltai naudojami tik kaip praturtinantis prieskonis.
Svirpliai gali būti neįprastas verslas kaime. Tuo įsitikino Kauno rajono Altoniškių kaime įsikūrusios UAB „Acheta“ vadovai. Brolių Donato ir...
Socialinių tinklų vartotojai dalinasi žinutėmis, kurios sėja paniką dėl vabzdžių naudojimo maisto produktų sudėtyje. Jose ne tik neteisingai...
Socialiniuose tinkluose kilus audrai dėl šiais metais įsigaliojusių EK reglamento pataisų, suteikiančių daugiau galimybių kai kuriuose plačiai...
Netiesa, kad derėtų baimintis Biržų duonos, kurią dabar de facto vadins vabalų duona. Sviestas ir dešra jai lygiai taip pat pritiks į draugiją,...
Pernai pavasarį DELFI rašė apie vilnietį verslininką Andrių Stanislovaitį, jis Lietuvoje atrado naują neįprastą verslo nišą. Vyras pasakojo...