Sula

Sula

Sula – maistinių medžiagų, sukauptų medžių šaknyse, tirpalas, kuris pavasarį perduodamas po žiemos atsigaunančio medžio vainikui. Iš beržų ir klevų gaunamos sultys, vartojamos kaip gėrimas.

NAUJIENOS

Aplinkos apsaugos departamentas primena, kad valstybei priklausančioje žemėje sulą leisti galima iš ne plonesnių kaip 20 cm skersmens medžių, kurie...

Už lango - tikras pavasaris. Dar saulei kiek pašildžius bus galima leisti sulą. Jos sezonas paprastai prasideda vasario gale ar kovo pradžioje....

Prekės ženklų strategė, kūrėja, dėstytoja Clare McNally įsitikinusi – pasauliui reikia gerų prekės ženklų. Nors ir skamba banaliai – bet...

Tautvydas Gurskas , profesionalus sodininkas, sako, kad po šios žiemos gamta atrinks, kas gali augti mūsų klimato juostoje, nes žmonės pradėjo vežti...

Kavos medžiotojas, keliautojas, verslininkas – kokį epitetą bepasirinksi, viskas jam tinka. Toooks gyvenimo džiazas, kad net neragavęs tos kavos, apie...

Kūdikių maisto gamintojas „ Marmaluzi “ įsivėlė į konfliktą su Valstybine maisto ir veterinarijos tarnyba (VMVT) dėl neva klaidinamų ir...

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10