Iš visų šakniavaisių viena daržovė išsiskiria ryškia spalva, unikaliu skoniu ir maistingumu. Ją augino jau senovės Graikijoje, tiesa, valgymui...
Viduržemio jūros dietos pagrindą sudaro daugiausia augalinės kilmės produktai (nekrakmolingos daržovės, ankštiniai, vaisiai, riešutai), alyvuogių...
Imunitetas – tai tarsi mūsų organizmo skydas, gebėjimas apsisaugoti nuo mikrobų, virusų, parazitų ir kitų genetiškai svetimų medžiagų, dėl...
Padėti sustiprinti imuninę sistemą , palengvinti lėtinių ligų simptomus, sumažinti uždegiminius procesus, sureguliuoti virškinimą , pagražinti...
Nors patys įvairiausi prieskoniai dažniausiai naudojami maistui gardinti, jie teikia ir visokeriopą naudą sveikatai . Šie pagardai stiprina...