Vasarai jau beldžiantis į duris, skubame atidaryti grilio sezoną. Jei jau nusprendėte, kur vyksite ir ką pasikviesite drauge, bet dar nežinote, kokiu...
Ar kada bandėte mėsą praturtinti granatais? Alfas parodys, kaip tai padaryti, o skonis bus tiesiog nepriekaištingas 2 šaukštų alyvuogių aliejaus...
Pabandėme pagaminti jautienos kepsnį pagal dar vieną lietuvių šefo Mariaus Paplausko iš restorano „Dia“ receptą, kuriuo pasidalijo „30...
Ką valgo stipriausias pasaulio žmogus Žydrūnas Savickas ? „Tikrai ne virtas vištienos krūtinėles!“ – juokiasi galiūnų sporto žvaigždė ir...
Sušilus orams sodybose ar prie vandens telkinių pakvimpa dūmų ir keptos mėsos kvapas. Sezonas prasidėjo! Nors kiekvienas turi savo metodą, kaip...