sriuba

sriuba

Sriuba – skystas valgis, dažniausiai gaminamas verdant ingredientus vandenyje, kol išgaunamas norimas skonis. Sriuboms dažniausiai naudojama mėsa, daržovės, ankštinės daržovės, įvairūs prieskoniai. Maisto gamyba verdant paplito tik išradus vandeniui nelaidžius indus maždaug prieš 5000 metų. Dabartinis sriubos supratimas susiformavo apie XVIII amžiuje.

Pamačius rašinius apie Tarybinę armiją , tuoj užplūdo prisiminimai. Praėjus daugeliui metų, pasikeitus politinei sistemai, žmonių pažiūroms...

Menininkas iš Japonijos Takahiro Shibata galbūt ir gali skųstis dėl rasojančių akinių, tačiau tai neišvengiama jo naujausio kūrybinio projekto...

Nesakykit, kažkokį panašumą į ruonį turiu. Gal tas gerumas akyse ir švelnumas širdyje primena manyje tą jūrų gyvūną.

Visame pasaulyje vis sparčiau didėja vaikų ir paauglių antsvorio ir nutukimo epidemijos mastai. Per pastaruosius 40 metų asmenų nuo 5-erių iki 19-os...

Iki šalnų dar pats tinkamiausias laikas pasimėgauti grybais . O ką dar įdomaus iš jų galima pasigaminti? Man šis žemaitiškas pieniškas grybų...

Lietuvos Nepriklausomos valstybės atkūrimo akto signatarė, Nepriklausomybės Akto signatarų klubo prezidentė Birutė Valionytė ketvirtadienį...

Gilyn į Rusiją: besiblaivanti šalis  (1)

2020 m. rugsėjo 16 d. 20:00

Smiltynė-Nida-Smiltynė

2020 m. rugsėjo 14 d. 12:36

Koks Latvijos skonis?

2020 m. rugsėjo 4 d. 10:30

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
|Maža didelių žinių kaina