Šio patiekalo receptas maloniai nustebino ne tik mane, bet ir šeimos vyrus, kurie mėsą tikrai mėgsta. Tikrai pakankamai greitas ir paprastas receptas.
Skanios
497 straipsnių
Ruošiate meksikietišką vakarienę ar pakvietėte draugus sušiui, tačiau parduotuvėje radote tik pusžalius avokadus? Ne bėda.
Labai senai gaminau šį patiekalą. Turiu netgi keletą receptų, bet darau pagal vieną. Jis man geriausias, niekada nenuvilia, visada žinau, kad kibinai gerai iškeps ir bus skanūs. Nulis rizikos.
Turbūt prie alaus niekada nevalgytumėte arbūzų ir vynuogių sumuštinukų, o sotaus bulvių plokštainio neužgertumėte pusiau sandžiu vynu. Tam tikras maistas diktuoja savas taisykles. Tačiau kai kurios kulinarinės lygtys iki šiol yra su daug nežinomųjų. Pavyzdžiui, mano vyras vartoja įvairius kokteilius...
Turguje nuo bulvių rūšių raibsta akys, o jų pavadinimai: „Nida“, „Laura“ ar „Beluga“ skamba gražiai, tačiau paprastam pirkėjui dažniausiai nieko nereiškia. Vieni bulves renkasi pagal dydį, kiti – pagal formą, treti – pagal luobelės spalvą. Kaip teisingai išsirinkti bulves?
Šiuo lengvai paruošiamu užkandžiu dažnai vaišinu draugus. Greita, pigu ir sotu - ko daugiau reikia?
Itališkas desertas, užkariavęs viso pasaulio smagurių širdis, atkeliauja į jūsų namus. Fone – itališkos dainos, puodelis kapučino – ir gaminam!
Galit juoktis, galit netikėti, bet šiame marinate pabuvusios vištienos skonis - tiesiog fantastiškas. Vienas kąsnelis šio patiekalo, ir pamiršite visus kitus vištos paruošimo būdus.
Pagrindinėje Marakešo senamiesčio aikštėje Djemaa El Fna verda visas miesto gyvenimas.
Norintiems sulieknėti, siūlau keletą pavasarinių receptų su gaiviomis daržovėmis. Šios salotos ne tik skanios ir nekaloringos, bet ir labai maistingos dėl jose esančių daigintų sėklų.
Labai senai bedariau šį patiekalą. Turiu netgi keletą receptų, bet darau pagal vieną. Jis man geriausias, niekada nepaveda, visada žinau, kad kibinai gerai iškeps ir bus skanūs. Nulis rizikos.
Sveiki, smaližiai! Naminiai vafliai – tai skanumynas, visiems mums primenantis vaikyste.
Natūralūs grožio receptai dabar - ant bangos. Gaminkime pagal juos ir gražinkme lūpas!
Net ir patyrusios šeimininkės suprasdamos sriubos naudą mūsų racione, ne visuomet nori gaišti laiką jos virimui. Todėl siūlome pasigaminti greitą, ir nepaprastai skanią sriubą vos per pusvalandį.
Pasigamink gausią ir gardžią vakarienę, kurios užteks visiems artimiesiems pasotinti.
Čia ne šiaip užkandėlė, o tikrai sotus ir skanus patiekalas, tinkamas pietums ar vakarienei.
Vėsią rudens dieną siūlome pasišildyti iš vidaus - pasigaminti gardžią čili sriubą.
Sveikos mitybos žinovai ir gurmanai ypatingai gražiai kalba apie lašišą. Šiuo būdu kepta žuvis bus nesubyrėjusi, sultinga, su apskrudusia odele. Svarbu viso kepimo ir troškinimo metu žuvies orkaitėje nekliudyti, neatidarinėti orkaitės.
Štai ir atėjo lietingas ruduo, o ne už kalnų ir žvarbi žiema. Jau dabar norisi sušilti... Vienas iš būdų - pasigaminti šio aštraus pagardo, tinkančio ne tik prie mėsos patiekalų.
Kadangi prasidėjo pats moliūgų sezonas, reikia jį kaip reikiant išnaudoti. Štai sriubos receptas, kuris yra labai lengvai ir greitai paruošiamas.