Praeitą penktadienį restorane PACAI įvyko dar viena kartu su Bocuse d‘Or Lietuva organizuota vakarienė. Tai jau trečiasis renginys, kuris ne tik...
Jei planuojate kažką gaminti iš filo tešlos , pirma perskaitykite šį tekstą. Virtuvės šefų Pauliaus Lenkšo ir Pavels Matveks patarimai jums...
Šiuo klausimu – ar į vandenį, kuriame virs makaronai, reikia pilti aliejaus – žmonės turi dvi nuomones. Vieniems atrodo, kad tai daryti būtina,...
Jau šeštąjį kartą kulinarinis konkursas „S. Pellegrino Young Chef Academy 2024–25“ kviečia jaunuosius virėjus iš viso pasaulio mesti sau...
Nesumeluosiu – o ir stebėjimai tai liudija – patiekalai , kuriems paruošti pakanka kelių ingredientų, yra vieni populiariausių. Nesudėtingi,...