šefai

Žinių dalijimasis ir bendrystė – geriausias receptas

Praeitą penktadienį restorane PACAI įvyko dar viena kartu su Bocuse d‘Or Lietuva organizuota vakarienė. Tai jau trečiasis renginys, kuris ne tik...

Virtuvės šefai pataria, kaip apsaugoti filo tešlą nuo išsausėjimo – daugiau neteks dėl to pergyventi

Jei planuojate kažką gaminti iš filo tešlos , pirma perskaitykite šį tekstą. Virtuvės šefų Pauliaus Lenkšo ir Pavels Matveks patarimai jums...

Galas ginčams: ekspertai pasakė, ar verdant makaronus reikia pilti aliejaus

Šiuo klausimu – ar į vandenį, kuriame virs makaronai, reikia pilti aliejaus – žmonės turi dvi nuomones. Vieniems atrodo, kad tai daryti būtina,...

„S. Pellegrino“ jau šeštąjį kartą skelbia jaunųjų virtuvės talentų paiešką (1)

Jau šeštąjį kartą kulinarinis konkursas „S. Pellegrino Young Chef Academy 2024–25“ kviečia jaunuosius virėjus iš viso pasaulio mesti sau...

Patiekalai vos iš 5 ingredientų – nustebsite, kokių skanėstų galima paruošti 9 receptai

Nesumeluosiu – o ir stebėjimai tai liudija – patiekalai , kuriems paruošti pakanka kelių ingredientų, yra vieni populiariausių. Nesudėtingi,...