Sandrija Čapkauskienė – LSU docentė, biomedicinos mokslų daktarė, mitybos specialistė ir konsultantė. 1998 m. baigė bakalauro studijas Lietuvos kūno kultūros institute, 2000 m. įgijo biologijos magistro laipsnį Lietuvos kūno kultūros akademijoje, 2005 m. apsigynė biomedicinos mokslų srities, biologijos mokslų krypties daktaro disertaciją.
Nuo mažesnio cholesterolio iki toksinų šalinimo – dr. Čapkauskienė vardija 5 priežastis, kodėl ir kam verta naudoti maistines mieles
Mokslų daktarė – apie populiariuosius grybus: mažina cholesterolį, širdies ligų, vėžio riziką, tačiau reikia žinoti, kaip ruošti ir neapsinuodyti
Nereikės ir viagros – dr. Čapkauskienė išvardijo, kurie maisto produktai yra tikras afrodiziakas vyrams, o kurie – moterims
Dr. Čapkauskienė apie burokėlius: ar tikrai jie gali pagerinti geležies kiekį kraujyje ir koks sulčių kiekis per dieną yra nekenksmingas
Jos saugo nuo vėžio, stabdo senėjimą, slopina uždegimus – dr. Čapkauskienė papasakojo, kurios mėlynos uogos yra naudingiausios
Sovietmečiu ant bangos buvęs gėrimas išgyvena renesansą – dr. Čapkauskienė vertina, ar jis padeda virškinti, mesti svorį ir sergant diabetu