rizotas

Rizotas su krevetėmis – dieviškas patiekalas (1)

Vien ištarus žodį rizotas burnoje galima pajusti kreminio patiekalo skonį. Šįkart rekomemduojame jį gaminti su krevetėmis . Apsivalgymas toks...

Rizotas su vištiena – karališkas patiekalas

Neveltui rizotas vadinamas karališku patiekalu. Kreminės tekstūros patiekalas negali nuvilti net įmantriausio skonio ieškotojų. Šis rizotas gali...

Rizotas su vištiena – karališkas patiekalas

Šis rizotas gali būti gaminamas ir be vištienos, taip jis taptų palankesnis vegetarams. Nebijokite eksperimentuoti, nes rizotas – nėra kaprizingas...

Tyrimai rodo teigiamą ryšį tarp šių grybų vartojimo ir psichinės sveikatos – dietologė įspėja jų nepadauginti

Dvisporiai pievagrybiai, dar vadinami p ortobello grybais , kulinarinių gėrybių srityje išsiskiria kaip unikalus ir maistingas produktas. Dėl savo...