Rimantas Petras Venskutonis

Mitybos specialistas Sujeta: ko valgyti reikėtų dažniau ir ko geriau atsisakyti

Ne paslaptis, jog sveika mityba – geriausia prevencija tokioms ligoms kaip cukrinis diabetas, insultas, širdies ligos ar net vėžys. Pasaulio sveikatos...

Funkcionaliojo maisto populiarumas pasaulyje sparčiai auga: KTU mokslininkai papasakojo, kodėl jį verta rinktis (1)

Kiekvienas žinome, kad valgydami ne tik nuslopiname alkio jausmą, bet ir suteikiame savo organizmui tam tikrų medžiagų. Kokios jos – priklauso tik nuo...

Profesorius prognozuoja, kokį maistą valgysime ateityje

Pasaulio sveikatos organizacij os (PSO) duomenimis, mūsų sveikata didžiąja dalimi priklauso nuo gyvensen os ir mityb os. Kauno technologijos...