Pasigaminti riešutų sviestą namuose yra paprasčiau nei daugelis įsivaizduoja. Jo gamyba tetrunka kelias minutes, o reikia vos kelių ingredientų: riešutų, druskos ir mėgstamo natūralaus saldiklio. Kokius riešutus naudosite – nesvarbu, riešutų sviestui tinka beveik visos rūšys. Tačiau žiemą itin tinka...
riešutų sviestas
15 straipsnių
Mėgstate pasmaližiauti, tačiau atidžiai stebite, kas atsiduria jūsų lėkštėje? Į savo racioną įtraukite riešutų sviesto, kuris yra ne tik ypatingo skonio, bet ir pasižymi įvairiausių gerųjų savybių gausa. Be to, šį skanėstą paprastai pasigaminsite ir namuose. Riešutų sviestas itin pamėgtas Amerikoje....
Riešutų sviesto sumuštinis – puikus užkandis į mokyklą, kurį nesunkiai pasigaminsite vos keliais žingsniais.
Smulkusis verslas jaučiasi skriaudžiamas ne tik dėl karantino suvaržymų. Valstybinė maisto ir veterinarijos tarnyba (VMVT) įmonei, gaminančiai riešutų kremą, uždraudė vadintis „Sviestas sviestuotas“, mat tai esą klaidina vartotojus. Verslas nesupranta, kodėl to imtasi dabar, jei tokiu pavadinimu gyv...
Greitai pagaminamas keksas iš nesudėtingų ingredientų, o skonis – pasakiškas.
Azijietiško stiliaus makaronai su riešutų sviesto padažu, kuriuos lengvai pasigaminsite namie.
Pirmoji pažintis su riešutų sviestu nuvylė, nes nesitikėjau tokio skonio. Ilgai jo nepirkau ir nežiūrėjau į tą lentyną, kur stovėdavo sudėtas riešutų sviestas. Tačiau nutiko taip, kad namuose atsirado žmogus, kuris mėgsta riešutų sviestą ir kartais jo nusiperkame.
Pusryčiai neretai yra įvardijami kaip svarbiausias dienos maistas, nors ne visiems pavyksta kas rytą rasti laiko ir jais pasimėgauti. Tačiau tam yra sprendimas, kuriuo gali pasinaudoti net ir labiausiai skubantys – tereikia susirasti šalia darbo esančią parduotuvę, kurioje būtų patogu stabtelėti ir ...
Lietuvoje itin populiarėja amerikietiškas gardėsis: lietuviai jį pamėgo dėl daugybės naudingų medžiagų (57)
Riešutų sviestas tampa vis populiaresnis tiek JAV, tiek didelėje dalyje Europos, o tuo pačiu – dažniau randa kelią ir į lietuvių virtuvę. Tinklaraščio „Cukrinis avinėlis“ autorė Berta Garuckė teigia, kad tautiečiai po truputį įvertina šio iš žemės riešutų gaminamo valgio naudą ir randa vis daugiau b...
Viduržemio jūros lobis – humusas: mitybos specialistė įvardijo, kodėl jį reikia įtraukti į kasdienį meniu (25)
Artimųjų Rytų regiono valstybes jungia ne tik panaši istorija, bet ir lietuvių vis dažiau atrandamas humusas. Jei lankysitės to regiono šalyse ir gatvėje sutiktam praeiviui pasakysite burtažodį „humusas“ – jis jums neabejotinai papasakos daugiau apie jo reikšmę šalies kultūrai bei vietinei virtuvei....
Chalva man yra bene mėgstamiausias skanumynas iš vaikystės, kurį buvau gerokai primiršusi. O primiršau greičiausiai tada, kai nustojau vartoti rafinuotą cukrų. Klasikinės chalvos, kaip žinia, be cukraus nepagaminsi. Tai ir liko šis skanėstas mano tolimose svajonėse.
Su skaitytojais, norinčiais pradėti gyventi sveikiau, dalijamės dar vienu sveikos ir labai gardžios košės receptu. Tikimės, kad išbandę visą savaitę siūlytas košes pamatėte, kad jos yra ne tik sveikas, energijos visai dienai suteikiantis, bet ir skanus pusryčių patiekalas.
Pakeiskite įprastą kavos puodelį į vieną iš šių lengvų ir pigių užkandžių!
Naujas tyrimas patvirtino, kad kūdikystėje naudinga skanauti žemės riešut ų produktus, kad vėliau būtų išvengta alergijos.
Kartais atrodo, kad paroje tiesiog per mažai valandų visiems degantiems darbams atlikti ir užduotims įvykdyti. Užuot bandę bet kokia kaina prailginti dieną, pagalvokite, ar nebūtų veiksmingiau tiesiog prailginti gyvenimą pora metų, skelbia „The Daily Mail“.