riešutai

230 straipsnių

Riešutas – stambus sausasis uždarasis vienasėklis vaisius. Apvalkalas – kietas sumedėjęs kevalas.

Jeigu dar nemėginote, pabandykite iškepti granolą keptuvėje, ne orkaitėje – lengviau maišyti ir daug greičiau pagaminama. Kakavinė granola, pagardinta uogomis – labai skani. Iškepusią ir atvėsusią granolą sudėkite į uždarus indelius.

Nors didžioji dalis riešutų į Lietuvą atkeliauja iš tolimų kraštų, rudeniui įsibėgėjant jų galima rasti ir mūsų šalies miškuose. Anot gydytojos dietologės dr. Editos Gavelienės, riešutai vertinami dėl juose esančių mononesočiųjų riebalų, mažinančių širdies ligų riziką, organizmui svarbių mineralų, b...

Arimex

Riešutai ir džiovinti vaisiai – puikus būdas užkandžiauti sveikai. Visgi aukščiausius kokybės standartus taikantys riešutų tiekėjai pastebi, kad iš pirmo žvilgsnio vienodi riešutai, kurių pasiūla rinkoje didelė, gali absoliučiai skirtis savo kokybe, o vartotojai likti nemaloniai nustebę. Visgi šiand...

Būtų sudėtinga rasti žmogų, kuris nemėgsta užkandžiauti, tačiau dar sudėtingesne užduotimi tampa bandymas gausiame užkandžių asortimente rasti tai, kas ne tik skanu, bet ir sveika. Kaip rašoma pranešime spaudai, rekybos tinklas „ Lidl “ bei naujieji tinklo partneriai augalinės mitybos klausimais org...